Penti Erkek Çocuk Rocket School Patik Çorabı

189 TL
Tükeniyor!
Beden: 20-21
20-21
22
23
24
25
26
27
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Penti Erkek Çocuk Rocket School Patik Çorabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ela Moda Satıcı Ünvanı: BCG GİYİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160182237600001 Vergi Kimlik Numarası: 1601822376
    Bu ürün Ela Moda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Erkek Çocuk Rocket School Patik ile minikler her adımda konfor ve özgürlüğün tadını çıkaracak!Şirin bir uzaylı figürüyle süslenerek miniklerin sevgisini kazanan Erkek Çocuk Rocket School Patik Give me some space sloganıyla eğlenceyi ikiye katlıyor. Arka bölümdeki koyu renkli tasarımıyla dikkat çeken Erkek Çocuk Rocket School Patik capcanlı renge sahip burun kısmıyla da özgün bir tarz yakalıyor. Kalın ve esnek tabanıyla miniklerin adımlarına güven katarken yumuşacık kumaşıyla da vücut ısısını koruyarak minik ayakları gün boyu sıcacık tutuyor.Yan tarafında yer alan fermuarlarla kolayca giyilip çıkarılabilen Erkek Çocuk Rocket School Patik miniklerin çok hoşuna gidecek!

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver