Penguen 1,5 Lt 1150a Çift Katlı Çelik Termos

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Termoslar bulaşık makinesinde yıkanır mı ?
Termosların iç ve dış tabakası arasında yer alan hava dolu bölüm, yani içeceğinizin sıcak kalmasını sağlayan bölge, bulaşık makinesinin zarar verebileceği bir yapıya sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkadığınız termoslarınız bir süre sonra içeceklerinizi sıcak tutmamaya başlayacaktır. Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Bilgileri

Penguen 1,5 Lt 1150a Çift Katlı Çelik Termos

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • PENGUEN 1150A 1,5 LİTRE ÇİFT KATLI ÇELİK TERMOSHızlı ve hareketli günlük yaşantınızda size zaman kazandıracak olan Çelik Termos çay, kahve ya da sadece sıcak suya istediğiniz zaman ulaşabilmeniz için size mükemmel bir fırsat sunuyor.Yüksek kaliteli paslanmaz çelik (stainless steel 18/10)'ten imal edilmiştir.Çift katlı yapısıyla uzun süreli sıcağı sıcak, soğuğu soğuk tutar. Kullanımı oldukça kolaydır düğmeye bastığınızda musluk kısmı açılacaktır kapak kısmıvidalı olduğundan açılma ve dökülmelere karşı güvenlidir ayrıca dış hava ile teması tamamen kesik olduğundan uzun süre ısıda bir değişim olmadan güvenle saklar.Ürün hafif ve ergonomiktir yer kaplamaz.Evde, işte ya da piknikte işinize çok yarayacak bir ürün. Kışın sıcak içecekleri muhafaza için yazın ise soğuk içecekleri muhafaza için rahatlıkla kullanlılabilirÖzellikleri:18/10 Paslanmaz Çelik İç ve Dış GövdeÖzel Kilitli KapakLeke Tutmaz Dış Gövde &nb

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 1,5 L
  • Materyal Çelik
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver