Penti Tango Splendid Büstiyer

349,90 TL
Son 2 ürün!
Beden: 85D
75B
75C
80C
80D
85C
85D
90C
90D
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Penti Tango Splendid Büstiyer

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Meka Tekstil Satıcı Ünvanı: ÖZGÜN BİJUTERİ TEKSTİL ELEKTRİK ELEKTRONİK PROJE İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0692004635700024 Vergi Kimlik Numarası: 6920046357
    Bu ürün Meka Tekstil tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Penti Tango Kırmızı Splendid Büstiyer

Sütyen, kadınlar için günlük hayatta vazgeçilmez bir üründür ancak çoğu kadın özellikle önemli günlerde giymek için şık ürünler isteyebilir. Penti markası, geniş büstiyer seçkisini modaya uygun tasarımlarıyla müşterilerinin beğenisine sunar. Büstiyer, geniş renk ve model seçenekleriyle iç giyimde şıklık arayanlara hitap eden bir ürün çeşididir. Penti Splendid büstiyer tasarımı ve göz alıcı kırmızı rengiyle ilk bakışta şıklığıyla öne çıkar. Kırmızı tam benim rengim diyorsanız bu ürün sizin için iyi bir seçim olabilir. Yenilikçi tasarımı ve kullanım rahatlığı ile müşteriler tarafından beğenilen bu model aynı zamanda özel kesim petekli dokusuyla göz doldurur. Bu üründe balen sistemi bulunur ve kullanım rahatlığı sağlar. Penti’nin bu ürünü günlük kullanım için de uygundur. Özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Dik tutma/ lifting etkisi
  • Yenilikçi tasarım
  • Rahat kullanım

Uygun Fiyatlarla Penti Tango Kırmızı Splendid Büstiyer

Uygun Fiyatlarla Penti Tango Kırmızı Splendid Büstiyer

Büstiyerler, üretildikleri kumaşın kalitesi veya son model olmaları gibi faktörlere göre değişebilen fiyatlarla müşterilere sunulur. Diğer büstiyer çeşitleri gibi Penti Tango kırmızı Splendid büstiyer fiyatı da ürünün özelliklerine göre belirlenir. Çoğu büstiyerde bulunmayan ancak giyimi kolaylaştıran balen bu üründe mevcuttur. Ürün, balen desteği sayesinde günlük hayatta sütyen kadar rahat kullanılabilir. Özel kesim petek desenli dokusu ve yenilikçi tasarımının yanı sıra aynı zamanda kaliteli kumaşıyla da öne çıkar. Vücudu saran kalıbı ve üretiminde kullanılan kaliteli kumaşı konforla birleşerek kullanışlı bir tasarım sunar. Hem günlük kullanım için hem de özel günler için uygundur. Lifting etkisine sahip olması sebebiyle ürün birçok müşteri tarafından tercih edilen tasarımlar arasına girer. Müşterilerin beğenisini kazanan Penti Tango kırmızı Splendid büstiyere siz de sahip olabilir, kıyafetlerinizde stilinizi yansıtabilirsiniz.

Şık ve Cesur Tasarımlarla Penti Splendid Büstiyer

Şık ve Cesur Tasarımlarla Penti Splendid Büstiyer

Günlük kıyafetler kadar iç giyimde de modayı takip etmek ruh halini olumlu etkileyebilir. Eğer hem şık hem de rahat hissetmeyi seviyorsanız gün içinde kullanabileceğiniz Penti ürünüyle konforunuzdan taviz vermeden estetik bir görünüm yakalayabilirsiniz. İddialı kırmızı rengiyle birçok müşterinin beğenisini toplayan büstiyer, lifting etkisi sayesinde arzu ettiğiniz görünüme kavuşmanıza yardımcı olabilir. Özel petek dokusuyla farklı bir yorum katılmış tasarımı, şık ve yenilikçi bir görünümdedir. Gün içinde kullanıma imkan tanıyan esnek kumaşı ve vücudu saran yapısı ile konforunuzu sağlar. Balenli yapısı sayesinde istediğiniz gibi ayarlayabileceğiniz Splendid büstiyer, sütyen rahatlığını sizinle buluşturur. Ürün iddialı görünümü ve avantajlı özellikleriyle kalite ve şıklığı bir araya getirir. Penti Tango kırmızı Splendid büstiyer yorum kısımlarını inceleyerek diğer müşterilerin ürünle ilgili deneyimlerini öğrenebilir, aklınızdaki sorulara yanıt bulabilirsiniz.

Penti Tango Splendid Büstiyer Kullanmanın Avantajları

Penti Tango Splendid Büstiyer Kullanmanın Avantajları

Büstiyer kullanacaklar için şıklık kadar kullanım rahatlığı da önemlidir. Büstiyer tasarımının şıklığıyla sizi mutlu edeceği gibi vücudunuza uygun kalıbıyla da beklentilerinizi karşılayabilir. Penti büstiyerler, sıkılığını ayarlayabileceğiniz kalıplarıyla gün içinde rahat etmenizi sağlar. Ayrıca modelin arkasında bulunan balen sistemi, büstiyeri giymenizi kolaylaştırır ve ürünün kullanım ömrünü uzatır. Bu modeldeki geniş beden seçenekleri sayesinde aradığınız bedene uygun ürünü rahatça bulabilirsiniz. Ürünün lifting etkisinin yanı sıra toparlayıcı özelliği fiziğinize uyum sağlar. Daha önce büstiyer kullanmadıysanız sizin için uygun olup olmadığı ile ilgili sorularınız olabilir. Penti Tango kırmızı Splendid büstiyer kullananlar kaliteli kumaş, dikim ve tasarımdan memnun kaldıklarını ifade ederler. Aklınızdaki soru işaretlerini gidermek için Trendyol’da yer alan diğer müşteri yorumlarını ve tecrübelerini inceleyebilir, ürünün avantajları hakkında daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.