Penti Açık Lila Knotted Double Tişört

Tükeniyor!
Beden: M
XS
S
M
L
XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Penti Açık Lila Knotted Double Tişört

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOCHAN SPOR GİYİM TEKSTİL TİCARET Satıcı Ünvanı: ALİM KOÇHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3091987489800001 Vergi Kimlik Numarası: 5730071032
    Bu ürün KOCHAN SPOR GİYİM TEKSTİL TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Knotted Double Tişört'ün eşsiz tasarımıyla fark yaratan bir stile kavuşmaya hazır mısın? Knotted Double Tişört, çift parçalı tasarımıyla hayranlık dolu bakışları üzerine çeker. Arka yüzündeki dekolte ve dikiş detaylarıyla sana çarpıcı bir görünüm kazandıran Knotted Double Tişört, teninin tüm güzelliğini ön plana çıkarır. Sırt dekoltesini, kürek kemiklerinin arasından geçen ikinci bir parçayla hareketlendiren Knotted Double Tişört, ön yüzündeki minik düğüm detayıyla iddialı stiline havalı bir dokunuş yapar. Geniş bisiklet yakası ve kısa kollu yapısı, seni gün boyu ferah ve özgür hissettirir. Yumuşacık ve esnek kumaşıyla tenini nazikçe saran Knotted Double Tişört ile her an bulutların üzerinde hissedersin. Şık ve sportif tasarımıyla gönüllerde taht kuran Knotted Double Tişört ile Basic Jegging Tayt'ı birlikte giyerek göz alıcı bir kombin ol uşturabilirsin!
  • Ana Kumaş:VISCOSE %100,POLYESTER %67,VISCOSE %33IN FABRIC - VISCOSE %100,POLYESTER %67,VISCOSE %332.FABRIC - VISCOSE%100,POLYESTER %67,VISCOSE %33

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver