Perfecxx Peeling Jel 1 Adet + Yüz Temizleme Fırçası 1 Adet Set

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Perfecxx Peeling Jel 1 Adet + Yüz Temizleme Fırçası 1 Adet Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Perfecxx Professional Türkiye Satıcı Ünvanı: ESAD SOYTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7770576502
    Bu ürün Perfecxx Professional Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Perfecxx Professional Komple Cilt Bakım Peeling Jel + yüz temizleme fırçası 2'li set Derideki kir ve ölü hücreleri temizler. Daha derinlemesine temizlik için yüz temizleme fırçası ile birlikte uygulamanızı tavsiye ederiz. Cilde yumuşaklık kazandırır. Hassas ciltlerde ve tüm cilt tiplerine uygundur. Geliştirilmiş özelliği ile gözenekler siyah nokta, sivilce, leke ve donuk cilt tonu gibi yaygın cilt problemlerini önlemek için temel cilt bakım peeling jeldir. Bitki özleri etkili bir peeling jeldir ve ölü deri hücrelerini cildinizden yok etmeye yardımcı olabilir. Kullanımı: Ceviz büyüklüğünde jeli su ile temas ettirmeden cildinize uygulayın daha sonra bol su ile yıkayın. Sabah ve akşam olmak üzere haftada 2 defa hafif masaj yaparak uygulayınız. Uyarılar: Göz ile temasında bol su ile yıkayınız. Çocuklardan uzak tutunuz.

Ürün Özellikleri

  • Form Jel
  • Set İçerik Adeti 2
Geri Bildirim Ver