Penti Tango Tango Babydoll

479,90 TL
Beden:
XS
S
M
L
XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Penti Tango Tango Babydoll

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Valens boutiqe Satıcı Ünvanı: ÖZGE KERVAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5450693762
    Bu ürün Valens boutiqe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Klasik çizgilerden uzaklaşıp Babydoll ile fark yaratmaya hazır mısın? Cesur detaylarla öne çıkan Babydoll, baş döndüren transparan tül kumaşı ile teninin güzelliğini çarpıcı şekilde ortaya çıkarır. Babydoll'un göğüsleri çevreleyip saran dantel formundaki kapları, yumuşacık dokusuyla teninde unutulmaz bir etki bırakır. Derin V yakaya sahip olan Babydoll'ün göğüs dekoltesinde yer alan strap detayları sayesinde çok daha çekici bir duruş kazanırsın. Dantel motifin alt noktasından başlayarak kalçalarına doğru kayıp giden kumaşı doğal güzelliğini gözler önüne serer. Seni gecenin yıldızı yapan Babydoll'ü Crash Brazilian Külot ile birlikte giyerek hem çok şık hem de çok rahat bir kombin oluşturabilirsin!

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver