6
KadınHamile Külodu kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

Penti Mama Hamile Cover Yüksek Bel Slip Külot

189 TL
Son 1 ürün!
Beden: XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Penti Mama Hamile Cover Yüksek Bel Slip Külot

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: evyasamhome Satıcı Ünvanı: NEŞE DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9430433066
    Bu ürün evyasamhome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Konforu kusursuz bir şıklıkta sunan Mama Cover Highwaist Slip Külot, sana rüya gibi bir deneyim vadediyor! Yumuşacık yapısıyla kendini güvende hissettiren, gün boyu bebeğinin ve senin mutlu olmanı sağlayan Mama Cover Highwaist Slip Külot, esnek kumaşıyla bedenini sararak doğal güzelliğini ortaya çıkarır. Arka tarafında çapraz olarak birleşen kumaş detayıyla çok daha havalı bir görünüm sunan Mama Cover Highwaist Slip Külot, slip kesimiyle hatlarının güzelliğini şık bir şekilde yansıtır. Yüksek bel modeliyle bebeğinle birlikte çok daha huzurlu ve mutlu anlar yaşamana yardımcı olur. Cilt dostu pamuklu kumaşıyla tenine narin dokunuşlar yapan Mama Cover Highwaist Slip Külot, gün boyu rahat bir şekilde hareket etmene imkan tanır. Sen de Mama Cover Highwaist Slip Külot'u Mama Cotton Soft Emzirme Sütyeni ile kombinleyerek annelik keyfinin tadını çıkarabilirsin!

Ürün Özellikleri

  • Desen Düz
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver