Perde Evi Tül Perde En.220 Cm Boy. 260 Cm ** 1x2,5 Pileli ** Düz Örme [grek] Hazır Dikilmiş Tül Perde

442,52 TL
Boyut/Ebat: 220 x 260
220 x 260
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Perde Evi Tül Perde En.220 Cm Boy. 260 Cm ** 1x2,5 Pileli ** Düz Örme [grek] Hazır Dikilmiş Tül Perde

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Albeniaperde Satıcı Ünvanı: EREN KARATAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5200757096
    Bu ürün Albeniaperde tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • • kornişe asma düğmeleri dikilidir, kullanıma hazır olarak gönderilir. • ürün 1x2,5 orta pileli olarak hazırlanır, • renkli ürün deterjanı ile 30 derecede yıkanması önerilir. Çamaşır suyu, ağartıcı, optikli deterjan kullanılması önerilmez. Yıkamadan sonra bekletmeden nemli iken asılması halinde ütü gerektirmeyecektir. • %100 polyester kumaştan keten görünümlü olarak üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Takma Şekli Kornişli
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Perde Evi 400011 En 220 cm Boy 260 cm 1x2,5 cm Pileli Düz Grek Örme Hazır Dikilmiş Tül Perde

Perde çeşitleri, ev dekorasyonunun vazgeçilmez parçalarından bir tanesidir. Kullanım amacına ve kişisel zevklere göre farklı modellere ayrılır. Dekorasyonun yanı sıra iç mekânın dışarıdan görünmesini engellemek amacıyla kullanılır. Yüzlerce model arasından dilediğinizi seçebilir, evinize şıklık katabilirsiniz. Bu anlamda tercih edebileceğiniz Perde Evi düz örme hazır dikilmiş tül perde 220*260, beklentilerinizin fazlasını karşılar. Kaliteli ve şık yapısıyla göz dolduran ürün, evinizin vazgeçilmez parçalarından biri olur. Gelişmiş teknikle örülen tül, farklı renkteki fon perdelere kolayca uyum sağlar. Yere kadar uzanan boyu sayesinde göz alıcı bir görüntüye sahiptir. Perde Evi tül perde hazır dikilmiş ürünüyle siz de evinize modern bir hava katabilirsiniz.

  • 220 x 260 cm
  • %100 polyester kumaş
  • Renkli ürün deterjanıyla 30 derecede yıkanması önerilen ürün

Perde Evi 220x260 cm Tül Perde Özellikleri

Perde Evi 220x260 cm Tül Perde Özellikleri

Perde Evi hazır dikilmiş tül perde, kaliteli ve şık yapısıyla dikkatleri üzerine çeker. Tül perde kullanımının asıl amaçlarından ilki ev ortamının dışarıdan görünmesini engellemektir. Perde Evi düz örme hazır dikilmiş 220*260 tül perde, bu ihtiyacınızı kolayca karşılar. Kaliteli yapısı sayesinde evin dışarıdan görünmesini engeller. Perde kullanımının bir diğer amacı ise ev dekorasyonunu tamamlamaktır. Hangi renk fon perdeye sahip olursanız olun Perde Evi düz örme hazır dikilmiş 220*260 tül perdeyle daha şık bir dekorasyon elde edebilirsiniz. Farklı renkteki fon perdelere uyum sağlayan ürün, evinizin vazgeçilmez parçası olmaya adaydır. Perde Evi düz örme hazır dikilmiş 220*260 tül perde, kalitesi ve işlevselliğiyle beklediğiniz performansın fazlasına sahiptir. Ürünü güvenle kullanabilir, şıklığının ve kalitesinin farkını kısa sürede görebilirsiniz.

Perde Evi 220x260 cm Tül Perdenin Kumaşı Kaliteli mi?

Perde Evi 220x260 cm Tül Perdenin Kumaşı Kaliteli mi?

Perde Evi düz örme hazır dikilmiş 220*260 tül perde, markanın yüksek teknolojili fabrikalarında üretilir. Perdenin her ayrıntısı, kullanıcı memnuniyetini artırmak için özel olarak tasarlanır. Kornişe asmaya yardımcı olan düğmeler, perdeye dikili şekilde gönderilir. Perdeyi elinize ulaştığı anda asarak kullanabilirsiniz. %100 polyester kumaştan elde edilen tül perde, keten görünüme sahiptir. Yırtılma, solma ve sökülme başta olmak üzere pek çok riske karşı direnç gösterir. Uzun süre kullanım imkânı sunan ürün, bu alanda oluşabilecek maliyetleri de azaltır. Uzun ömürlü tasarımıyla bütçenize destek olur. Perde Evi düz örme hazır dikilmiş 220*260 tül perdenin kullanım ömrünü artırmak mümkündür. Perdeyi renkli ürün deterjanıyla 30 derecede yıkamanız yeterlidir. Ürünün temizliğinde; çamaşır suyu, optik beyazlatıcı ya da ağartıcı kullanılması önerilmez. Perdeyi yıkadıktan sonra nemli hâlde asabilirsiniz.

Perde Evi 220x260 cm Tül Perde Şık mı?

Perde Evi düz örme hazır dikilmiş 220*260 tül perde, şık ve modern yapısıyla beklentilerinizi karşılar. Yenilikçi teknolojiye sahip fabrikalarda üretilen perde, kalitesi ve görselliğiyle kullanıcıların beğenisini kazanır. Ürün, keten görünümü sayesinde ortama modern bir hava katar. Odayı ahşap eşyalarla kombinleyerek tül perdenin güzelliğini ortaya çıkarabilirsiniz. 220 x 260 cm boyuta sahip olan perde, bulunduğu ortamın star parçası hâline gelir. 1 x 2.5 orta pileli yapısıyla da göz doldurur. Yıkadıktan sonra hemen asılabilen perde, ütü yapmayı gerektirmez. Odayı fazla efor sarf etmeden yenileyebilir, tül perdenin farkını görebilirsiniz. Perde Evi düz örme hazır dikilmiş tül perde 220*260 yorumlarına göz atabilirsiniz. Siz de evinizi sıcacık ve modern bir yuvaya dönüştürmek için bu ürünü Trendyol’dan bütçe dostu fiyatlarla satın alabilirsiniz.