Penti Optik Beyaz Tile Flowers Crinkle Ns Elbise

449,90 TL
Son 1 ürün!
Beden: XL
XS
S
M
L
XL
2XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Penti Optik Beyaz Tile Flowers Crinkle Ns Elbise

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İz Ay Group Satıcı Ünvanı: SENİHA NARİNOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2550166177
    Bu ürün İz Ay Group tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Evini çiçeksi esintilerle dolduracak şıklığı Tile Flowers Crinkle Elbise ile yakalayacaksın! Tile Flowers Crinkle Elbise, crinkle tasarımlı bel ve göğüs kısmını düz kesimli eteği ile tamamlayarak zıt kutupların çekim enerjisini göz alıcı ev stiline başarıyla yansıtır. Omuzlarında bağlanan hafif askılarının oluşturduğu kare yaka detayı ve şık sırt dekoltesi ev kombinine daha çekici bir görünüm kazandırır. Yumuşacık lastikli bel kısmı belinin inceliğini ortaya çıkarır. Sen evde geçirdiğin zamanın tadını çıkarırken konforlu bol kesimli eteği sana neşeyle eşlik eder. Minik yaprak motifleriyle süslü kumaşı sana kendini bulutlara sarılmış gibi hissettirir. Tile Flowers Crinkle Elbise şirin evinin sıcaklığından esinlenen modern tasarımıyla sempatini kazanır. Mini boyuyla bacaklarının güzelliğini gözler önüne serer. Tile Flowers Crinkle Elbise’ni n taptaze dokunuşu ile evde de büyülü stilini yansıtabilirsin! Ürün tek üst olarak satılmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Dokuma Tipi Crinkle
Geri Bildirim Ver