Penti Splendid Büstiyer

499,90 TL
Beden:
75B
75C
80C
80D
85C
85D
90C
90D
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Penti Splendid Büstiyer

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TIAFRO Satıcı Ünvanı: MUSTAFA SERHAN EVKURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3820272078
    Bu ürün TIAFRO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Splendid Büstiyer ile daha göz alıcı ve çekici bir görünüm yakalamaya hazır mısın? Splendid Büstiyer, klasik detayları modern bir bakış açısıyla yorumladığı tasarımıyla sana çok daha alımlı bir tarz vadeder. Splendid Büstiyer'in askılardan çıkarak kaplara uzanan şerit detayları, teninin güzelliğini gösteren pencere bölgesine şık bir dokunuş yapar. Ayrıca şeritler metal halka aksesuarlarla süslenir. Özgün ve çarpıcı bir etki yaratan şerit detayları sana kendini çok daha çekici hissettirir. Dantel detaylarıyla süslenen Splendid Büstiyer, tarzını daha göz alıcı kılarak seni kendine hayran bırakır ve dolabının vazgeçilmezleri arasında yerini alır. Yumuşacık dokusuyla gün boyu rahat etmene imkan tanır. Lifting etkisiyle göğüslerinin daha dik durmasına destek olur, balenleriyle göğüslerini daha dolgun gösterir. Sen de Splendid Büstiyer'i Splend id Brazilian Külot ile kombinleyerek daha etkileyici bir tarza sahip olabilirsin!

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver