Penaten Pişik Kremi 200 ml

418 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Penaten Pişik Kremi 200 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AVRUPASHOPS Satıcı Ünvanı: NURCAN YAŞAR TOPAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9390825116
    Bu ürün AVRUPASHOPS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Penaten Pişik Kremi Bebeğinizin Tahriş Olan Cildine Uygulanmalıdır
  • Bebeğinizin Bezi Islansa da, Cildinin Islaklığı Emmesini Önleyen kremdir
  • Çinko Oksitleri, Doğal Yün Yağı, Panthenol İçeren üründür
  • Dermatolojik Olarak Test Edilmiştir
  • Alerjik Madde Ve Boya İçermez, Haricen Kullanılır
Geri Bildirim Ver

Penaten Pişik Kremi 200 ml

Bebeklerde pişik oldukça sık karşılaşılan bir durumdur. Bu durum tedavi edilmediği zaman daha büyük sorunlar oluşabilir. Penaten pişik kremi 200 ml ile bu durumun önüne rahatlıkla geçilebilir. Pişik bebeğiniz için tedavi edilmesi ya da önlem alınması gereken bir sorundur. Bu sebeple tedbir amaçlı olarak pişik kremi kullanılabilir. Önleyici etkisine ek olarak nemlendirici etkisi ile bebeğinizin bu sorunla karşılaşmadan rahat bir uyku uyumasını sağlayabilirsiniz. Bebeklerde pişik tedavisi için özel olarak geliştirilerek üretilir. İçerisinde bulunan çinko oksitleri, doğal yün yağı ve Panthenol ile kızarıklığı önlemeye ve gidermeye yönelik olarak kullanılır. Bu sayede pişik kremi ile bebeğinizin cildini uzun vadede koruyabilir ve neşeli olmasını sağlayabilirsiniz. Güvenle tercih edebileceğiniz bu ürünün özellikleri şu şekilde sıralanabilir;

  • Nemlendirici özellik
  • Koruyucu içerik
  • Pişik oluşumunu önleme

Güvenilir İçeriği ile Penaten Pişik Kremi Faydaları

Güvenilir İçeriği ile Penaten Pişik Kremi Faydaları

Bebek bakımının tüm aşamaları mikrop kapmamaları ve zarar görmemeleri için hijyen içerisinde gerçekleşir. Gerekli hijyeni sağlamak pişik tedavisi sırasında da oldukça önemli bir yere sahiptir. Kremi sürmeden önce bebekler için özel olarak üretilen ıslak ve kuru mendili yanınızda bulundurmanız gerekir. İsteğe bağlı olarak bu aşamada hijyenik eldiven de kullanabilirsiniz. Penaten pişik kremi yorumları bölümünden ürün ve kullanım aşamaları ile ilgili birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. Hijyen açısından dikkat edildiği zaman pişik kremini sürmeniz oldukça kolaylaşır. Bebeğinizin cildine bu ürünü uygularken öncelikle bölge temizlenmelidir. Temizlik sonrasında ürün tahriş olan bölgeye nazik bir şekilde yavaşça sürülebilir. Uygulama sonrası bebeğin cildini nemlendirerek yumuşak bir doku oluşturması Penaten pişik kremi faydaları ve gösterdiği etki içerisinde yer alır. Bu etkili ve faydalı ürünü bebeğiniz için gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Tahriş Önleyici ve Giderici Penaten Pişik Kremi

Tahriş Önleyici ve Giderici Penaten Pişik Kremi

Penaten pişik kremi kullananlar ürün ile ilgili düşüncelerini yorum bölümünde dile getirirler. Bu sayede ilk kez alacak olan ve kararsız kalan müşterilerin fikir sahibi olmalarına yardımcı olurlar. Ürün gıda boyası ya da alkol gibi herhangi bir kimyasal bileşen içermeyen yapıya sahiptir. Bu sayede bebeğinize birçok yönden fayda sağlar. Gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz pişik kremi çocuk bezinin ıslanması durumunda cildin sıvı ile temas etmemesini sağlar. Bu şekilde bebeğinizin teninin tahriş olmasının önüne geçilir. Herhangi bir alerjik madde içermeyen bu kremi rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Ayrıca aynı bebek bezinin uzun süreli kullanılmaması, sıklıkla değiştirilmesi de ürünün etkisini artırır. Penaten pişik kremi 200 ml fiyatları bölümünden de ürünün her bütçeye hitap ettiğini görebilir ve kaliteli yapısı ile içiniz rahat bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Gerçek Müşterilerin Penaten Pişik Kremi Yorumları ve Fiyatları

Gerçek Müşterilerin Penaten Pişik Kremi Yorumları ve Fiyatları

Penaten pişik kremi 200 ml yorumları bölümünde daha önce ürünü satın alan ve kullanan müşteriler memnuniyetlerini yazarlar. Bu yazılar sayesinde birçok kişi fikir sahibi olur. Yoğun nemli dokusu ile bebeğiniz için günlük kullanıma uygundur. Cilt yapısı ile uyum sağlayıp bütünleşerek etkisini gösterir. Tahriş olan bölgeye her gün düzenli olarak uygulandığı zaman hızlı bir şekilde verim almanızı sağlar. Önleyici olarak da kullanabileceğiniz bu pişik kremi anında koruma sağlar. Bu şekilde bebeğinizin cildinde nefes alabilen bir tabaka oluşturur. Dolayısıyla çocuğunuzun sakinleşmesine ve rahatlamasına yardımcı olur. Penaten pişik kremi fiyatı her bütçeye uygun olarak ve sunduğu faydalar göz önünde bulundurularak oluşturulur. Bu sayede bebeğiniz için yararlı olduğunu düşündüğünüz bu ürünü siz de tercih edebilir ve Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz.