Penti Kız Çocuk Tweet Patik Çorabı

99 TL
Beden:
Beden Tablosu
20-22
23-26
27-30
31-34
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Penti Kız Çocuk Tweet Patik Çorabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WHOISMODA Satıcı Ünvanı: ESEHAN PEKDOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırıkkale Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7250332222
    Bu ürün WHOISMODA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Kız Çocuk Tweet Çetik ile minik ayaklar cıvıltılı bir dünyaya adım atacak!Evde geçirilen vakitlerde kız çocuklarının favorisi olan Kız Çocuk Tweet Çetik, pelüş dokusunun verdiği sıcacık hislerle ayakları soğuktan koruyor. Kız Çocuk Tweet Çetik, üç boyutlu tasarıma sahip göz figürleriyle tüm dikkatleri üzerine topluyor. Uykulu bir kuşu yansıtan Kız Çocuk Tweet Çetik, ön kısmına işlenmiş karakteristik yazısıyla daha şirin bir görünüm kazanıyor. Kaydırmaz tabanı ve rahat kalıbıyla öne çıkan Kız Çocuk Tweet Çetik, günün her anında kullanım kolaylığı sağlıyor. Kız Çocuk Tweet Çetik'in esnek ve yumuşak kumaşı ise minik adımlara eşsiz bir konfor vadediyor.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver