Pelin Aksesuar Çoklu Küpe Seti

159,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pelin Aksesuar Çoklu Küpe Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pelin Aksesuar Satıcı Ünvanı: PELİN GİYDİREN ÇAKMAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1761151833600013 Vergi Kimlik Numarası: 3960373193
    Bu ürün Pelin Aksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hassas kullanımı önerilmektedir. Krem, Parfüm, Su gibi maddelerden kaçınılmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Taş Cinsi İnci
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Pelin Aksesuar 5B010 Çoklu Küpe Seti

Pelin Aksesuar çoklu küpe seti, canlı renkleriyle, giysilerinize ayrı bir hava katar. Parlak renkleri, klasik altın tonuyla dengeleyerek, ileriye dönükle klasiğin doğru uyumunu yakalamış tasarıma sahip küpelerdir. Özellikle düz renkli kıyafetlerinize gereken renk dokunuşunu katar. Kulakta kararmalara sebep olmaz ve izler bırakmaz. Resmi davetlerden günlük kullanıma, hayatın getirdiği farklı ihtiyaçları karşılayacak tasarımlar Pelin Aksesuar çoklu küpe setinin içinde bulunur. Pelin Aksesuar küpe setindeki küpeler, ağır darbeler almadığı sürece kulaktan düşmez. Her kullanımdan sonra, küpeler ürünle gelen kartonda saklandığında kaybolmaların önüne geçmiş olursunuz. Kulağa takmak ve çıkarmak kolaydır. Arkasındaki vidalar küpeye sıkışıp kalmaz. Setteki her bir küpe, kulakta oldukça kaliteli ve şık durur

  • Arkalıkları dahil metalden üretilmiştir.
  • Zarif ve şık tasarıma sahiptir.
  • Altı çift küpe birlikte gelir.

Pelin Aksesuar Çoklu Küpe Setinin Özellikleri Nelerdir?

Pelin Aksesuar Çoklu Küpe Setinin Özellikleri Nelerdir?

Pelin Aksesuar çoklu küpe seti fiyatının uygun olmasına karşın oldukça canlı renklere sahiptir. Kulağa takıldığında kendini belli eder, küçük durmaz orta boydadır. Alttaki iki küpe çiftinin, yaprak ve halkaları isteğe bağlı olarak çıkarılabilir. Ürünün metal kısımları altın renklidir. Kullanılan altın rengi sırıtan ve yapay görünen bir tonda değildir. Pelin Aksesuar çoklu küpe setinde kullanılan taşlar plastik gibi alternatif malzemelerden üretilmiştir ve gerçek taş değillerdir. Üretiminde, insan sağlığına zararlı maddeler kullanılmadığından, sağlık endişesi olan kullanıcıların gönül rahatlığıyla tercih edebileceği küpelerdir. Yapay taşlar kullanılarak üretilmesine karşın, küpelerinizin duruşunda ve kalitesinde herhangi bir eksiklik hissetmezsiniz. Ürün, farklı yaş grubundan kullanıcılara hitap edecek şekilde tasarlanmıştır. Takan kişiye açık ve taze renkleriyle canlılık katar. Klasik tasarımı sayesinde, yıllar boyu hiç sıkılmadan kullanabileceğiniz parçalardır.

Pelin Aksesuar Çoklu Küpe Seti Kimlere Hitap Eder?

Pelin Aksesuar Çoklu Küpe Seti Kimlere Hitap Eder?

Pelin Aksesuar çoklu küpe seti, şık ve zarif tasarımlı takılardan hoşlanan kullanıcıların zevkine hitap eden bir üründür. Toz pembe ve turkuaz tonlarından hoşlananlar için uygun bir tercihtir. Hassas ciltli kullanıcılar için rahatsızlığa neden olmaz, yara yapmaz. Ürünü kendi kullanımınız için temin edebileceğiniz gibi, sevdikleriniz için de gönül rahatlığıyla hediye olarak alabilirsiniz. Pelin Aksesuar çoklu küpe seti, on iki adet tek ve altı çift küpe bulunduran bir üründür ve sonuç olarak size oldukça karlı ve ekonomik bir alışveriş deneyimi sunar. İçerdiği her bir çift küpe, birbirinden tamamen farklı ve özel tasarımlara sahiptir. Aynı setten küpeler taksanız bile, sürekli farklı sonuçlarla karşılaşırsınız. Siz de takılarınızda canlılık ve yenilik arıyorsanız, Pelin Aksesuar çoklu küpe seti, bu talebinizi karşılayacak bir ürün.

Pelin Aksesuar Çoklu Küpe Seti Kullanışlı mıdır?

Pelin Aksesuar çoklu küpe setindeki takıları, arzu ederseniz karıştırarak ve farklı şekillerde eşleştirerek kullanabilirsiniz. Birbirleriyle uyumlu renklerden oluştuğu için bu eşleştirme kolaylıkla yapılabilir. Hassas kullanıma ihtiyaç duyan bir üründür. Su, parfüm ve çeşitli kimyasallardan koruduğunuz sürece kararma yapmaz. Doğru koşullarda saklandığında uzun dönem kullanabilirsiniz. Küpelerin üstünde bulunan taşlar dökülmez ve çizilmez. Setin içinde her mevsime ve kombine uygun küpe çiftleri bulunur. İki ve ikiden fazla delikli kulaklarda, küpeler eşleştirilerek kullanılabilir. Küpelerin ağırlığı, kulaklarınızın taşıması için uygundur. Uzun süre taktığınızda bile, varlığıyla sizi rahatsız etmez, baş ağrısı yapmaz. Takılan küpelerin ağırlığına bağlı oluşan kulak deliği sarkmasına sebep olmaz. Setin içindeki her bir küpe, dolabınızdaki farklı kıyafetlere rahatlıkla uyum sağlar. Sade incilerden, pembe çiçekli küpelere kadar farklı havalara sahip takıları içinde bulundurur. Böylece tek bir küpe setine sahip olarak, kombinleriniz için pek çok farklı imkana yol açmış olursunuz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Pelin Aksesuar çoklu küpe seti yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.