Pensan Büro Tükenmez Kalem Siyah 1 Mm 50'li Paket

139 TL
(2,78 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
132,49 TL130 TL
200 TL'ye %5 İndirim
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 35 TL İndirim
1.000 TL'ye 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
149,96 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pensan Büro Tükenmez Kalem Siyah 1 Mm 50'li Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendy Kitap Kırtasiye Satıcı Ünvanı: ELEKTROTEK TEKNOLOJİ ELEKTRONİK GÜVENLİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0331057694500001 Vergi Kimlik Numarası: 3310576945
    Bu ürün Trendy Kitap Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 mm uç kalınlığı
  • 50'li ekonomik paket
  • Uzun süreli yoğun kullanıma uygun
  • Sağlam ve dayanıklı yapı
  • Kolay tutuş konforlu yazım

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Pensan 0000 Büro 1 mm Tükenmez 50'li Paket Siyah Kalem

Pensan büro siyah 1 mm 50’li paket tükenmez kalem, özellikle iş yerlerine yönelik bir üründür. Ofisteki tükenmez kalem ihtiyacını 50'li ekonomik paket ile oldukça rahat bir şekilde karşılayabilirsiniz. Kutunun içerisinde bulunan 50 adet tükenmez kalemin hepsi özellik ve renk bakımından birbiriyle aynıdır. Böylece ürünler arasında herhangi bir kalite farkı söz konusu değildir. Pensan büro 1.0 mm siyah tükenmez kalem, her türlü kâğıt üzerinde rahatlıkla kullanılır. Kalemin kalitesi, kullanılan kâğıdın zarar görmemesi açısından son derece önemlidir. Bu ürünün ucunda kullanılan malzeme sayesinde türlü kâğıtlar üzerinde rahatlıkla yazı yazabilir, etkili sonuçlar alabilirsiniz.

  • Uç kalınlığı: 1 mm
  • Renk: Siyah
  • Ürün adedi: 50

Pensan Büro 50'li Tükenmez Kalem Siyah 1 mm Yazışı Nasıldır?

Pensan Büro 50'li Tükenmez Kalem Siyah 1 Mm Yazışı Nasıldır?

Pensan büro 1 mm uçlu kalem, kullanıcıya son derece konforlu bir yazış deneyimi sunar. Ürünün sahip olduğu ince uç, yazım kalitesi ve verimliliği doğrudan etkiler. Bu kalemin sunduğu ince uç özelliği sayesinde yazma hızı ve üretkenliğiniz de artar. Pensan büro siyah 1 mm 50’li paket tükenmez kalemin uç kısmı nikel ve gümüş karışımından üretilmiştir. Bu sayede kalemin ucu oldukça yumuşaktır ve yazarken fazlı baskı gerektirmez. Ürünün yazışını direkt olarak etkileyen bir başka özellik ise mürekkep kullanımı ile ilgilidir. Pensan büro kalemi, mürekkebi oldukça verimli kullanan bir mekanizmaya sahiptir. Böylece kalem, yazış esnasında boşa mürekkep harcamaz ya da akıntıya sebep olmaz. Bu nedenle aynı kalemi uzun bir süre boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu durumun sağlanmasında kalemin kaliteli uç yapısı da oldukça etkilidir.

Pensan Büro Tükenmez Kalem Siyah 1 mm 50'li Ergonomik midir?

Pensan Büro Tükenmez Kalem Siyah 1 Mm 50'li Ergonomik midir?

Pensan büro siyah 1 mm 50’li paket tükenmez kalemler ergonomik bir yapıya sahiptir. Üründe mevcut olan kalemlerin her biri yuvarlak gövdeli yapısı sayesinde iyi bir tutuş sunar. Pensan kalemler bu yönüyle de kullanıcılar tarafından sıkça beğenilen ürünlerdir. Kalemlerin ergonomik tasarımı sayesinde ara vermeden rahatlıkla yazı yazabilirsiniz. Birçok kalem, uzun süre yazdıktan sonra parmaklarda ağrıya neden olur. Pensan büro gibi ergonomik yapıdaki kalemlerde bu gibi durumlar minimum düzeyde yaşanır. Kalemin gövdesinde kullanılan kaliteli materyaller sayesinde ürün kullanıcının elinden kaymayarak sağlam bir tutuş sağlar. Kalemin uç yumuşaklığı ve ergonomik yapısı sayesinde yazış sırasında hafif bir güç kullanmanız yeterlidir. Böylece kalem; parmak, el, bilek ya da kolunuzu ağrıtmaz. Ayrıca harcayacağınız efor da az olacağı için herhangi bir yorgunluğuna sebebiyet vermez.

Pensan Büro Tükenmez Kalem Siyah 1 mm 50'li Paketi Kimler Alır?

Pensan büro siyah 1 mm 50’li paket tükenmez kalem, son derece geniş bir kitleye hitap eder. Ürün, ofis ve bürolarda kullanılması için üretilen tükenmez kalemlerden meydana gelir. Bu siyah renkli tükenmez kalemler ile çizim yapabilir ya da yazı yazabilirsiniz. Eğer iş yerindeki çalışan sayısı 50'nin üzerinde ise üründen iki adet sipariş verebilirsiniz. Dilerseniz Pensan büro siyah 1 mm 50’li paket tükenmez kalem yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Bu sayede ürünü daha önce satın alıp kullanma fırsatı yakalamış olan kişilerin deneyimlerinden de faydalanabilirsiniz. Pensan tükenmez kalemi Trendyol üzerinden yalnızca birkaç tık ile kolaylıkla satın alabilir, ürünün kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz. Böylece avantajlı fiyat fırsatlarından yararlanma şansını da elde edebilirsiniz.