Pepee Konuşan Peluş Oyuncak 30 cm

216,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pepee Konuşan Peluş Oyuncak 30 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MOTHER&KIDS Satıcı Ünvanı: CEHA HAZIR GİYİM PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırşehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0204033066500001 Vergi Kimlik Numarası: 2040330665
    Bu ürün MOTHER&KIDS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pepee Konuşan Peluş Oyuncak 30 cm Pepee artık günün her saati çocukların yanında!Üstelik hem kendisi hem de sesi ile!Göbe

Ürün Özellikleri

  • Boyut 30 cm
  • Renk Beyaz
  • Karakter Pepee
  • Yaş 6 - 9 Yaş
Geri Bildirim Ver

Pepee 20340 35 cm Sesli Figür Oyuncak

Çocuklar, takip ettikleri çizgi film karakterlerinin figür ve peluş oyuncakları ile oynamaktan oldukça keyif alır. Özellikle her çocuğun ilgisini gören Pepee oyuncağı, küçüklere çizgi filmle yakından ilişki kurma imkânı verir. Temel değerleri oyun yoluyla öğretmek için tasarlanan çizgi film karakteri, oyuncağıyla da kalıcı öğrenmeye yardımcı olur. Küçükler, sevdikleri çizgi film karakteri ile hem keyifle oyunlar kurar hem de kolayca uykuya dalar. Konuşan Pepee oyuncak, erkek ve kız çocukların favori oyuncakları arasında yer alır. Türkçe konuşma özelliği bulunan ürün, küçüklerin konuşma becerilerinin gelişmesine yardımcı olur. Pepee konuşan peluş bebek, çizgi dizide olduğu gibi mavi tulumu, rengarenk tişörtü ve sevimli şapkasıyla çocukların oldukça beğenisini kazanır.

  • Yaş: 2-9 yaş
  • Boyut: 30 cm
  • Özellik: 5 cümleli Türkçe konuşma

Pepee Konuşan Peluş Oyuncağın Özellikleri Neler?

Pepee Konuşan Peluş Oyuncağın Özellikleri Neler?

Pepee konuşan peluş bebek, eğlenceli tasarımı ve nitelikleriyle her çocuğun ilgisini görür. Çocuklar, Pepee bebekle günlük hayatında da eğlenceli ve eğitici oyunlar kurabilir. Pepee bebek, ilk bakışta çizgi dizideki elbiseleri ile öne çıkar. Çocuklar, hemen hemen her gün takip ettikleri bu çizgi film karakterini dış görünüşü sayesinde diğerlerinden çabucak ayırabilir. Küçükler, çizgi dizi karakterini kendi başına yöneterek oyunlar kurmanın hazzını yaşar. Pepee peluş oyuncak 30 cm yüksekliğe sahiptir. 2 yaş ve üzeri her çocuk için tercih edilebilir. Ürün, gerçekçi boyutu sayesinde küçüklere rol yapma oyunlarında da eşlik eder. Peluş bebek, Türkçe konuşma özelliğine sahiptir. Oyuncak, 5 farklı eğlenceli cümle kurabilir. Bu cümleler, küçükleri eğlendirirken harekete geçirmeye ve konuşmaya teşvik eder.

Pepee Konuşan Peluş Oyuncağın Sağlığa Zararlı Etkisi var mı?

Pepee Konuşan Peluş Oyuncağın Sağlığa Zararlı Etkisi var mı?

Pepee konuşan peluş bebek, eğlenceli tasarımı nedeniyle çizgi diziyi izlemekten keyif alan her çocuğun en iyi oyun arkadaşı olur. Hitap ettiği yaş grubu nedeniyle üretiminde kullanılan materyallerin sağlıklı ve dayanıklı olması da oldukça önem kazanır. Küçüklerin güvenli ve eğlenceli oyunlar kurması için üretilen bu bebek, elyaf dolguya sahiptir. Bu sayede ebeveynler tarafından güvenle tercih edilebilir. Hareketli oyunlarda ve uykuya dalarken yumuşak dokusuyla küçüklerin en iyi arkadaşı olur. Pepe konuşan peluş bebek figürün dış yüzeyi velboa kumaştan üretilmiştir. Kısa tüylü ve kürk yüzeyli bir kumaş olan velboa, çocuk sağlığı için herhangi bir tehlike arz etmez. Tüy ve elyaf salınımına izin vermeyen sık dokumalı kumaş, çocukların Pepee ile dilediği gibi vakit geçirmesini sağlar.

Pepee Konuşan Peluş Oyuncak Kaliteli ve Güvenilir mi?

Pepee Konuşan Peluş Oyuncak Kaliteli ve Güvenilir mi?

Konuşma özelliği sayesinde çocukların oldukça ilgisini gören Pepee bebek, küçükleri mutlu etmek için değerlendirilebilecek hediye seçeneklerinden biridir. Yoğun elyaf dolguya sahip ürün, formunu ve gerçekçi görünümünü uzun süre korur. Ürünün ilk günkü kalitesini ve yapısını koruyabilmesi için makinede ve yüksek programlarda yıkanması önerilmez. Bunun yerine doğal içerikli kumaş temizleyiciler kullanılarak yüzeysel temizliği yapılabilir. Pepee bebek, sık dokumalı bir kumaşa sahip olduğu için dışarıdan gelebilecek darbe ve benzeri etkilere karşı korunaklıdır. Yüksek yüzey direncine sahip velboa kumaş, çevresindeki objeleri ağzına götüren veya ısıran çocuklar için de gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Pepee konuşan peluş bebek figür, karnına basıldığında beş farklı cümleyle küçükleri eğlendirir. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Pepee konuşan peluş yorumlarını inceleyerek ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.