Pena Yayınları Kelebek Adası (KARTON KAPAK)

274 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
188,35 TL
Kurumsal Fatura
194,65 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
215,33 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
215,53 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pena Yayınları Kelebek Adası (KARTON KAPAK)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elifin Kitaplığı Satıcı Ünvanı: SELİN YELLİKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1369430538200001 Vergi Kimlik Numarası: 9470509339
    Bu ürün Elifin Kitaplığı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kelebek Adası (Karton Kapak) Sarah Jio / Pena Yayınları Basım Yılı: 2019
  • Sayfa Sayısı: 288
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 13,5 x 21
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786059441032
  • Yazar: Sarah Jio
  • Çevirmen: Fatma Zeynep Öztürk
  • Mavi kelebeklerin hikâyesini bilir misiniz? Mavi kelebekleri her yerde göremezsiniz. Oldukça nadir görülürler. Sabah uyandığınızda "Bugün mavi kelebekleri görmeye gidiyorum" diyemezsiniz. Siz onları değil onlar size bulur. Efsaneye göre bu kelebekler değişimin habercisidir. Olur da gündoğumunda yolunuzu bir mavi kelebek keserse bilin ki artık hayatınız eskisi gibi olmayacaktır. Ne hayatınız ne kaderiniz ne şansınız... Artık bildiklerinizi unutun. Belki bambaşka biri girer hayatınıza. Belki bambaşka bir yerde uyanırsınız. Ya da ilk kez adımınızı attığınız bir yerde kendinizi hiç olmadığınız kadar huzurlu ve evinizde hissedersiniz. Kaybolurken bulunursunuz. Geldiğinizi sanarken gittiğinizi görürsünüz. Hayata başka bakarsınız mavi bir kelebek kanat çırptığında çünkü size başka bakıyordur artık hayat. "Sarah Jio beklenenin üzerinde bir kitapla karşımızda. Okurken kıyıya ulaşmak isteyen bir yolcu gibisiniz her zamanki gibi bütün kalbi çevreleyen bir aşk... Kitabı bitirdikten sonra etkisinden çıkamayacaksınız. Gördüğünüz her kelebek size 'Kelebek Adası'nı hatırlatsın ve umudu hissettirsin." - Berna Saray / SarahJioTurkey

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kolektif
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Kelebek Adası (Karton Kapak) - Sarah Jio | Pena Yayınları

Sarah Jio, yazdığı birçok kitabı ile New York Times çok satanlar listesine girmiş, kitaplarında yoğun bir şekilde gerçek aşk ve romantizmi konu alan bir yazardır. Kelebek Adası romanında Bermuda Şeytan Üçgeni’nde bir tekne ile kaybolduktan sonra ıssız bir adaya düşen bir kadın ve erkeğin başından geçen heyecan, aşk ve macera dolu bir hayatta kalma hikayesini anlatır. Hiç sıkılmadan, soluksuz okuyabileceğiniz Pena Yayınları Kelebek Adası karton kapak, sade ve akıcı bir dil kullanır. Pena Yayınları Kelebek Adası kendine özgü farklı kurgusu ve anlatım tarzıyla içinde bulunduğunuz ortamdan bir süreliğine ayırarak ıssız ve metafiziksel olayların yaşandığı bir adaya götürür. Hem eğlenceli hem de sürükleyici bu hikayeyi siz de okuyabilirsiniz.

  • Empati yapmanızı sağlayan hikaye
  • Sade ve sürükleyici anlatım
  • Kendine özgü kurgusu ve anlatım tarzı

Umut Dolu Mavi Kelebeğin Hikayesi

Umut Dolu Mavi Kelebeğin Hikayesi

Kelebek Adası Sarah Jio, mavi kelebekler hakkında sadece mavi kelebeklerin görülmesinin iyi şans getireceğine dair bir inanış olduğundan bahseder. Ancak kitap dikkatli bir şekilde okunduğunda aslında yazarın sosyal bir mesaj verdiği ve okuyucuları araştırmaya teşvik ettiği fark edilir. Mavi kelebeklerin Bosna Hersek katliamındaki toplu mezarların üzerindeki çiçeklere konması ve durum incelendiğinde toprağın altında toplu mezarlar bulunmasıyla umut dolu mavi kelebek efsanesi de başlamış olur. Sarah Jio Kelebek Adası özet kısmını okuduğunuzda kendinizi heyecan verici bir serüvenin içerisinde girmiş hissedersiniz. Yazarın geçmiş ile gelecek arasında bağ kuran bir anlatım tarzı ile yazdığı; bilim, gizem, aşk ve cinayet konularının yer aldığı bu kitap romantik bir aşk kitabından daha fazlasıdır. Okumak için Kelebek Adası kitap sayfalarını çevirirken kendinizi farketmeden kitabı bitirmiş halde bulabilirsiniz.

Hayal Gücünüzü Geliştirecek Kelebek Adası Kitabı

Hayal Gücünüzü Geliştirecek Kelebek Adası Kitabı

Sarah Jio Kelebek Adası ıssız bir adaya düşseydiniz yanınıza alacağınız üç şey ne olurdu sorusunun roman haline getirilmiş bir versiyonudur. Metafizik olayların yaşandığı romanda Kelebek Adası karton kapak hem keyifli hem de macera dolu bir hikaye içerisinde takılmadan sürüklenmenizi sağlar. Bilim, aşk, cinayet ve gizemin bir arada sunulduğu bu kitap sizi keyiflendirirken düşündürecek ve kendinizi sorgulamanıza neden olur. Sarah Jio’nun yazdığı aşk ve macera dolu bu romanı okurken, kitabın içerisindeki adada mahsur kalan karakterlerle empati kuracak, ıssız ve sihirli bir adaya düştüğünüzü hayal edip nasıl hayatta kalacağınızı düşünmeye başlarsınız. Kitabın içerisinde farklı hayatlardan da bahseden yazar, kullandığı sade dil ve anlatımıyla her yaştan okuyucuya hitap eder. Kelebek Adası fiyatları sayesinde siz de kolayca satın alıp hemen okumaya başlayabilirsiniz.

Okuyucu Yorumlarıyla Kelebek Adası

Okuyucu Yorumlarıyla Kelebek Adası

Kitabı ilk kez okuyacak insanlar için kitap hakkındaki yorum, öneri ve değerlendirmeler oldukça önemlidir. Tüm bu özellikler sayesinde kitabı satın almadan önce kitabın kalitesi, içeriği, konusu hakkında faydalı bilgiler edinebilirsiniz. Yüzlerce farklı satıcının olması da karar verme sürecini zor bir hale getirebilir. Bu nedenle kitap hakkındaki yorum ve değerlendirmeler müşterilerin satın alma kararını kolaylaştırır. Okuyucuların yazmış olduğu Sarah Jio Kelebek Adası yorumlarını inceleyebilir ve kitabınızı kolayca satın alabilirsiniz. Kelebek Adası okurken hayal gücünüzün artığını, hayata bakış açınızın değiştiğini, daha güçlü hissettiğinizi fark ederek heyecan, gerginlik ve korku gibi birçok duyguyu da doyasıya yaşarsınız. Hem içerik hem de görsel açıdan doygunluk yaşatan uygun Sarah Jio Kelebek Adası fiyatlarına Trendyol’dan size özel ayrıcalıklarla ulaşabilir, siz de kendinizi bu eğlenceli hikayenin içinde bulabilirsiniz.