Penti Açık Gri Melanj Bu4u Logo Pointel Atlet

225,90 TL
Son 2 ürün!
Beden: XS
XS
S
M
L
XL
2XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Penti Açık Gri Melanj Bu4u Logo Pointel Atlet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İz Ay Group Satıcı Ünvanı: SENİHA NARİNOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2550166177
    Bu ürün İz Ay Group tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BU4U Logo Pointel Atlet ile ev giyiminde yeni bir çığır açacaksın! Özgün tasarımı ile beğenileri toplayan BU4U Logo Pointel Atlet, esnek yapısıyla günün her anında rahat etmeni sağlar. BU4U logosunun incelikle işlendiği kendinden desenli kumaşı, seni her zamankinden daha öz güvenli ve şık gösterir. BU4U Logo Pointel Atletin sahip olduğu kalın kol askıları omuzlarına sıkıca tutunarak en hareketli anlarında bile sabit kalmayı başarır. Yumuşacık yapısıyla bedenini sarıp sarmalayan BU4U Logo Pointel Atlet, hafif dokusu ile aklını başından alır. Üzerindeki varlığını unutturan BU4U Logo Pointel Atlet ile hem gün içerisinde hem de uykuda aradığın konfora kavuşabilirsin. Tarzına çekici bir dokunuş yapan BU4U Logo Pointel Atleti BU4U Logo Pointel Şort ile kombinleyerek hayranlık dolu bakışları üzerine çekebilirsin! Ürün tek üst olarak satılmakta dır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver