Pegasus Yayınları Sizi Mutluluk Denizinde Yüzdürecek Eğlenceli Şeyler - Mr. Wonderful

269,25 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pegasus Yayınları Sizi Mutluluk Denizinde Yüzdürecek Eğlenceli Şeyler - Mr. Wonderful

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pegasus Yayınları Satıcı Ünvanı: PEGASUS YAYINCILIK TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723035543300016 Vergi Kimlik Numarası: 7230355433
    Bu ürün Pegasus Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sizi Mutluluk Denizinde Yüzdürecek Eğlenceli Şeyler aslında bir kitap mitap değil
  • bir deneyim, bir gülücük, kendine tuttuğun bir ayna, bir hediye, bir defter, bir albüm… hiç geçmeyecek bir "kendini iyi hissetme rehberi". Birbirinden güzel çıkartmaları ve kesip saklayabileceğin sayfalarıyla âdeta bir motivasyon ve neşe kaynağı. Sana hayatın güzelliklerini yeniden hatırlatacak bir dünya belki de. Şimdi bu kitapla içindeki çocuğu şımartmanın tam zamanı. Çevirmen: Dilara Anıl Özgen
  • Orijinal Adı: Cosas no aburridas para ser la mar de feliz
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 148
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Yumuşak / Flexi
  • Boyut: 14.5 x 21 cm

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Mr. Wonderful
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 101-150
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Pegasus Yayınları - Sizi Mutluluk Denizinde Yüzdürecek Eğlenceli Şeyler - Mr. Wonderful

Sizi Mutluluk Denizinde Yüzdürecek Eğlenceli Şeyler, Mr. Wonderful tarafından kaleme alınmış, son derece farklı ve interaktif bir kitaptır. Türkiye’de Pegasus Yayınları tarafından yayımlanan kitabı Türkçeye kazandıran çevirmen ise Dilara Anıl Özgen’dir. Kitabı farklı kılan özelliklerden biri, yazarın gizemli biri olmasıdır. Mr. Wonderful şeklindeki takma adı ile kitabını yayımlayan yazar, okurun sadece kitaba odaklanmasını sağlamaktadır. İnteraktif bir kitap olan Sizi Mutluluk Denizinde Yüzdürecek Eğlenceli Şeyler, sadece okumaktan ibaret değildir. Okura yeni bir dünya hediye etmeyi amaçlayan kitap günlük ve sosyal hayatta, iş ya da okul hayatında uygulanabilecek küçük öneriler sunmaktadır. Bu küçük öneriler, toplamda büyük bir mutluluk denizi oluşturmaktadır.

  • Mutluluk denizinden 10 farklı bölüm
  • Kesilip saklanabilecek “Wondertavsiye” sayfaları
  • Güzel mesajlar veren ve iyi hissettiren çıkartmalar

Kitabın Konusu ve Türü Nedir?

Sizi Mutluluk Denizinde Yüzdürecek Eğlenceli Şeyler 1’

Sizi Mutluluk Denizinde Yüzdürecek Eğlenceli Şeyler özet olarak okuru keyiflendirmeye yönelik tavsiyeler sunan bir kitaptır. Kişisel gelişim türünde bir kitap olup Mr. Wonderful tarafından yazılmıştır. Kitabın tanıtım bülteninde, bu üründen kitap olarak değil, “son kullanma tarihi hiç geçmeyecek bir kendini iyi hissetme rehberi” şeklinde bahsedilmektedir. Kitabın amacı, okurun gün içinde ve sosyal hayatta daha iyi hissetmesini sağlamaktır. Pegasus Yayınları tarafından yayımlanan ve Dilara Anıl Özgen tarafından Türkçeye çevrilen Sizi Mutluluk Denizinde Yüzdürecek Eğlenceli Şeyler kitabı, okura bazı küçük aktiviteler önerir. Söz konusu öneriler, yapması kolay ve basit eylemleri içerir. Küçük görünen bu eylemler için kısa bir zaman ayırmak da çoğu zaman yeterlidir. Fakat küçük küçük hayata geçirilen bu öneriler, totalde büyük bir mutluluğun kapısını açabilir.

Kitabın Bölümleri Nelerdir?

Sizi Mutluluk Denizinde Yüzdürecek Eğlenceli Şeyler 2’

Pegasus Yayınları Sizi Mutluluk Denizinde Yüzdürecek Eğlenceli Şeyler kitabının içerisinde birbirinden farklı ve dikkat çekici bölümler vardır. Toplamda 10 farklı bölümden oluşan kitap 148 sayfalıktır. Kısa bir kitap gibi görünüp tek solukta okunabiliyor olsa da aslında başucu kitabıdır. Çünkü kısa vadede okunabilen bu kitap, uzun vadede hayata geçirilmesi gereken öneriler içermektedir. Kitabın içerisinde zevk almak, öğrenmek, kendin olmak, sevmek, cesur olmak, gülmek, pozitif olmak, istediğin şeyleri yapmak ve mutluluğa daha fazla zaman ayırmak ile ilgili bölümler vardır. Bölümler arasında adım adım ilerleyerek kitabın vadettiği “mutluluk denizine” ulaşmak mümkündür. Ayrıca kitabın içerisinde, “Wondertavsiye” isimli, kesip saklanabilecek sayfalar da vardır. Bununla birlikte kitapta mutlu edici mesajlar içeren çıkartmalar da bulunmaktadır. Bu çıkartmalar, gün içinde sıklıkla görülebilecek yerlere yapıştırılabilir.

Kitap Kimlere Hitap Eder?

Sizi Mutluluk Denizinde Yüzdürecek Eğlenceli Şeyler konusu itibariyle geniş bir okuyucu kitlesine hitap edebilmektedir. Keyifli ve pozitif bir kitap okumak isteyen herkesin kütüphanesinde bulunması gereken bir kitaptır. Bununla birlikte pozitif olması gereken kişilere de hediye edilebilir. Her yaştan okura hitap eden bu kitap, kişisel gelişim kitapları sevenler için son derece idealdir. Sizi Mutluluk Denizinde Yüzdürecek Eğlenceli Şeyler yorumları incelendiğinde, okurların roman ve hikâye kitaplarına alternatif olarak bu kitabı seçtikleri de görülebilir. Aşk, macera, bilim kurgu ve benzeri türdeki kitapların arasına, daha pozitif ve ferahlatıcı bir alternatif olarak bu kitap koyulabilir. Kişisel gelişim okurlarının en sevdiği türlerden biri harekete geçirici kitaplardır. Sizi Mutluluk Denizinde Yüzdürecek Eğlenceli Şeyler kitabı da okuru harekete geçiren mesajlar ile doğrudan hayatın içine etki eder ve bu tarzı sevenlere hitap eder. Günlük ve sosyal hayatta uygulanabilecek basit eylemler ile daha mutlu bir rutin oluşturmayı mümkün kılar.