Penti Teen Looney 2li Pijama Takımı

549,90 TL
(274,95 TL / adet)
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 13-14 Yaş
Beden Tablosu
9-10 Yaş
11-12 Yaş
13-14 Yaş
14-15 Yaş
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Penti Teen Looney 2li Pijama Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TIAFRO Satıcı Ünvanı: MUSTAFA SERHAN EVKURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3820272078
    Bu ürün TIAFRO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Set Pijama Teen Looney 2Buc.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Paket İçeriği 2'li
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Penti Çok Renkli Teen Looney 2'li Pijama Takımı

Pijamalar çocukların rahat uyumasına destek olur. Yumuşak dokusu ve hava alan kumaşı sayesinde Penti pijama takımı konforlu uykuların ayrılmaz bir parçası olur. Marka, üretim sürecinde çocukların hassas cilt tipini dikkate alır ve buna göre bir üretim gerçekleştirir. Sağlıklı ve alerjen içermeyen kumaş içeriği sayesinde markanın ürününü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Kızların sevdiği yüzlerce farklı tasarım arasında çizgi karakterler de bulunur. Markanın bu ürünü sayesinde rahat ve şık bir takım alternatifi sunulur. Penti Çok Renkli Teen Looney 2'li Pijama Takımı farklı görüntüsü ve yumuşak dokusu ile çocukların dikkatini çekmeyi başarır. Açık tonlardaki rengi ile pozitif bir hissiyat oluşturur. Dikkat çeken detayları ile çocukların giymeyi çok sevdiği pijama takımları arasında yerini alır.

  • Kaliteli üretim
  • Yumuşak kumaş
  • Sağlıklı dokuma

Benzersiz Penti Çok Renkli Teen Looney Pijama Takımı

Benzersiz Penti Çok Renkli Teen Looney Pijama Takımı

Pijama tasarımına bakıldığında ilk göze çarpan çizgi film karakterinin figürü çocukların büyük ilgisini çeker. Uzun kollu üstü ve uzun altı ile soğuk havalarda yavrularınıza sıcacık uykular hediye edebilirsiniz. Penti Çok Renkli Looney 2'li Teen Pijama Takımı gerek eğlenceli görüntüsü gerek kaliteli ve yumuşak kumaşı ile çocukların beğenisini kazanır. Konforlu uykuların anahtarı olan bu ürün seti ile çocuklarınızı mutlu edebilirsiniz. Özel dokuması ve alerjen içermeyen kumaşı sayesinde hassas ciltlere zarar vermez. Pamuk kumaş içeriği ile uyurken bile çocuklarınızın narin teni hava alabilir. Hem görüntüsüyle hem de sağlıklı kumaş içeriğiyle ailelerin beğenisini kazanan bu ürün setini sıcak ve konforlu uyku için tercih edebilirsiniz. Penti markasının kalitesine sahip olan bu ürün setlerini hediye alarak hem çocuklarınızı hem de yakınlarınızı mutlu edebilirsiniz.

Penti Teen Looney 2li Pijama Takımı Fiyatları

Penti Teen Looney 2li Pijama Takımı Fiyatları

Çocuklar için özel olarak tasarlanmış Penti pijama ürünü oldukça sağlıklı özelliklere sahiptir. Bunlar sayesinde çocuklar da kendileri için doğru bir ürün giymenin keyfini yaşayabilir. Çocukların uyku sırasındaki durumları göz önüne alındığında, ürünlerin hareketleri kısıtlamayacak elastikiyete sahip olduğu gözlenir. Takımın kumaşının yumuşak dokusu sayesinde her giyimde benzersiz bir keyif yaşatır. Bir ürün seçerken, pek çok aile sadece kaliteyle değil, aynı zamanda fiyat avantajlarıyla da ilgilenir. Penti Çok Renkli Teen Looney 2'li Pijama Takımı fiyatı ailelerin bütçesini zorlamaz. Bu özelliğinden ötürü hem ailelerin hem de hediyelik bir alternatif arayanların beğenisi kazanır. Kampanya ve indirim dönemlerinde her bütçeden aile bu ürün setine sahip olabilir. Kalite odaklı markanın bu ürün setini online alışveriş kolaylığı ile uygun fiyatlardan satın alabilirsiniz.

Penti Çok Renkli Teen Looney Pijama Takımı Yorumları

Penti Çok Renkli Teen Looney Pijama Takımı Yorumları

Penti’nin bu ürünü bahar ve kış aylarında gönül rahatlığı tercih edilebilir. Kış için tasarlanan modeller, pamuk gibi sağlıklı ve sıcak tutan kumaşların dokusunu taşır. Bu ürün, çocukların rahat uyuması için üretilir. Pijama takımlarının fiyatı ürünlerin kalitesi ile paralel bir şekilde ilerler. Penti’nin sunduğu kolaylık ve avantaj sayesinde yüksek miktarlarda ödeme yapmadan beğenilerinize uygun olan ürünü kolayca satın alabilirsiniz. Bu sayede yüksek kaliteye sahip ürünü uygun fiyatlarla satın alma imkanına sahip olursunuz. Penti Çok Renkli Teen Looney 2'li Pijama Takımı yorumlarına göz atarak bu ürünü daha öncesinde satın almış olan müşterilerin deneyimlerini öğrenebilir, du deneyimlerin ışığında karar verebilirsiniz. Pamuklu kumaşların temizlik ve bakım kolaylığı, ürünleri kullanışlı bir alternatif haline getirir. Ürünleri çamaşır makinesinde yıkayabilir, ağartıcı kimyasal kullanmadan renklerinin canlı kalmasını sağlayabilirsiniz.