Penti Latte Precious Pointel Tişört

149 TL
Son 1 ürün!
Beden: XS
XS
S
M
L
XL
2XL
3XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
12 saat 14 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
3 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
899 TL'ye 35 TL İndirim
178,99 TL

Ürün Bilgileri

Penti Latte Precious Pointel Tişört

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WHOISMODA Satıcı Ünvanı: ESEHAN PEKDOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırıkkale Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7250332222
    Bu ürün WHOISMODA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tenini muhteşem bir konforla buluşturan Precious Pointel Tişört, hayalindeki şıklığı sana getiriyor! Cildine nefes aldıran pamuklu kumaşı ve pointel yapısı sayesinde kendini her an çok daha ferah hissetmene imkan tanıyan Precious Pointel Tişört, evinin rahatlığında da her zaman şık ve göz alıcı bir tarz vadeder. Göğüs kısmındaki çiçek motifleri, baharın mis gibi kokularını stiline taşırken çiçek motifinin altındaki “precious one” yazı baskısı, sana değerli olduğunu hatırlatarak kalbini fetheder. Esnek yapısı sayesinde uyurken ve günün her anında özgürce hareket etmeni mümkün kılan Precious Pointel Tişört, vadettiği konfor ayrıcalığıyla favori giysilerin arasında yerini alır. Sen de Precious Pointel Tişört’ü Precious Pointel Şort ile kombinleyerek konforun ve şıklığın keyfini sürebilirsin! Ürün tek üst olarak satılmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver