perastore Ahşap Jaluzi Perde 50 Mm

1.999 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boyut/Ebat: 100 x 100
100 x 100
100 x 200
50 x 50
130 x 200
150 x 200
160 x 200
30 x 30
210 x 200
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

perastore Ahşap Jaluzi Perde 50 Mm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pera Perde Sistemleri Satıcı Ünvanı: RUMEYSA KARABULUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4590133667400001 Vergi Kimlik Numarası: 5430930138
    Bu ürün Pera Perde Sistemleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ahşap Jaluzi perdelerin dekoratif özelliği, dayanıklı olma ve uzun yıllar kullanılma özelliği yanında ısı ve ışık kontrolü sağlaması ve enerji tasarrufu gerçekleştirmesi özelliği de vardır. Jaluzi perdeler mekanizmalı perdeler grubundadır ve perde mekanizmasında bulunan ip veya zincir yardımıyla perdeler açılıp kapanmaktadır. İp veya zincir ile perde şeritleri hareket ettirilmekte şeritler istendiğinde tam açılmakta istendiğinde yarı açık olarak ısı ve ışık miktarına göre açılmakta istendiğinde tam kapalı konuma getirilmektedir. Hem tül hem perde işlevini gerçekleştirmektedir. Ahşap Jaluzi Perdeler 25mm ve 50mm olmak üzere iki tür genişlikte üretilmektedir. Tüm mekanlara uygulanabilir.Genis mekanlarda kendini daha fazla gösterir.Islak hacimlerde kullanilmasi tavsiye edilmez.Teslimat sürecimiz 10 iş günüdür Motorlu , manuel ve uzaktan kumandali , grup kontrol kumandali sistemleri ile istenilen en ve boyda imal edilebilirler. Tüm mekanlara uygulanabilir.Genis mekanlarda kendini daha fazla gösterir. Ahsap Jaluzi mekanlarin vazgeçilmez parçasidir Ahşap jaluzi perde modelleri klasik veya modern dekore edilen tüm alanlarda şık görüntüler sergilemektedir. Ahşap renkleri ve tonları doğal görünümler oluşturmaktadır. Kolay temizlenen ahşap perdeler uzun ömürlüdür

Ürün Özellikleri

  • Materyal Ahşap
  • Tip Jaluzi
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Perastore Ahşap Jaluzi Perde 50 mm

Yeni nesil jaluzi perdeler şıklığı ve rahatlığı ile evlerin vazgeçilmezidir. Jaluzi perde alırken göz önünde bulundurmanız gereken bazı özellikler vardır. Bu özellikler sayesinde doğru bir jaluzi perde seçimi yapılabilir. İlk özellik kolay temizlenebilir olmasıdır. Perastore ahşap jaluzi perde 50 mm’nin özel ahşabı kolay temizlenebilir ve uzun ömürlü özelliktedir. Diğer bir özellik ise ışığı kimi zaman tam kimi zaman kısmi olarak geçirmesidir. Ahşap jaluzi 50 mm ip veya zincir yardımıyla ayarlanabilir mekanizması ile hareket ettirilir. Şeritler istendiğinde tamamen kapanırken istendiğinde yarı açık duruma ayarlanabilir, bu sayede ısı ve ışık miktarını siz ayarlarsınız. Isı ve ışık kontrolünü sağlayan mekanizması enerjiden tasarruf etmenizi de sağlar. Ürünü manuel veya uzaktan kumanda sistemiyle kontrol edebilirsiniz.

  • Kolay temizlenebilir ahşap
  • Isı ve ışık kontrolü
  • Doğal renk tonları

Perastore 50 mm Jaluzi Perde Özellikleri

Perastore 50 mm Jaluzi Perde Özellikleri

Jaluzi perdelerin özellikleri mekanizmalı olmalarıdır. Bu perdelerin mekanizmaları manuel ya da uzaktan kumanda ile kontrol edilebilir. Dilerseniz oturduğunuz yerden hiç keyfinizi bozmadan uzaktan kumanda ile kontrol sağlayabilirsiniz. Dilerseniz de ip ya da zincir ile manuel kontrol sağlayabilirsiniz. Evinize, ofisinize girecek ısı ve ışık miktarını sizin kontrol ettiğiniz jaluzi perde 50 mm hem tül hem perde işlevi görür. Ahşap jaluzi perdeler 25 ve 50 mm olmak üzere iki boyutta üretilir. Geniş ortamlarda, ortama daha fazla ferahlık katar ve kendini belli eder. Ahşap renk tonları evinize doğal bir görünüm kazandırır. Ahşap tonları her ortamla uyum sağlayabilen dekoratif özelliğe sahiptir. Hem klasik tarz evlerde hem modern döşemeye sahip evlerde ahşap tonları evinize uyum sağlar. Ev ve ofis ortamları başta olmak üzere her yerde kullanabilirsiniz.

Perastore Ahşap Jaluzi Perde Avantajları

Perastore Ahşap Jaluzi Perde Avantajları

Evinize, ofisinize ve bulunduğunuz her ortama uyum sağlayan ahşap perde jaluzi 25 mm, 50 mm olmak üzere iki boyutta üretilir. Hem dar hem geniş alanlarda kullanılabilir. Kullandığınız ortama girecek ışık ve ısı miktarını ayarlayabilirsiniz. Ruh halinize göre ışık miktarını ayarlayarak loş, karanlık ya da aydınlık ortamlar oluşturabilirsiniz. Jaluzi perdeler temizlik ve kontrol sebebiyle klasik perdelere göre avantaj sağlar. Uzaktan kumanda ile ayarlanabilen jaluzi perdeleri oturduğunuz yerden yönetebilirsiniz. Temizliği kolay olur ve kaliteli malzemesi uzun ömürlüdür. Ahşap renkleri doğal tonlarda olduğu için bulunduğu ortamda sırıtmaz ve uyum içinde gözükür. Bulunduğu ortama şıklık katar. Manuel ya da uzaktan kumanda ile yönetilen şeritleri isterseniz tam isterseniz kısmı açabilirsiniz. Islak hacimlerde kullanılması tavsiye edilmez. Isı ve ışık miktarının ayarlanabilmesi ortamda enerjiden tasarruf etmenizi sağlar.

Perastore Ahşap 50 mm Jaluzi Perde Fiyatı ve Yorumları

Perastore Ahşap 50 mm Jaluzi Perde Fiyatı ve Yorumları

Dekoratif özelliği ile ön plana çıkan Perastore ahşap jaluzi perde 50 mm fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Kullanışlı ve şıktır. Manuel ya da uzaktan kumanda kontrol sistemi ile ortama giren ısı ve ışık miktarını siz ayarlarsınız. Enerjiden tasarruf sağlar. Geniş veya dar ortamlara göre 25 mm ve 50 mm olarak iki farklı boyutta üretilebilir. Tüm mekanlar için uygun bu jaluzi perde geniş mekanlarda kendi daha fazla gösterirken bulunduğu ortama ferahlık ve daha fazla genişlik katar. Islak hacimlerde kullanılması tavsiye edilmez. Hem tül hem perde işlevi görür. Motorlu, manuel veya uzaktan kumandalı olarak üretim yapılabilir. Temizliği kolaydır ve uzun ömürlü, dayanıklı malzemeden üretilir. Bu ürünü Trendyol üzerinden uygun fiyatla satın alabilir ve Perastore ahşap jaluzi perde 50 mm yorumlarını değerlendirebilirsiniz.