Pegasus Yayınları Zero Limit: Antik Hawai Ho'oponopono Öğretisi - Joe Vitale

201,75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
233,39 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
266,75 TL
200 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
306,69 TL

Ürün Bilgileri

Pegasus Yayınları Zero Limit: Antik Hawai Ho'oponopono Öğretisi - Joe Vitale

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pegasus Yayınları Satıcı Ünvanı: PEGASUS YAYINCILIK TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723035543300016 Vergi Kimlik Numarası: 7230355433
    Bu ürün Pegasus Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zero Limit: Antik Hawai Ho'oponopono Öğretisi - Joe Vitale

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Joe Vitale
  • Basım Yılı 2021
  • Sayfa Sayısı 251-300
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Zero Limit: Antik Hawai Ho'oponopono Öğretisi - Joe Vitale | Pegasus Yayınları

Poe Vitale’nin kendi hayatını değiştiren Antik Hawai Ho'oponopono öğretisini aktardığı kitap, kişisel gelişim alanında öne çıkan eserlerden biridir. Kişisel ve iş hayatınızı bir türlü yoluna sokamıyor ve çok çalışmanıza rağmen başarılı olamıyorsanız bu kitaptaki bilgilerle hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz. Zero Limit Joe Vitale ile sorunlara bakış açınızı değiştirecek ve çözümün zannettiğiniz kadar karışık ve zor olmadığını göreceksiniz. Önyargıları tamamen silerek yeniden başlayabilecek ve huzuru, mutluluğu ve başarıyı yakalayabileceksiniz. Bu kitabı okuduğunuzda hayatınızda önemli değişiklikler yapabilir ve başarıya ulaşamamanızın nedeninin ne olduğunu anlayabilirsiniz. Zihninizin yapabileceklerinizin önündeki tek engel olduğunu vurgulayan kitapta bu engellerin nasıl kaldırılacağı ve düşüncenin hangi yöntemlerle serbest bırakılabileceği anlatılmaktadır.

  • Bakış açınızı değiştirecek kişisel gelişim kitabı
  • Ho'oponopono öğretisi hakkında her şey
  • Toplam 272 sayfa

Zero Limit: Antik Hawai Ho'oponopono Öğretisi Yazarı Kimdir?

Pegasus Yayınları Zero Limit: Antik Hawai Ho'oponopono Öğretisi - Joe Vitale

1953 yılında Amerika’nın Ohio eyaletinde hayata gözlerini açan Joe Vitale; yazar, konuşmacı, müzisyen, pazarlama uzmanı ve aynı zamanda yaşam koçudur. Ohio Kent Eyalet Üniversitesi’nde eğitimini tamamladıktan sonra ilk kitabı Zen and the Art of Writing’i 1984 yılında yayınlamıştır. Vitale, asıl büyük çıkışını 2005 yılında yayınladığı “Çekim Yasası Sırrı” ile yapmıştır. Birçok kitabı en çok satanlar listesinde yer alan Vitale, alanındaki en başarılı yazarlardan biri olarak bilinmektedir. Joe Vitale At Zero kitabı da yazarın önemli eserleri arasında yer almaktadır. Bir zamanlar zorlu bir hayat yaşayan ve sokaklarda kalan Joe Vitale, sonrasında çıkardığı kitaplarla popülerliği yakalamıştır. Vitale en büyük popülerliği The Secret filminde rol alarak kazanmıştır. Birkaç filmde daha oynayarak başarısını pekiştiren Joe Vitale bir diğer yandan müzik alanında da kariyerini sürdürmektedir.

Zero Limit: Antik Hawai Ho'oponopono Öğretisi Kitabını Kimler Okumalıdır?

Zero Limit kitabını hayatını daha iyi bir halê getirmek; para, sağlık, mutluluk ve huzur bulmak isteyen herkes okuyabilir. Kitabı okumayı bitirdiğinizde Antik Hawai Ho'oponopono öğretisini tam olarak kavramış olur ve hayatınızın bundan sonraki kısmını öğretiye göre şekillendirebilirsiniz. Başarısızlıklar karşısında sorumluyu dışarıda aramak yerine tek engelin düşünceleriniz olduğunu bilerek buna göre hareket edebilirsiniz. Kişisel gelişim kitaplarından keyif alıyorsanız bu alandaki en ünlü isimlerden biri olan Joe Vitale’nin Pegasus Yayınları Zero Limit: Antik Hawai Ho'oponopono Öğretisi kitabını satın almanız tavsiye edilir. Kitapla ilgili bilgiler için Zero Limit: Antik Hawai Ho'oponopono öğretisi - Joe Vitale yorum sayfasına göz atabilirsiniz. Trendyol’da Joe Vitale’nin diğer kitaplarını bulabilir ve kişisel gelişim kategorisindeki ürünlerden istediklerinizi kolayca satın alabilirsiniz.

Zero Limit Kitabının Konusu Nedir?

Limit Zero Joe Vitale kitabı hayatınızı baştan aşağı değiştirmeyi hedefleyen bir kitaptır. Hayatının bir bölümünde zorluklarla mücadele etmiş ve başarıları hep sınırlı kalmış olan Joe Vitale, Antik Hawai Ho'oponopono öğretisi sayesinde başarı yakalamış ve bu öğretinin detaylarına kitapta yer vermiştir. Öğretiye göre bir şeyleri başarmanın önündeki en büyük engeller dışarıda değil, kişinin kendi içindedir. Anlatılan yöntemleri kullanarak zihninizin zincirlerinden kurtulur ve istediğiniz şeyleri elde edebilmek için farklı yollar bulabilirsiniz. Zero Limit Joe Vitale kitabını Dr. Ihaleakala Hew Len ile birlikte kaleme alan yazar; sağlık, huzur, mutluluk ve paranın nasıl elde edilebileceğini kitabında anlatmaktadır. Toplamda 272 sayfa olan kitap akıcı ve sade bir anlatıma sahiptir. Yazarın diğer kitaplarında olduğu gibi bu kitapta da günlük hayatınızda uygulayabileceğiniz ve hayatınızda birçok noktayı değiştirecek bilgiler bulunmaktadır.