Pelcare Rose Quartz Face Roller

725 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pelcare Rose Quartz Face Roller

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pelcare Satıcı Ünvanı: MERSİ KOZMETİK SANAYİ TİCARET PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0618071358800001 Vergi Kimlik Numarası: 6180713588
    Bu ürün Pelcare tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Face Roller, 7 . yüzyıldan beri kullanılan muhteşem bir yüz masaj aletidir. Hem içeriden hem de dışarıdan yapılanmanıza yardımcı olur. Lenfatik yüz masajını aktive eden bu bu yüz masajı aleti sayesinde yüzünüzdeki şişkinliklerinizden kurtulup, daha ince ve dinç bir yüze sahip olmanıza yardımcı olur. Rose Quartz taşı "koşulsuz sevgi" olarak bilinen bir taştır. Kendinizle olan ve etrafınızdakilerle olan ilişkinizi dönüştürmekte çok yardımcı olur. Travmatik bir olayda dışarıdan objektif bir şekilde bakmanızdaki farkındalığa yardımcı olur. Göğsünüze yerleştirdiğinizde nefes alışverişinizi rutine sokar. Fiziksel olarak ise kan dolaşımını hızlandıran bu özel "rose quartz" taşı, güzellik taşıdır. Lenfatik dolaşımı aktive ederek cildinize ışıltı katar. Etkisini arttırmak istiyorsanız yüzünüze çok az miktarda yağ uygulayınız. Kendi saklama kesesi içerisinde gelir. Rose Quartz Facial Roller Fiziksel Yararları: + Kan dolaşımını hızlandırır + Cildin esnekliğini arttırır + Lenfatik drenajı arttırır + Kırışıklıkların ve şişkinliğin azalmasında etkilidir + Göz altı torbalarını ve morluklarının azalmasında etkilidir + Toksin detoksuna yardımcı olur + Gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olur Not: Taş kendiliğinden soğuktur. Uyandırıcı özelliğini arttırmak için kullanmadan bir kaç dakika önce buzdolabında soğutunuz. Taş rengi farklılık gösterebilir, doğada olduğu renklerde işlem görmüstür

Ürün Özellikleri

  • Tip Jade Roller
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Pelcare Rose Quartz Facial Roller

Masaj aletlerine yorgun iş temposunun ardından günlük hayatta sıklıkla ihtiyaç duyulur. İçten ve dıştan yapılanmanızda oldukça etkili bir role sahip olan Pelcare Rose Quartz Facial roller kullananların ilgi odağıdır. Sağladığı birden çok kullanım avantajı, ürünün sık sık tercih edilmesinde önemli bir role sahiptir. Sevimli ve minimal oluşu ile tatlı ve kullanışlı bir masaj aletidir. Cilde ışıltı katar. Mental açıdan da faydaları bir hayli fazladır. Zihnin negatif düşüncelerden kurtulmasında önemli bir rol oynayacağı, huzur ve mutluluk getireceği düşünülür. Dostlukların kuvvetlenmesinde etkili olur. Aynı zamanda ruha da olumlu etkileri olacağına inanılır. Evli erkeklerin eşlerine hediye edebileceği zarif ve kullanışlı bir üründür. Ayrıca bu masaj aletini çeyizinize de koyabilirsiniz.

  • Canlı yüz görünümü imkanı
  • Ergonomik ve fonksiyonel tasarım
  • Şık ve etkileyici görünüm

Şık Pelcare Rose Quartz Facial Roller Özellikleri

Şık Pelcare Rose Quartz Facial Roller Özellikleri

Huzur ve rahatlama hissi veren doğal masaj taşları daima ön plana çıkar. Pelcare Rose Quartz Facial roller ergonomik ve fonksiyonel tasarımı ile müşterilerine rahat kullanım avantajı sunar. Küçük boyutu sayesinde kolay taşınabilir, fazla yer kaplamaz. Masaj aletinin kendi soğukluğu bulunan dönmeli taşı bulunur. Bu taşın adı, koşulsuz sevgi manasına gelen Rose Quartz taşıdır. Pembe rengi ile oldukça sevimli ve zarif bir görünüme sahiptir. Duygusal manada pek çok olumlu etkisi olduğuna inanılır. Kan dolaşımına da olumlu etkisi vardır. Cildin canlı ve parlak görünmesini sağlar. Kişinin stresini azaltarak zihnini temizler. Bu yüz masaj aletini dilerseniz göğüs bölgenize yerleştirerek nefes alış verişlerinizi düzenli bir hale getirebilir, böylece yaşam konforunuzu artırabilirsiniz. Ayrıca yüzünüzdeki şişliklerden de kurtularak ince ve canlı bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Rahatlatıcı Etkisiyle Pelcare Rose Quartz Facial Roller

Rahatlatıcı Etkisiyle Pelcare Rose Quartz Facial Roller

Okuldan, işten veya spordan geldikten sonra günün yorgunluğunu üzerinizden atabilmek için etkili bir masaj aletine ihtiyacınız olabilir. Pelcare face roller bu ihtiyacınızı karşılamak üzere tasarlanmış kullanışlı bir masaj aletidir. Yüz ve göğüs bölgelerinde kullanarak hem canlı ve dinç bir görünüme sahip olabilir hem de rutin bir şekilde nefes alıp verebilirsiniz. Baş ağrınız varsa bu taşı kullanarak ağrılarınızdan kurtulabilirsiniz. Şifa ve sevgi dağıttığı düşünülen bu taş sayesinde duygusal açıdan iyi bir duruma gelebilir, romantik bir aşk hikayeniz doğabilir, huzur ve mutluluğa kavuşabilirsiniz. Aynı zamanda minimal tasarımı sayesinde size alan tasarrufu imkanı sunan bu ürünü çantanızda taşıyarak istediğiniz her yere rahatlıkla götürebilirsiniz. Siz de bu kullanışlı ve kaliteli ürünü dilerseniz kendiniz kullanmak için dilerseniz de sevdiklerinize hediye etmek amacıyla tercih edebilirsiniz.

Avantajlı Facial Roller Yüz Masaj Aleti Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Facial Roller Yüz Masaj Aleti Fiyatları ve Yorumları

Yüz masaj aleti Pelcare Rose Quartz Facial roller fiyatı ürünün sahip olduğu tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Hem mental hem de fiziksel açıdan olumlu etkileri olan pembe Rose Quartz taşlı bu masaj aleti ile yaşam kalitenizi yükseltebilirsiniz. Uyandırıcı etkisi vardır. Cildinize ışıltı, canlılık ve esneklik katabilirsiniz. Kırışıklıklardan ve şişkinliklerden de kurtularak genç ve dinç bir görünüme kavuşmanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. Uykusuz kaldığınız zamanlarda oluşan göz altı morluklarından da bu masaj aleti sayesinde kurtulabilirsiniz. Yüzünüzü hafif miktarda yağlayıp Rose Quartz taşı ile masaj yaptığınız zaman ürünün etkisi artar. Siz de Pelcare Rose Quartz Facial roller yorumlarını görmek ve ürünün müşterilerinin deneyimlerinden yararlanmak için Trendyol’un ürün değerlendirmeleri bölümüne göz atabilir, uygun ve avantajlı fiyat imkanı ile bu kullanışlı ürüne sahip olabilirsiniz.