Penti Koyu Pembe Hamile Envelop Tişört Pijama Üstü

258 TL
Son 1 ürün!
Beden: S
XS
S
M
L
XL
2XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
349,99 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava

Ürün Bilgileri

Penti Koyu Pembe Hamile Envelop Tişört Pijama Üstü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bana Bi Moda Satıcı Ünvanı: EZGİ BARIŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1421011879
    Bu ürün Bana Bi Moda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mama Rosy Envelope Tişört ile ev giyimini hareketlendirmeye ne dersin? Anne adaylarının gözdesi olan Mama Rosy Envelope Tişört, sıradanlığa meydan okuyan tasarımıyla havalı ve şık bir tarzın öncüsü olur. Kısa kollu modeli ve V yakalı dekoltesiyle teninin karşı koyulmaz güzelliğini gözler önüne serer. Mama Rosy Envelope Tişört'ün göğüslerini sarıp birbiri üzerine katlanarak mektup zarfını anımsatan kumaş detayı, stilini göz kamaştıran bir görünüme kavuşturur. Hareket özgürlüğünü destekleyen yumuşacık dokusuyla hamile kombinlerinin vazgeçilmez bir parçası olurken esnek yapısı sayesinde büyüyen karnına kusursuzca eşlik eder. Pamuklu kumaşıyla cildinin gün boyu nefes almasına imkan tanıyan Mama Rosy Envelope Tişört'ü günlük rutinlerinde ve uyurken giyerek üstün konforun tadını çıkarabilirsin. Göz alıcı şıklığı ve sınırsız konforu bir arada ya şamak istersen Mama Rosy Envelope Tişört'ü Mama Pink Bisiklet Şortu ile tamamlayabilirsin!
  • Ana Kumaş:PAMUK %95, ELESTAN %5IN FABRIC - COTTON %95,ELASTANE %5

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver