9
Yapıştırıcı kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

Pelikan Peligom Kuvvetli Yapıştırıcı 90 gr 337907

139,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (64)
Kurumsal Fatura
139,99 TL
125 TL'ye 6 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pelikan Peligom Kuvvetli Yapıştırıcı 90 gr 337907

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALTERNATİF KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ALTERNATİF KIRTASİYECİLİK MATBAACILIK REKLAMCILIK İNŞAAT VE BİLGİSAYAR TİCARET VE SANAYİ LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0060004818400012 Vergi Kimlik Numarası: 0600048184
    Bu ürün ALTERNATİF KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PELİGOM KUVVETLİ YAPIŞTIRICI 90 GR 337907

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Pelikan T6624 90g Peligom Tüp Yapıştırıcı

Pelikan Peligom tüp yapıştırıcı 90 g, materyallerin birbirine tutturulması için kullanılan bir üründür. Söz konusu ürün, farklı yüzeylerde kullanılabilir. Yüksek tutuş gücü, uygulamanın dayanıklı olmasına katkıda bulunur. Yapıştırıcı olan sıvı formu, hızlı bir şekilde kurur. Bu sayede, çok beklemeden istediğiniz sonucu elde etmeniz mümkün hâle gelir. İlkokuldan başlayarak tüm eğitim hayatında bu çok amaçlı yapıştırıcıdan yararlanabilirsiniz. Tüp hâlinde ve 90 g olarak paketlenen uhu, kolay bir şekilde kullanılır. Ürünün uç kısmı, istediğiniz yere yapıştırıcı sürmenize imkân tanır. Kağıt, deri, ahşap ya da cam üstüne uygulama yapılabilir. Paketine konarak her yere konforlu bir şekilde taşınabilir.

  • 90 g tüplü ve sıvı formlu Pelikan marka yapıştırıcı
  • Çok amaçlı ve farklı yüzeylerde kullanım özelliği
  • Hızlı kuruma ve yüksek yapışma performansı

Pelikan Peligom Tüp Yapıştırıcının Özellikleri Nelerdir?

Pelikan Peligom Tüp Yapıştırıcının Özellikleri Nelerdir?

Pelikan Peligom tüp yapıştırıcı 90 g, sahip olduğu özellikler sayesinde kullananların beğenisini kazanmayı hedefler. Farklı yüzey dokularına sahip ürünleri birbirine bağlamak için bu yapıştırıcıdan yararlanabilirsiniz. Kağıtların üstüne fotoğraf yapıştırmak, kibritlerden ev yapmak ya da cam parçalarını birleştirmek için Pelikan Peligom tüp çok amaçlı yapıştırıcı 90 g kullanmanız mümkündür. Ahşap, deri, kumaş ve porselen yüzeylere uygulanabilen yapıştırıcı, son derece kuvvetlidir. İçeriğinde bulunan solvent, aynı ya da farklı türdeki malzemeleri birbirine sabitlemek için uygundur. Pelikan Peligom yapıştırıcı 90 g olarak metal tüp içinde hazırlanır. Bu yapıştırıcı, ateşten uzak alanlarda kullanılmalıdır. Tahriş edici özellikte olduğundan doğrudan cildin üstüne temas etmesinden kaçınılmalıdır. Ebeveynlerin, çocuklarla birlikte yapılacak etkinliklerde gerekli önlemleri alması önerilir. 90 g için özel olarak tasarlanan kutusu, güvenli taşıma konusunda kullanıcıya fayda sağlar.

Pelikan 90 g Peligom Yapıştırıcı Nerelerde Kullanılır?

Pelikan Peligom tüp yapıştırıcı 90 g, çok amaçlı kullanıma imkân tanır. Tadilat işlemlerinde kullanılabilen bu ürün, kırılan parçaların birleştirilmesi için uygundur. Boruların boşluklarının kapatılması ve endüstriyel ürünlerin tamir edilmesi sırasında bu üründen faydalanmak mümkündür. El sanatları arasında sayılan cam süsleme, puzzle, 3D modelleme, mimari yapı inşa etme ve ahşap ürünler yaratma gibi farklı hobilerde kullanılabilir. 5 derecenin altındaki sıcaklıklarda bu yapıştırıcının kullanılması önerilmez. Uçucu olduğu için açık alanda kullanılması gerekir. Yanıcı solventler içeren Pelikan Peligom çok amaçlı yapıştırıcı tüp 90 g, yetişkinlerin olduğu ortamlarda kullanılmalıdır. Plastik, metal ve çelik gibi farklı materyallerin yapıştırılması konusunda da yararlı olan bu ürün, ısı kaynaklarından uzakta uygulanmalıdır. Okul performans ve proje ödevlerinde de son derece kullanışlı bir yapıştırıcıdır.

Pelikan Çok Amaçlı Yapıştırıcı Kullanımı Kolay mıdır?

Pelikan Peligom tüp yapıştırıcı 90 g, kolay kullanım özellikleri sayesinde hemen herkesi memnun etmeyi hedefler. Kaliteli olan bu ürün, Pelikan güvencesiyle üretilir. Sert cisimlerin üstüne ince bir katman olarak uygulanması gerekir. İlk kat kuruduktan sonra ikinci kat sürülebilir. Birbirine yapıştırmak istediğiniz parçaların düz yüzeyli olması iyi sonuç almanızı etkiler. Sıvı formda olduğu için küçük alanlara da kolay bir şekilde sürülebilir. Bu sayede, ürünü yeteri kadar kullanmanız mümkün hâle gelir. Bahsedilen yapıştırıcının kutusunda ve çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklanması önerilir. Uygulama sırasında çevreye yapışkan bulaştığında asetonla temizleyebilirsiniz. Kuruduktan sonra ıslanmaya ve neme karşı dayanıklıdır. Daha fazla bilgi almak için Pelikan Peligom tüp yapıştırıcı 90 g yorumlarına göz atabilirsiniz. Pelikan Peligom tüp yapıştırıcı 90 g fiyatı, hemen her bütçeye uygundur. Siz de bu ürünü denemek istiyorsanız hızlı bir şekilde Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz.