Penti Happy Single Day 3lü Slip Külot

249 TL
(83 TL / adet)
Son 1 ürün!
Beden: XS
XS
S
M
L
XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Penti Happy Single Day 3lü Slip Külot

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Outlet Centre Satıcı Ünvanı: UĞUR ÖRS İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4614710850600015 Vergi Kimlik Numarası: 6610580206
    Bu ürün Outlet Centre tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Happy Single Day 3'lü Slip Külot ile kendini şımartmaya ne dersin? Happy Single Day 3'lü Slip Külot, birbirinden şık üç modeli bir arada sunuyor. Pembe slip külotlardan biri ve lila model, baştan aşağı minicik kalp desenleriyle bezenerek daha romantik bir görünüm sunuyor. "HAPPY SINGLE DAY" yazı baskılı pembe model ise elinde balon tutan bir kız ve sevimli bir köpek figürüyle süsleniyor. Happy Single Day 3'lü Slip Külot, yumuşacık pamuklu kumaşı sayesinde kalçanı narin bir şekilde sarıyor ve sana gün boyu huzurlu hisler yaşatıyor. Elastik bel ve bacak kenarlarıyla bedenini güzelce kavrayarak en hareketli anlarda bile sabit kalmayı başarıyor. Esnek yapısıyla hareketlerini özgürleştirerek kendini çok daha rahat hissetmene olanak tanıyor. Sen de Happy Single Day 3'lü Slip Külot ile konforundan ödün vermeden şık tarzını iç giyim kombinlerine yansıtabilirsin!

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver