Penti Çok Renkli Amber Deep Balen Bikini Üstü

Son 1 ürün!
Beden: 80C
Beden Tablosu
75C
80C
80D
85C
85D
90C
90D
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Penti Çok Renkli Amber Deep Balen Bikini Üstü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MAXERA Satıcı Ünvanı: ADEM DOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3020059113
    Bu ürün MAXERA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Plaj stilinle harikalar yaratmak istiyorsan Amber Deep Balen Bikini Üstü tam sana göre! Amber Deep Balen Bikini Üstü, çapraz çizgilerle süslenen hareketli tasarımı ile kalpleri fethediyor. Ayarlanabilir askıları sayesinde bedenine mükemmel bir şekilde uyum sağlıyor. Amber Deep Balen Bikini Üstü'nün balenli yapısı göğüslerine çok daha dik bir görünüm kazandırıyor. Üçgen kesiminin oluşturduğu derin dekoltesi ise teninin hayranlık uyandıran güzelliğini ortaya çıkarıyor. Amber Deep Balen Bikini Üstü, yumuşacık kumaşının tenine yaptığı nazik dokunuşlar ile benzersiz bir konfor hissi sunuyor. Sen de göz alıcı bir plaj takımı için Amber Deep Balen Bikini Üstü'nü Amber High Fashion Bikini Altı ile kombinleyebilirsin!

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver