Pereja Çubuklu Oda Kokusu Yasemin 100 ml

189,99 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
3 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pereja Çubuklu Oda Kokusu Yasemin 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: elitgross Satıcı Ünvanı: ELİTLER UNLU MAMÜLLER VE TOPTAN GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0332041971700043 Vergi Kimlik Numarası: 3320419717
    Bu ürün elitgross tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pereja Yasemin Oda Kokusu Şişe üzerinde yer alan kapağı çevirerek açınız. Tıpayı çıkartınız. Kapağı tekrar çevirerek şişeye takınız. Rattan çubukları şişenin içine yerleştiriniz. Önerilen kullanım biçimi çubukların haftada bir kez ters çevrilmesi şeklindedir.

Ürün Özellikleri

  • Koku Aroması Yasemin
  • Türü Çubuklu Oda Kokusu
Geri Bildirim Ver

Pereja Çubuklu Oda Kokusu ile Ferah Odalar

Oda kokuları evlerden işyerlerine odalardan ofislere kadar çok farklı alanlarda kullanılan ancak aynı amaca hitap eden ürünlerdir. Farklı kokuları ve farklı özellikleri ile kullanıcıların tercihlerinde yaşanan değişiklikler üretim aşamalarına göre de değişiklik gösterebilmektedir. Oda kokusu seçenekleri arasında yer alan yasemin kokuları kullanıcılar tarafından en fazla tercih edilen kokular arasında yer almasına karşın farklı kokulara sahip ürünlerde tercih edilebilmektedir. Oda kokusu yasemin seçenekleri sıvı formları ile püskürtme yapabilen ürünlerden olabilirken aynı zamanda yavaş salınım adı verilen ürünlerden de oluşturulabilmektedir. Yavaş salınıma sahip olan ürünler kendi aralarında değişkenlik gösteren tasarımlara da ev sahipliği yapmaktadır. Kimi markalar çubuk tasarımlarını tercih ederken kimi markalar özel şişelerin ağız kısımlarına eklenen özel parçalar sayesinde kokuların odayı sarmasını sağlamaktadır.

  • Hoş koku
  • Hava temizleme
  • Uzun süreli kullanım

Pereja Çubuklu Oda Kokusu Yasemin 100 ml

Pereja çubuklu oda kokusu yasemin 100 ml yavaş salınım sağlayan ürünler arasında çubuk tasarımlarını tercih etmektedir. Kullanıcılar tarafından uzun süreli kullanım sunan yavaş salınım oda kokusu modelleri sıklıkla tercih edilmektedir. Yasemin kokusu ile bulunduğu ortamın kokusunu sürekli olarak değiştiren çubuk oda kokusu şişesi içerisinde bulunan yoğun yasemin esansları ile üretilmektedir. Pereja çubuklu oda kokusu yasemin 100 ml kullanımı son derece basit ürünler arasında yer almaktadır. Yavaş salınım oda kokusu olması nedeniyle yerleştirildiği alan önem taşımaktadır. Kutu içerisinden çıkarılan ürün konsol veya orta sehpanın üzerine yerleştirildikten sonra kokunun yayılabilmesi için kapağının gevşetilmesi gerekmektedir. Kapağın ne kadar gevşetileceği ürünün kullanım süresini doğrudan etkilerken aynı zamanda odada yasemin kokusunun ne kadar hissedileceğini de belirlemektedir.

Pereja Çubuklu Oda Kokusu Yasemin 100 ml İçeriği

Pereja çubuklu oda kokusu yasemin 100 ml içeriği ile dikkat çekmektedir. Genel olarak koku özleri ve yağlardan oluşan çubuklu oda kokuları kullanıcılar tarafından kolay kurulum ve uzun süreli kullanımları nedeniyle tercih edilmektedir. İçeriğinde etil alkol, kokulu yağ veya parfüm özleri ve çubuklar bulunan ürünler kokularına göre değişiklik göstermektedir. Pereja oda kokusu yasemin elde edebilmek için kullanılan yağın yasemin özütünden oluşması gerekmektedir. Ayrıca farklı kokular için de farklı kokulu yağların kullanılması ürünlerin aynı şişe ve tasarımlara sahip olmasına karşın farklı kokulara ev sahipliği yapmalarına neden olmaktadır. Pereja markasının tercih ettiği 100 ml’lik şişe 40 güne kadar kullanılabilmektedir. Oda kokusuna ek olarak dekorasyon ürünleri olarak da kullanılabilen ürünler komodin, sehpa, konsol gibi pek çok alanda dekor amaçlarıyla da ilgi görebilmektedir.

Pereja Çubuklu Oda Kokusu Yasemin 100 ml Yorumları ve Fiyatı

Pereja çubuklu oda kokusu yasemin 100 ml yorumları için Trendyol'u ziyaret edebilir, pereja-003 kodlu ürüne göz atabilirsiniz. Markanın kokularında tercih ettiği esans ve yağlar kalitesi ve kalıcılığı ile pek çok kişinin ilgisini çekerken aynı zamanda geniş koku çeşitliliği de kullanıcıların Pereja markasını beğenmesine neden olmaktadır. Pereja çubuklu oda kokusu yasemin 100 ml kullananlar tarafından yapılan yorumlarda kokunun kalıcılığı ön planda olurken kullanım kolaylığı ve fiyatlandırmaları da pek çok kişi tarafından değerlendirilmiştir. Uygun fiyatları ile dikkat çeken Pereja markası geniş koku çeşitliliği ile de dikkat çeken markalar arasında yer almaktadır.