Penti Over Knee Külotlu Çorap | Pcdp623k19sk

219,95 TL
Beden: 1/2
Beden Tablosu
S
S/M
M
L
L/XL
XL
XL/L
XL4"
1-2
1/2
4 L
L 3"
3 L
3/4
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
135,50 TL124,90 TL
100 TL'ye %16 İndirim
199,90 TL
4. Ürüne %5 İndirim
1.000 TL'ye 75 TL İndirim
229,99 TL124,90 TL
139,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Penti Over Knee Külotlu Çorap | Pcdp623k19sk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: zeynep iç giyim Satıcı Ünvanı: AHMET UĞUR TAVUKÇU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8320015915
    Bu ürün zeynep iç giyim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dayanıklı burun yapısıyla uzun kullanımlı, desenli görünümüyle şık, pamuk ağıyla konforlu ve rahat Over Knee Külotlu Çorap.

Ürün Özellikleri

  • Tip Külotlu çorap
  • Paket İçeriği Tekli
  • Renk Siyah

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Poliamid
Geri Bildirim Ver

Penti Over Knee Külotlu Çorap

Bahar ve kış aylarında külotlu çorap şort, etek ve elbiselerin tamamlayıcısı olarak kullanılır. Tarzını ortaya koymayı sevenler ise klasik çizginin dışına çıkan cesur külotlu çorapları tercih eder. Farkını dışarı yansıtmayı seven ve çizginin dışına çıkma cesareti gösteren tarz sahibi biriyseniz Penti Over Knee külotlu çorap ilk tercihiniz olur. 60 Den kalınlığındaki çorap, özel dokusuyla bacaklarınızı nazikçe sararak daha ince bir bacak görüntüsü elde etmenizi sağlar. Toparlayıcı etkiye sahip olan ürün bacaklarınızla beraber karın ve kalça bölgelerini de sararak daha fit bir görüntü yaratır. Opak siyah renk ve şeffaf siyah renkli iki parçaya bölünmüş halde görünen külotlu çorap, kalın yapıdadır. Bu yapısı kış aylarında kullanımı sağladığından üşüme korkusu yaşamadan cesurca istediğiniz gibi giyinebilirsiniz.

  • 60 Den kalınlığında
  • Toparlayıcı etkili
  • Çift parça görünümlü

Dikkat Çekici Penti Over Knee Külotlu Çorap

Dikkat Çekici Penti Over Knee Külotlu Çorap

Penti markasının Over Knee külotlu çorap PCDP623K19SK modeli kolay kolay kaçma yapmayan ve deforme olmayan 60 Den kalınlığında özel bir dokuya sahip olması sayesinde tüm gün rahatça kullanmanızı sağlar. Bu doku ile kombinlerinizin vazgeçilmez parçası olan külotlu çorabı kaçma kaygısı yaşamadan kullanabilirsiniz. Tek parça halinde üretilen iki çorap giyilmiş etkisi yaratan ürünle tarzınızı ortaya koyabilirsiniz. Soğuk havalarda sizi sarıp sarmalayarak içinizi ısıtacak olan Penti Over Knee külotlu çorap yorum yapanların deneyimlerine bakıldığında ürünün favori modeller arasına olduğu görülür. Müşteriler bir defa kullananın bir daha vazgeçemediği ürünün her dolapta bulunması gereken bir çorap olduğunu vurgular. Puanlama ve yorum sistemine göre Over Knee külotlu çorap, yüksek sayıda olumlu geri dönüş alır. Bu ayrıcalığı yaşamak için özel dokulu külotlu çoraba hemen sahip olabilirsiniz.

Her Tarza Hitap Eden Penti Over Knee Külotlu Çorap

Her Tarza Hitap Eden Penti Over Knee Külotlu Çorap

Bacakları sarıp toparlayarak daha ince ve estetik bir görüntüye kavuşmanızı sağlayan Penti Over Knee size diz üstü çorap giymiş gibi bir görünüm verir. Özellikle diz üstü şort, etek ve elbiselerle kendini gösteren bu siyah çorap pek çok farklı renkle uyumlu olması sayesinde size geniş bir kullanım alanı yaratır. Kullananların genellikle çizme ve bot ile tamamlamayı tercih ettikleri ürün spor ayakkabı, loafer ayakkabı, kolej ayakkabısı, topuklu ayakkabı gibi farklı ayakkabı modelleriyle de tamamlanarak şık bir görüntü elde etmenizi sağlar. Penti GLX10LT128 pamuk karışımlı içeriğiyle bacaklarınızda yanma, terleme, kaşınma yapmaz. İpeksi dokusuyla teninizde yumuşaklığı hissedersiniz. Korse benzeri bölümüyle karın ve kalça bölgelerini de toplayarak giydiğinizde göz doldurmanızı sağlayacak bu ürünün müthiş etkisini ilk kullanımda fark edebilirsiniz. Dolabınızın vazgeçilmez parçasını kolaylıkla elde edebilirsiniz.

Bütçe Dostu Penti Over Knee Külotlu Çorap Fiyatları

Bütçe Dostu Penti Over Knee Külotlu Çorap Fiyatları

Mat siyah rengiyle sizi büyüleyen bu ürün, kaçma ve yırtılmalara karşı oldukça dayanıklıdır. Tüylenme yapmaz. Kalın ve saran yapısıyla sizi sıcak ve güvende hissettirirken estetik duruşuyla en çekici halinizi yansıtır. Her tarzla uyumlu, klasik görüntüden kaçınan cesur kişilerin tercihi olan diz üstü külotlu çorapla dolabınız tamamlanır. Dayanıklı yapısı sayesinde tekrar tekrar almak zorunda kalmayacağınız Penti Over Knee külotlu çorap fiyat olarak bütçe dostu ve avantajlı fiyatlarıyla Trendyol’da bulunur. Bu sayede uygun fiyata uzun vadeli kullanım sağlar. Filtreleme seçenekleriyle kriterlerinize göre arama seçeneklerini belirleyerek sıralama yapabilirsiniz. Vücudunuza uygun bedeni seçmek için ürün sayfasında bulunan beden tablosuna bakarak kilo ve boyunuza uygun bedeni öğrenerek sipariş verebilirsiniz. Estetik bir görüntüye ulaşarak tarzınızı ve farkınızı yansıtmak için bu özel çoraba hemen sahip olabilirsiniz.