Penti Unisex Slogan Fam Bodysuit

149 TL
Son 1 ürün!
Beden: 6-9 AY
6-9 AY
12-18 AY
18-24 AY
3-6 Yaş
9-12 Yaş
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Penti Unisex Slogan Fam Bodysuit

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Outlet Centre Satıcı Ünvanı: UĞUR ÖRS İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4614710850600015 Vergi Kimlik Numarası: 6610580206
    Bu ürün Outlet Centre tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Unisex Slogan Fam Bodysuit ile bebekler hem çok daha mutlu hem de çok daha şık! Bebeklerin hassas tenini şefkatle saran pamuklu dokusuyla bebeğinize her an konfor yaşatan Unisex Slogan Fam Bodysuit, cilde nefes aldıran yapısıyla ferah bir kullanım vadeder. Kısa kol kesimi ve bisiklet yaka modeli ile rahat bir kullanım sunan Unisex Slogan Fam Bodysuit, esnek yapısı ve çıtçıtlı düğmeleri sayesinde kolayca giyip çıkarmaya imkan tanıyarak bebeğinizin keyfini bozmaz. Bebeklerin sağlığı ve konforu dikkate alınarak tasarlanan Unisex Slogan Fam Bodysuit, sevimli renkleriyle dikkatleri üzerine çeker. Hem kız hem de erkek bebekler için uygun olan Unisex Slogan Fam Bodysuit, üzerindeki Buralarda yeniyim!baskısıyla da yüzlerde kocaman bir gülümseme yaratır. Sen de şıklığıyla göz dolduran Unisex Slogan Fam Bodysuiti sepetine ekleyerek bebeğinin ko nforunu katlayabilir, huzur dolu anların tadını çıkarabilirsin.

Ürün Özellikleri

  • Desen Slogan
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver