Penti Bej Carre Bralet

235 TL
Tükeniyor!
Beden: S
Beden Tablosu
XS
S
M
L
XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
3. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava

Ürün Bilgileri

Penti Bej Carre Bralet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Meka Tekstil Satıcı Ünvanı: ÖZGÜN BİJUTERİ TEKSTİL ELEKTRİK ELEKTRONİK PROJE İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0692004635700024 Vergi Kimlik Numarası: 6920046357
    Bu ürün Meka Tekstil tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Carre Bralet'in göz alıcı detaylarıyla iddialı tarzını zirveye taşımak senin elinde! İç giyim modasına öncülük eden Penti, Carre Bralet'in özgün tasarımıyla seni kendine hayran bırakır. Carre Bralet'i süsleyen irili ufaklı floral motifli işlemeler, dantelin romantik etkisini tenine taşır. Yumuşacık kumaşı sayesinde tenini sıcacık hislerle sarar ve seni sınırsız bir konfor deneyimi ile buluşturur. Göğüslerinin altından başlayarak sırtına kadar uzanan transparan dokusu, teninin kendine has güzelliğini gözler önüne serer. Carre Bralet'in incecik ve esnek ayarlanabilir askıları, gün boyu özgürce hareket etmene imkan tanır. Göğüs bölümünü saran pamuklu astarı ise tenine yaptığı narin dokunuşlarla rahatlığın adresi olur. Sen de dolgusuz yapısıyla göğüslerinin mükemmel formunu ortaya çıkaran Carre Bralet'i Passion Lace Brazilian Külot ile tamaml ayarak etkileyici bir takım oluşturabilirsin!

Ürün Özellikleri

  • Kalıp Bralet
  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver