Pelikan Yayınları Neyin Peşindesin? Paragraf Soru Bankası Video Destekli Özel Sorularla Rüştü Bayındır

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4. Ürüne 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
209,90 TL

Ürün Bilgileri

Pelikan Yayınları Neyin Peşindesin? Paragraf Soru Bankası Video Destekli Özel Sorularla Rüştü Bayındır

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pelikan Kitabevi Satıcı Ünvanı: PELİKAN TIP VE TEKNİK KİTAPÇILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0843003941600019 Vergi Kimlik Numarası: 8430039416
    Bu ürün Pelikan Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Konu anlatımlarımda çok sık kullandığım “Neyin peşindesin?” sorusunun verdiği ilhamla ciddi anlamda net artıracak bir kitap hazırladım. Kitapta tüm paragraf soru tarzlarına eksiksiz yer verdim ve yine videolarda sık kullandığım ifadeleri, bazı seçme sorular üzerine ekledim. Kitapta her seviyeden soru yer almakta olup sınav formatını birebir yansıtması için büyük çaba harcadığımı söylemeden edemeyeceğim. Her teste bir tane video çözümlü soru koydum. Bu sorular taktiğimizi zorlayacak sorulardır. Yani bu kitap bittiğinde taktikleri zorlayacak bir soru görürseniz artık onu da saniyesinde yapabileceksiniz. Kısacası bu kitap paragrafta hiçbir açık bırakmamak için yazıldı. İddia etmiyorum, çok net söylüyorum ki kitabım sizlere çok ciddi anlamda yol aldıracak. Taktiğimizin tam tersi bir soru görseniz bile en ufak bir zaman kaybı yaşamayacaksınız. Peki, kitabı nasıl çözmeliyiz? Kitabın her bölümünü bitire bitire değil de her gün iki üç soru tarzından birer ikişer test çözerek giderseniz kitaptan en yüksek verimi alabilirsiniz. Mesela bir gün yer değiştirme, olumsuz soru kökü ve ana düşünceden bir iki test çözerek gitmeniz size en yüksek faydayı sağlayacaktır. Lütfen bölümleri bitirerek ilerlemeyiniz. Taktiklerle Paragraf, Fulleten Paragraf, Paragraf Soru Avı ve 15x15 Paragraf Denemelerimi de bitirmeniz paragraf konusunda soru kaçırmamanız için en büyük adım olacaktır. Bakma öyle Hemen başla Başarılar…

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Rüştü Bayındır
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Basım Yılı 2024
  • Sayfa Sayısı 301-350
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Türkçe/Edebiyat
Geri Bildirim Ver

Neyin Peşindesin? Paragraf Soru Bankası - Rüştü Bayındır | Pelikan Yayınları

Hayatta bir yere gelmek ve kurulan hayallerin peşinden gitmek için birçok zorluğu aşmak gerekir. Bu durum hayalinizdeki mesleği yapabilmek, istediğiniz yerde okuyabilmek ve kendinize koyduğunuz başarı sınırlarını geçebilmek adına önemlidir. Eğitim sisteminde bir yerlere varabilmek için öğrenciler sayısız sınava girer. Bu sınavlar seviyelerini belirleme, eksiklerini fark etme, konuları pekiştirme ve çözüm bulma konusunda pek çok fayda sağlar. Birçok ders arasında öne çıkan ve fazlasıyla önemli olan Türkçe ve Edebiyat dersleri ise her alan için gereklidir. Okuma, anlama, yorumlama ve çözümleme yeteneklerini geliştiren, ana dil açısından katkı sağlayan bu ders için Rüştü Hoca Neyin Peşindesin paragraf kitabı tercih edilebilinir. Tüm sınavlarda faydalanabileceğiniz bu kitapla paragraf sorularının üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz.

  • Güncel müfredata uygun içerik
  • Farklı sınavlara özgü soru tipleri
  • Kullanışlı video desteği

Sınavlarda Bir Adım Öne Çıkaran Kitap

Sınavlarda Bir Adım Öne Çıkaran Kitap

Türkçe ve Edebiyat dersleri öğrencilerin ana dilini mükemmel bir şekilde öğrenmesi, okuma yeteneğini geliştirmesi, dil tahlillerini yapması ve kurallara hakim olması yönünden oldukça önemlidir. Bu derslerde paragraf sorularına fazlasıyla özen gösterilmesi gerekir. Uzun metinleri ve farklı konuları içeren paragrafları hızlı bir şekilde okumak, anlamak ve tahlil yapmak sizleri sınavlarda bir adım öne çıkarır. Pelikan Yayınları Neyin Peşindesin? paragraf soru bankası sayesinde sınavlara mükemmel bir şekilde hazırlanabilirsiniz. Farklı sorularla kendinizi denemek, hız kazanmak, tecrübe edinmek ve avantaj sahibi olmak için bu kaynağı güvenle tercih edebilirsiniz Hayallerinize kavuşurken sizi destekleyecek olan Pelikan paragraf soru bankası edinerek avantaj sahibi olabilirsiniz. Yılların bilgi birikimi ve tecrübesi üzerine uzman ellerde hazırlanan bu kitaptan faydalanarak tüm sınavlara kusursuz bir şekilde hazırlanabilirsiniz.

Neyin Peşindesin Kitabının Sağladığı Avantajlar

Neyin Peşindesin Kitabının Sağladığı Avantajlar

Sınavlarda milyonlarca rakibiniz ve çalışmanız gereken onlarca konu vardır. Fakat paragraf soruları ve dersin katsayısı puanlara fazlasıyla etki eder. Bu sebeple Pelikan Yayınları paragraf soru bankası kitabını tercih edebilirsiniz. Hayal ettiğiniz başarıyı yakalamak için sizlere birçok avantaj sağlayan kaynak, uzun soruları hızlı bir şekilde anlayıp çözüme gidebilmenizi sağlar. Böylece hem sınavın her alanında hem de hayatta büyük kolaylık sunar. Pelikan Yayınları Rüştü Hoca paragraf kitabının sunduğu birçok özellik vardır. Bunların başında konuların ve soruların güncel müfredata uygun formda hazırlanması gelir. Ayrıca çıkmış sorulardan esinlenilerek hazırlanan testler, gelecek sınavda size yardımcı olur. İçeriğindeki çözümlü sorular, takıldığınız yerde uzman hocalardan anında yardım almanız açısından oldukça önemlidir. Konuları anlatan ve sonuca nasıl gidileceğini gösteren Neyin Peşindesin paragraf soru bankası ile arzuladığınız başarıya rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Bütçe Dostu Paragraf Soru Bankası Fiyatları

Bütçe Dostu Paragraf Soru Bankası Fiyatları

Alışveriş konusunda kolaylık sağlayan, uygun fiyat avantajları sunan ve çeşitli özelliklerle İnternet alışverişini keyifli hale getiren Trendyol, ihtiyaçlarınızı karşılamanıza yardımcı olur. Pelikan Yayınları paragraf Rüştü Bayındır kitabına sahip olarak sınavlarda bir adım öne geçebilirsiniz. Tüm sınavlara hazır hale gelmek ve çeşitli sorularla paragraf alanında başarıya ulaşmak için destek alabileceğiniz kitaba filtreleme özelliğini kullanarak kısa sürede ulaşabilirsiniz. Dilerseniz filtreleme yaparak dilerseniz de arama butonuna 9786257184465 olan ürün kodunu girerek ürüne hızlı ve pratik bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz. Bütçe dostu Pelikan Yayınları Neyin Peşindesin paragraf soru bankası fiyatları üzerinden alışverişinizi yapabilir, belli dönemlerde gerçekleştirilen indirimlerden ve kampanyalardan faydalanabilirsiniz. Müşteriler tarafından yapılan ürün yorumlarını inceleyerek Neyin Peşindesin paragraf kitabı hakkında ayrıntılı fikre sahip olabilirsiniz. Böylece güvenli, doğru ve pratik bir İnternet alışverişi gerçekleştirebilirsiniz.