Penti Treso Banded Sütyen

299,90 TL
Son 1 ürün!
Beden: M
XS/S
S
M
L
XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Penti Treso Banded Sütyen

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TIAFRO Satıcı Ünvanı: MUSTAFA SERHAN EVKURAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3820272078
    Bu ürün TIAFRO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Treso Banded Sütyen ile akıllardan hiç çıkmayacak bir stile imzanı atmaya hazır mısın? Çekiciliği rahatlıkla buluşturan Treso Banded Sütyen, hem şık tasarımıyla hem de yumuşacık dokunuşlarıyla oldukça iddialı. Kaplarının üzerini süsleyen ve etrafını çevreleyen büyüleyici dantel işlemelerinin romantik etkisiyle kendini daha öz güvenli ve çekici hissedersin. Treso Banded Sütyen'in kapların altından tenini nazik dokunuşlarla saran şerit detayı, sana çarpıcı bir görünüm sunar. Yumuşacık kumaşı ve hafif dokusuyla gün boyu üzerinde hiçbir şey yokmuş gibi özgür hissetmeni sağlayan Treso Banded Sütyen, dolabının vazgeçilmez parçası haline gelir. Sen de hem eşsiz bir rahatlığın keyfini çıkarmak hem de her zamankinden daha şık bir stile kavuşmak için Treso Banded Sütyen'i Heart Brazilian Külot ile tamamlayabilirsin!

Ürün Özellikleri

  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver