Pegasus Yayınları The Witcher Serisi Özel Kutulu Set 7 Kitap

2.445,50 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.731,55 TL

Ürün Bilgileri

Pegasus Yayınları The Witcher Serisi Özel Kutulu Set 7 Kitap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pegasus Yayınları Satıcı Ünvanı: PEGASUS YAYINCILIK TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723035543300016 Vergi Kimlik Numarası: 7230355433
    Bu ürün Pegasus Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • The Witcher Serisi Özel Kutulu Set 7 Kitap

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Yazar Andrzej Sapkowski
  • Roman Türü Bilim Kurgu & Fantastik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 1000+
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Pegasus Yayınları The Witcher Serisi Özel Kutulu Set 7 Kitap

The Witcher, Leh yazar Andrzej Sapkowski tarafından yazılmış, bilim kurgu türünde fantastik bir roman seridir. Andrzej Sapkowski, Polonyalı bilim kurgu üzerine kitapları bulunan bir yazardır. Efsanevi oyun karakteri olarak bilinen Rivyalı Geralt’ın maceralarını konu alan seri, Pegasus Yayınları sayesinde Türkiye’deki okurlarıyla ilk olarak 2018 yılında buluşur. Eser, Pegasus Yayınları The Witcher serisi özel kutulu set 7 kitap olarak müşterilerin beğenisine ve ilgisine sunulur. Sapkowski’nin bu serisinde romanın baş karakteri küçük yaştan itibaren eğitilerek ölümcül canavarlarla savaşan bir canavar avcısı olarak karşınıza çıkar. Yazarın kitapları birçok ülkede yoğun ilgi görür. Daha sonra film, televizyon dizisi, video oyunu ve çizgi roman olarak uyarlanır. Türkçe ve İngilizce’nin yanında 20 dile çevirisi yapılarak büyük kitlelere ulaşır.

  • 7 kitaplık seri
  • Bilim kurgu türünde
  • 20 farklı dile çeviri

Pegasus Yayınları The Witcher Serisi Set 7 Kitap İçeriği

Pegasus Yayınları The Witcher Serisi Set 7 Kitap İçeriği

Bilim kurgu ve fantastik hikayeleriyle tanınan yazar Andrzej Sapkowski, ilk olarak 1993 yılında edebiyat dünyasına giriş yapar. The Witcher serisi 2000’li yıllarda oyun geliştiriciler tarafından video ve konsol oyunu olarak sunulur. Dünya üzerinde milyonlarca kitleye ulaşır. Türkiye'de çevirisi yapılarak Pegasus Yayınları aracılığı ile piyasaya sunulur. Macera sever okurlar tarafından büyük ilgi görür. Yıllar boyu popülerliğini koruyan seri, 7 kitaptan oluşur. Son Dilek, Kader Kılıcı, Elflerin Kanı, Nefret Çağı, Ateşle İmtihan, Kırlangıç Kulesi ve Gölün Hanımı olarak macera ve fantastik hikayeler seven okuyucular için Pegasus Yayınları tarafından özel kutulu set halinde gönderilir. Yazar, insanların canavarlardan daha acımasız olduğu bir dünyada yalnız bir canavar avcısı olan Geralt’ın maceralarını etkileyici bir dille anlatır. Siz de Pegasus Yayınları kutulu set ürününü inceleyerek kolayca sete sahip olabilirsiniz.

Pegasus Yayınları The Witcher Serisi 7 Kitap Yorumları

Pegasus Yayınları The Witcher Serisi 7 Kitap Yorumları

Tüm dünyada ilgiyle takip edilen The Witcher serisi, fantastik roman kategorilerinde ön plana çıkar. Kitap serisi 20 dile çevirisi yapılarak daha çok okuyucuya ulaşır. Daha sonra video oyun olarak tasarlanır. Oyunlar Witcher evreni ismiyle müşterilere sunulur. The Witcher evreninde, canavarlar, büyücüler, cüceler, cinler gibi fantastik roman karakterleri vardır. Yazar kurgusal olarak yarattığı bu evrende, insanı bu fantastik karakterlerden daha acımasız bir canavar olarak kurgular. Bu evrende her daim iyi ya da kötü yoktur. Gerçek dünyayla kurgusal bu evrenin benzerliklerini etkileyici bir dille anlatır. Son olarak kitap, Netflix platformuna dizi olarak uyarlanır. Bilim kurgu seven izleyiciler tarafından büyük beğeni toplar. Siz de bu seti satın alan müşterilerin Pegasus Yayınları The Witcher serisi özel kutulu set 7 kitap yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilir, siparişinizi kolaylıkla oluşturabilirsiniz.

Pegasus Yayınları The Witcher Serisi 7 Kitap Fiyatı

Pegasus Yayınları The Witcher Serisi 7 Kitap Fiyatı

The Witcher serisinde konu tam olarak iyi ve kötünün savaşı değildir. Hikayelerdeki karakterlerin iyi veya kötü yaptıkları davranışları daha sonra neden yaptığı net bir dille vurgulanır. Bu sayede okuyucuya empati yapma olanağı sunar. The Witcher serisini diğer fantastik kitaplardan ayıran özelliği karakterlerin siyah ve beyaz gibi net olarak iyi ya da kötü olmamasıdır. Genel olarak karakterler gri olarak tanımlanabilir. Pegasus Yayınları The Witcher serisi özel kutulu set 7 kitap kullananlar yorum yaparak deneyimlerini paylaşır. Siz de müşterilerin kitap hakkında değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Pegasus Yayınları The Witcher serisi özel kutulu set 7 kitap fiyatı ve kitap içeriğine kolayca ulaşabilirsiniz. Avantajlı fiyatı ve sürükleyici konusuyla bu kitabı değerlendirebilir, siparişinizi kolaylıkla oluşturabilirsiniz. Siz de bu sete Trendyol’dan pratik bir şekilde sahip olabilirsiniz.