Pena Yayınları Böğürtlen Kışı - Sarah Jio

499 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pena Yayınları Böğürtlen Kışı - Sarah Jio

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elifin Kitaplığı Satıcı Ünvanı: SELİN YELLİKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1369430538200001 Vergi Kimlik Numarası: 9470509339
    Bu ürün Elifin Kitaplığı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aradığınız Tüm Üniverstite, Fakulte Ders Kitaplarını Mağazamızdan Sipariş Verebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Sarah Jio
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 351-400
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Pena Yayınları Böğürtlen Kışı - Sarah Jio

Pena Yayınları Böğürtlen Kışı - Sarah Jio okurlarını derinden etkileyen bir aşk romanıdır. Duygusal hikaye akıcı bir dil kullanılarak kalemi alınır. Pena Yayınları, Sarah Jio gibi dünya çapında tanınan bir yazarın eserini okuyucu ile buluşturur. Kitabın konusu ve yazarın başarılı kalemi kadar basım kalitesi de müşterilerinin takdirini toplar. Eserin dikkat çekmesinin sebeplerinden biri karakterlerin tepkilerinin okuyucuya aktarılması konusundaki performanslıdır. Oluşturulan duygu yüklü hikaye örgüsü dikkat çekici bulunur. Aynı zamanda romanın geneline içtenlik ve doğallık hakimdir. Hissedilen güçlü duygulardan biri olan aşkın karakterlerin hayatlarında yarattığı değişim başarılı bir şekilde yansıtılır. Bu başarı sayesinde okuyucunun kendini eserin bir olarak görmesini sağlanır. Siz de anlatım performansıyla takdir edilen bu romanı satın alabilirsiniz.

  • Duygusal bir aşk hikayesi
  • Etkileyici anlatım tarzı
  • Üst düzey baskı kalitesi

Duygu Yüklü Pena Yayınları Böğürtlen Kışı - Sarah Jio

Duygu Yüklü Pena Yayınları Böğürtlen Kışı - Sarah Jio

Sarah Jio Böğürtlen Kışı, yoksul bir kız olan Vera ile otel sahibinin oğlu olan Charles arasında geçen aşkı konu alır. Bu iki genç gerçekleşen bir davette tanışır ve birbirlerine aşık olur. Aralarında geçenlerden sonra Vera hamile kalır, Charles ona evlilik teklif eder. Fakat kız arkadaşını ailesiyle tanıştırdığında fakir olması sebebiyle işler hayal ettiği gibi gitmez ve ikilinin yolları ayrılmak zorunda kalır. Vera hayatına devam eder oğlunu dünyaya getirir. Ne var ki bir gün işten eve döndüğünde oğlunu bulamaz. Tüm çabaları sonuç vermeyince Charles’in yanına gider. Fakat onun da evlendiğini öğrenir. Gazeteci Claire kaleme alacağı bir yazı için araştırma yaparken yıllar içerisinde yaşanan sırların gün yüzüne çıkmasını sağlar. Siz de kitaba sahip olarak bu etkileyici hikayenin ne şekilde son bulduğunu öğrenebilirsiniz.

Pena Yayınları Böğürtlen Kışı - Sarah Jio Yorumları

Pena Yayınları Böğürtlen Kışı - Sarah Jio Yorumları

Pena Yayınları Böğürtlen Kışı - Sarah Jio yorumları değerlendirildiğinde genellikle okuyucuların romanın konusundan etkilendikleri görülür. Anlatılan aşk hikayesinde hissedilen duyguların karşı tarafa aktarılma noktasındaki başarısı dikkat çekicidir. Genç bir kız olan Vera, Charles’i aradaki tüm engellere rağmen sever. Maalesef bu aşk sonunda bir hüsran yaşar ve her şeyi arkasında bırakarak gider. Olympic Otel’de temizlik yaparak hayata tutunmaya ve oğluna bakmaya çalışır. Tüm yaşamını evladının üzerine inşa eder. Onun kaybolmasıyla birlikte yeniden yıkılır. Vera’nın yaşadığı hayal kırıklıkları, acılar ve çaresizlik başarılı bir şekilde işlenir. Okuyucular tarafından yapılan yorumlarda da bu noktaya dikkat çekilir. Duygusal hikayenin başarılı üslupla anlatılması Böğürtlen Kışı’nın sürükleyici bir roman olarak değerlendirilmesine katkıda bulunur. Siz de yapılan yorumlarda başarısına dikkat çekilen bu esere kütüphanenizde yer verebilirsiniz.

Avantajlı Pena Yayınları Böğürtlen Kışı - Sarah Jio Fiyatı

Avantajlı Pena Yayınları Böğürtlen Kışı - Sarah Jio Fiyatı

Pena Yayınları Böğürtlen Kışı hemen hemen herkesin hissettiği insancıl bir tema üzerine kurulur. Belirli bir sıralamaya göre oluşturulan hikaye örgüsü son derece nitelikli bir şekilde anlatılır. Romanda yer verilen karakterler, mekanlar, davranışlar ve konuşmalar etkili şekilde kaleme alınan metinlerle okuyucuya aktarılır. Anlatım başarısı sayesinde konuya karşı merak uyandırır. Okuyucu sürekli olarak dinamik tutulur ve olayları zihinlerinde canlandırmalarına destek olunur. Karakterlerin yaşadıkları hislere detaylı olarak yer verilmesi empati duygusuna hitap edilmesi noktasında önemlidir. Okuyucu hikayede kendi hayatından parçalar bulur. Seçilen konu, profesyonel anlatım, baskı kalitesi ve Pena Yayınları Böğürtlen Kışı - Sarah Jio fiyatı müşterilerin takdirini kazanmayı başarır. Siz de genel kültürünüzü arttırmak, keyifli vakit geçirmek ve hisleriniz konusunda farkındalığınızı artırmak için bu romanı Trendyol aracılığıyla satın alabilirsiniz.