Penguen Limon Ve Narenciye Sıkacağı

149 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
8.7
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Penguen Limon Ve Narenciye Sıkacağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: jetal Satıcı Ünvanı: BİLAL KÖK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5820065992
    Bu ürün jetal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Portakal limon narenciye sıkacağı döküm 23 cm limonş, portakal, greyfurt, mandalina gibi narenciye meyvelerinin sıkılmasında kullanılır özel el ile basma dizaynı sayesinde kolay sıkım sağlar teknik özellikler
  • - Ürün döküm malzemedir.
  • - ürün kapalı şekilde 23 cm boyundadır.
Geri Bildirim Ver

Penguen Limon ve Narenciye Sıkacağı

Limon ve narenciye sıkacakları, mutfaklarda sıklıkla kullanılan pratik araç gereçler arasında yer alır. Günlük kullanımda sıklıkla ihtiyaç duyulan Penguen limon ve narenciye sıkacağı PNG 5433 limon, portakal, greyfurt gibi meyvelerin sıkılmasını fazlasıyla kolaylaştırır. Döküm malzemeden tasarlanan limon ve narenciye sıkacağı, pratik kullanımıyla sizi her anlamda memnun eder. Yemeklerinizi ya da salatalarınızı hazırlarken limon çekirdeklerinin yemeklerinizin içine düşmesine engel olan bu ürün büyük beğeni toplar. Aynı zamanda bu kullanışlı ürün işlerinizi kısa süre içinde halletmenizi sağlar. Kaliteli malzemeden tasarlanan ürün, uzun seneler boyu ilk günkü gibi kullanım avantajı sağlar. Siz de bu ürün sayesinde lezzetli limonatalar, salatalar ya da yemekler hazırlayabilir ve sevdiklerinizle birlikte hazırladığınız sunumların tadını keyifle çıkarabilirsiniz.

  • Kaliteli döküm malzeme
  • Pratik ve kolay kullanım imkanı
  • Birçok farklı kullanım alanı

Pratik Kullanımı ile Penguen Limon Sıkacağı

Pratik Kullanımı ile Penguen Limon Sıkacağı

Pratik mutfak gereçleri arasında yer alan limon ve narenciye sıkacakları kullanışlı özellikleri ve pratik kullanım imkanları sayesinde öne çıkar. Kaliteli bu ürün sayesinde lezzetli kokteylleri ve sosları pratik şekilde hazırlayabilir ve servis edebilirsiniz. Penguen limon sıkacağı ile limonlarınızı kolay şekilde sıkabilir ve çekirdeklerinin hazırladığınız yemeklerin içine düşmesinin önüne geçebilirsiniz. Sıkacak modeli, siyah rengi ile müşteriler tarafından büyük beğeni toplar. Bu ürün sayesinde limon, portakal, greyfurt, mandalina gibi narenciyeleri sıkmak oldukça kolay ve pratik hale gelir. Penguen narenciye sıkacağı ile işlerinizi kısa zamanda halledebilir ve sevdiklerinize lezzetli sunumlar hazırlayabilirsiniz. Kaliteli döküm malzemeden tasarlanan bu ürünü uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Kullanışlı özelliklere sahip olan bu sıkacak modeli, lezzetli yemeklerinizi, soslarınızı ve kokteyllerinizi hazırlamanızda işlerinizi kolaylaştırır ve mutfakta en büyük yardımcınız haline gelir.

Penguen Narenciye Sıkacağı Avantajları

Penguen Narenciye Sıkacağı Avantajları

Pratik mutfak gereçleri, mutfak işlerini büyük ölçüde kolay hale getirmeye yardımcı olan ürünlerdir. Limon ve narenciyeleri tek seferde kolay şekilde sıkmanıza imkan tanıyan Penguen limon ve narenciye sıkacağı, pratik kullanım avantajı ile öne çıkar. Bu ürün, işlerinizi kısa sürede halletmenize yardımcı olur ve zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Kimi zaman sıktığınız limonların çekirdekleri yemeklerin, salataların içine düşebilir ve çekirdekleri ayırmak uzun sürebilir. Bu kullanışlı ürün, bu durumun önüne geçmeyi amaçlar. Penguen limon ve narenciye sıkacağının döküm malzemeden tasarlanması, uzun yıllar boyu ilk günkü gibi kullanmaya imkan sunar. Yemeklerin ve salataların yanı sıra bu ürün sos ve kokteyl gibi lezzetlerin hazırlanmasında da sizlere yardımcı olur. Ürün hakkında ayrıntılı bilgiye Penguen limon ve narenciye sıkacağı yorumları sayesinde sahip olabilir ve alışverişinize keyifle yön verebilirsiniz.

Penguen Limon ve Narenciye Sıkacağı Fiyatları ve Yorumları

Penguen Limon ve Narenciye Sıkacağı Fiyatları ve Yorumları

Penguen limon ve narenciye sıkacağı fiyatları ve sahip olduğu özellikleri ile pratik mutfak gereçleri arasında öne çıkar. Pratik kullanıma ve kaliteli malzemeye sahip olan bu ürün sizi her anlamda memnun eder. Sıktığınız limonların çekirdekleri yemeklerinizin içine düşebilir. Bu olaya engel olan sıkacak modeli, büyük beğeni toplar. Mutfakta geçireceğiniz sürenin kısalmasına imkan tanıyan bu ürün ile lezzetli yemekleri kısa süre içerisinde hazırlayabilir ve sevdiklerinize vakit ayırabilirsiniz. Ürün boyutu 27 cm’dir ve ürün döküm malzemeden tasarlanır. Penguen limon ve narenciye sıkacağı kullananlar tarafından yapılan müşteri yorumlarını kolay şekilde inceleyebilir ve ergonomik tasarıma sahip olan bu ürün hakkında kolaylıkla fikir sahibi olabilirsiniz. Göz alıcı tasarımı, pratik ve kolay kullanım imkanı ile beğenilen bu ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajı ile sahip olabilirsiniz.