Pegem Akademi Yayıncılık Sosyal Bilimler İçin Veri Analizi El Kitabı İstatistik Araştırma Şener Büyüköztürk

208,62 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
213,64 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
219,22 TL
200 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pegem Akademi Yayıncılık Sosyal Bilimler İçin Veri Analizi El Kitabı İstatistik Araştırma Şener Büyüköztürk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PEGEM AKADEMİ Satıcı Ünvanı: PEGEM AKADEMİ YAYINCILIK EĞİTİM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723053434200001 Vergi Kimlik Numarası: 7230534342
    Bu ürün PEGEM AKADEMİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu kitabın temel amacı istatistiğe yönellik olumlu tutumların geliştirilmesine katkı sağlamak
  • araştırmacıların sıklıkla kullandıkları istatistik tekniklerini ve araştırma desenlerini spss paket programı ile bütünleştirerek okuyucuya aktarmaktır. Bu konuda okuyuculardan alınan çok sayıda mesaj belirtilen amacın gerçekleşmekte olduğuna ilişkin bazı ipuçları içermektedir. Örneğin "....spss programını kullanmaya sonuçlarını yorumlamaya karşı yapamayacağım kaygısını taşıyan bütün olumsuz yargılarımı kitabınız sayesinde aşmış durumdayım...""... Bu kitap sayesinde hem istatistik korkum geçti hem de istatistiğe bakış açım değişti....". "kitapta örnek olarak kullanılan ve alıştırma için gerekli olan veri dosyalarına U Laşabilirsiniz." Kitabın bu baskısına psikolojik testlerde kullanılan geçerlik ve güvenirlik çalışmalarını konu edinen yeni bir bölüm eklenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Şener Büyüköztürk
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver