Pell Ios Uyumlu 2. Nesil Bluetooth Kulaklık

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pell Ios Uyumlu 2. Nesil Bluetooth Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Iphone Uyumlu 2. Nesil Bluetooth Kulaklık orijinal ıphone değerlerinde üretilmiştir. Gücünü tümüyle yeni Apple H1 kulaklık çipinden alan AirPods, aygıtlarınızla çok daha hızlı ve stabil bir kablosuz bağlantı kuruyor. Aktif aygıtlar arasında 2 kata kadar daha hızlı geçiş yapabiliyor3 ve telefon görüşmeleri için 1,5 kat daha hızlı bağlantı süresi sunuyor. 4 H1 çip aynı zamanda sesle Siri aktivasyonuna olanak veriyor ve oyun oynarken ses gecikmesini %30’a kadar azaltıyor. 5 Kısacası şimdi oyunlar, müzikler veya podcast’ler daha yüksek bir ses kalitesine kavuşuyor. TÜM TELEFONLAR İLE UYUMLUDUR.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.0
  • Dokunmatik Kontrol Var
  • Dokunmatik Ekran Var
  • Müzik Dinleyebilme Var
Geri Bildirim Ver

Pell Iphone Uyumlu 2. Nesil Bluetooth Kulaklık

Ergonomik ve işlevsel aksesuarlar arasında yer alan Pell iPhone Uyumlu 2. Nesil Bluetooth Kulaklık PELLYENIKLK0001 Bluetooth bağlantısı ile çalışır. Özel sistemleri ve teknolojileri ile fark yaratan kulaklık kullanıcılara çok geniş kullanım imkanı sunarlar. Kendi sınıfında son derece başarılı olan cihaz geniş bir alıcı kesimine hitap ediyor. Hareket algılayıcı ivmeölçer gibi özellikleri ile farkını ortaya koyan cihaz kulak sağlığını korurken konforu da oldukça üst sıralara taşır. Pell iPhone uyumlu 2. nesil bluetooth kulaklık tasarımıyla da ilgi çekmektedir. Beyaz rengi ve zarif tasarımı yeni nesil akıllı cihazlarla muhteşem bir birliktelik meydana getiriyor. Üstelik en fazla tercih edilen Apple marka telefonlarla da uyumlu olması daha fazla kullanıcıya hitap etmesini sağlıyor.

  • Kutu içeriğinde şarj kutusu, kulaklık ve USB kablo
  • Rengi beyaz
  • Şarj süresi 18 saat konuşma, 20 saat dinleme

Pell iPhone Uyumlu 2.Nesil Bluetooth Kulaklık Özellikleri

Pell iPhone Uyumlu 2.Nesil Bluetooth Kulaklık Özellikleri

Pek çok özellikleri ile donatılmış olan Pell kulaklık günlük hayatın vazgeçilmez bir unsuru olarak kullanılabilir. Kurulumla filan uğraşmadan kolayca bağlantı kurabileceğiniz Pell kulaklık farklı cihazlarla eşleşebilir. Kutusunda kolayca taşınabilen kulaklıklar cihazın şarj edilmesini de sağlar ve yer kaplamadığı için de pratiklik sağlar. Pell iPhone uyumlu 2. Nesil Bluetooth kulaklık kutunun içine yerleştirildikten sonra USB kablo aracılığı ile kolay bir şekilde şarj edilebilir. İdeal bir bataryaya sahip olan ürün aralıksız kullanımlarda 20 saatte şar edilir, bu süre konuşmada 18 saattir. Çalışma performansı ile gün boyu yoğun bir şekilde kullanılsa bile bütün beklentileri yeterli ölçüde karşılar ve ses kalitesini kolay bir şekilde yükseltmek mümkün olacaktır.

Pell iPhone Uyumlu 2.Nesil Bluetooth Kulaklık Fiyatları

Pell iPhone Uyumlu 2.Nesil Bluetooth Kulaklık Fiyatları

Pell iPhone uyumlu 2. Nesil Bluetooth Kulaklık satın almak isteyenler son derece uygun koşullarla sahip olunabilecek bir üründür. Son yıllarda birçok yeni nesil kulaklık piyasaya sürülmüş olsa da kalitesi ve her cihaza olan uyumu ile Pell kulaklık en fazla tercih edilen kulaklıklardan olmuştur. Pell iPhone uyumlu 2. Nesil Bluetooth kulaklık indirim fırsatları ile sarışa sunulmakta olduğu için güvenli yerlerden kampanya koşulları ile satın almak da mümkün.

Pell Kulaklık İle Fonksiyonelliği Tanıyın

Pell Kulaklık İle Fonksiyonelliği Tanıyın

Günün her anında her yerde rahatlıkla kullanabileceğiniz Pell kulaklık ergonomik özellikleri ile dikkat çeker. Müzik dinlemek ve çağrılara cevap vermek için kullanılan Pell kulaklık video izlerken de ideal çözümler ortaya koyar. Oldukça hafif yapısı ile kullanım esnasında da kesinlikle kulaklara zarar vermez. Özel şekli sayesinde kulağın iç kısmına tam oturan kulaklık kayma sorunlarını asla yaşatmaz. Pell iPhone Uyumlu 2. Nesil Bluetooth kulaklık yorum ve beğenileri ürünün özellikleri hakkında yeterli bilgileri sunuyor. Özellikle aktif gürültü önleme özelliği ürünün daha da kullanışlı hale gelmesini sağlamaktadır. Daha önceden ürünü satın alan kişilerin yorumlarına bakılarak satın alabilirsiniz. Böylece son derece konforlu ve rahat bir şekilde müzik dinleyebilir ve görüşme yapabilirsiniz. Son derece kaliteli olan Pell kulaklık pek çok açıdan pratiklik sağladığı için başta gençler olmak üzere her kesimden kişiye hitap ederek geniş bir kullanıcı kitlesine sahip oldu. Ürünün havalandırma sistemi kulağın iç kısmındaki basıncı dengeleyerek uzun süreli kullanımlarda bile kulağa asla zarar vermez. Pek çok açıdan sağladığı yararlar ile Pell kulaklık her geçen gün prestijini artırmakta ve daha geniş kitlelere ulaşmaktadır. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.