Penti Glow Toparlayıcı Sütyen

100,59 TL
Beden:
Beden Tablosu
75C
75D
80C
80D
85C
85D
90C
90D
90E
95C
95D
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Penti Glow Toparlayıcı Sütyen

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Moda Ekru Satıcı Ünvanı: MODA EKRU E-TİCARET HİZMETLERİ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622239116900001 Vergi Kimlik Numarası: 6222391169
    Bu ürün Moda Ekru tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Balenli, dolgusuz, kapsız, göğüsleri toparlayarak şekillendiren lifting etkisine sahip, dantel detayları sayesinde şık görünüme sahip Glow Sütyen.
  • Ana Kumaş:%78 POLYAMIDE %22 ELASTANE LACE:%87 POLYAMIDE %13 ELASTANEMAIN: %78 POLYAMIDE %22 ELASTANE LACE:%87 POLYAMIDE %13 ELASTANE

Ürün Özellikleri

  • Kalıp Balenli
  • Renk Siyah
  • Kumaş/İplik Özellik Tül
  • Koleksiyon İç Giyim
  • Dokuma Tipi Micro
  • Ek Özellik Toparlayıcı
Geri Bildirim Ver

Penti PLGLOWSS09IY-S60 Siyah Glow Sütyen

Penti PLGLOWSS09İY-S60 siyah glow sütyen, estetik ve oldukça rahat bir iç giyim ürünüdür. Hem toparlayıcı hem de konforlu olmasıyla pek çok kadının tercih ettiği bir model olarak öne çıkar. Siyah renkli oluşu ise oldukça kurtarıcıdır. Birçok kıyafet ve modelle tercih edebileceğiniz bu sütyenin bedenleri 75C’den başlar. 90E’ye kadar giden daha çok büyük beden hanımefendilerin tercih ettiği ürünün toparlayıcı etkisi bulunur. Penti siyah glow sütyen balenli yapısı ise daha hoş ve güzel bir görünüm elde etmenizi sağlar. Ayrıca model itibarıyla göğüsleri olduğundan daha küçük gösterme özelliğine de sahiptir. Bu etkiyi almak isteyen kadınlar için ideal bir üründür. İçinde ped olmayan bu sütyen ayarlanabilir askılıdır.

  • Dolgusuzdur.
  • Destekleyici yoktur.
  • %85 polyamid, %15 elastandan üretilir.

Penti Siyah Glow Sütyenin Özellikleri Nelerdir?

Penti Siyah Glow Sütyenin Özellikleri Nelerdir?

Penti siyah glow sütyen tasarımı sayesinde göğüsleri sabitler. Aynı zamanda hareket özgürlüğü de sunan ürün, rahat etmenizi sağlar. Sütyenin tasarımındaki kenarlardan gelen tül detayı, göğsü kavrayarak daha dik durmasını sağlamaktadır. Siyah olması sayesinde renkli kıyafetlerle kolaylıkla tercih edilir. Sütyen agrafı ise arka taraftadır. Bu sayede kolay ve pratik şekilde takıp çıkarmanız mümkündür. Ön tarafındaki orta kısımda küçük, parlak bir taş ve transparan tül detayı mevcuttur. Hem estetik hem de rahat bir model olan bu sütyenle kendinizi çok daha güzel hissedebilirsiniz. Bu da öz güveninize olumlu şekilde yansımaktadır. Ayrıca daha iyi ve rahat hissetmenizi sağlayarak duruşunuza etki eder. Modelin ayarlanabilir askısı, ürünü kendinize göre ayarlamanızı sağlayarak konforunuzu artırmaktadır. Sütyenin askı boyunu ayarlamak mümkün olsa da tamamen askıyı çıkarmak mümkün değildir, sabit askıdır.

Penti Balenli Siyah Sütyen Rahat mıdır?

Penti Balenli Siyah Sütyen Rahat mıdır?

Penti glow sütyen, çift katlı ve güçlü bir elastik kumaştan üretilmiştir. Bu da ürünün ekstra konfor sağlamasına etki etmektedir. Günlük kullanımda tercih edilebilen sütyen, hava aldıran yapısıyla da sağlığınız için iyi bir tercih olacaktır. Bu yapısı özellikle yaz aylarında oldukça kurtarıcıdır. Penti siyah glow sütyen toparlayıcı etkisiyle daha çok büyük beden giyen kadınlar tarafından tercih edilmektedir. Göğüsleri toparlayan ve daha küçük görünmesini sağlayan sütyenin 75C’den 90E’ye kadar bedenleri mevcuttur. Ürün, kalıbı ve modeli itibarıyla daha küçük bedenlere uygun değildir. Pedsiz, balenli bir model olan bu sütyen, göğüslerinizin daha toplu ve dik görünmesini sağlar. Ayrıca bunu konforunuzdan ödün vermeden elde etmeniz mümkündür. Penti PLGLOWSS09İY-S60 siyah glow sütyen yorumlarına da göz atarak kararınızı netleştirebilirsiniz. Direkt olarak deneyenlerin ürüne dair izlenimlerini öğrenebilirsiniz.

Penti Toparlayıcı Glow Sütyen Hangi Kumaşlarla Giyilebilir?

Penti Toparlayıcı Glow Sütyen Hangi Kumaşlarla Giyilebilir?

Penti PLGLOWSS09İY-S60 siyah glow sütyen toparlayıcı özellikte olduğu için her kumaş türüyle uyumludur. Günlük modellerden daha şık tasarımlara kadar pek çok kıyafetle tercih edilebilen ürünle rahat etmeniz mümkündür. Toparlarken sizi de rahatsız hissettirmediği için dilediğiniz ortam için tercih edebilmenizi sağlar. Ayrıca konforlu hissederken güzel ve şık görünümünüzden de fedakarlık etmenize gerek kalmaz. Bu da tüm kıyafetlerinizle ürünü tercih edebilmenizi mümkün kılar. Penyelerden gömleklere kadar geniş bir yelpazede tercih edilebilen ürünü birçok kadın severek kullanmaktadır. Göğüs bedenini bir beden daha küçültmek isteyen kadınlar için bu ürün kurtarıcı olur. Sizler de kendiniz ya da sevdikleriniz için bu tarz bir sütyen arayışındaysanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Penti PLGLOWSS09İY-S60 siyah glow sütyen fiyatı için web sitesine girmeniz yeterli olacaktır. Ayrıca mobil uygulama üzerinden de hem ürünün fiyatına hem de ürün hakkındaki yorumlara ulaşmanız mümkündür.