Perilla Ütü Masası Premium Soft Pembe Uas14013

1.629 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.480 TL
30 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
3 Adet ve Üzeri 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.699 TL1.599 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Perilla Ütü Masası Premium Soft Pembe Uas14013

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bakucuzaal Satıcı Ünvanı: YÜKSELLER İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0995007423700051 Vergi Kimlik Numarası: 9950074237
    Bu ürün bakucuzaal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Premium Ütü Masaları ile farkınız olsun. 44X152 cm lik geniş tabla ölçüsü sayesinde tüm kıyafetlerinizi rahatlıkla ütüleyebilirsiniz. Geniş ütü koyma tablasının üzerindeki kaymaz ve yanmaz kauçuklar, ister normal ütü isterseniz de buhar kazanlı ütü kullanmanızı sağlar. Göz alıcı kaliteli renkleri ve mükemmel kumaşı sayesinde Premium Ütü Masası size uzun yıllar hizmet etmesi için tasarlandı. Teknik Özellikler: -Buhar geçirici geniş monoblok saç tabla -Rahat kullanımlı, geniş, kaymaz ve yanmaz slikonlu ütülük. - Uzun yıllar paslanmayı önleyen elektrostatik epoksi toz boya - Isıya dayanıklı extra kumaş.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Perilla Pembe Premium Ütü Masası

Perilla premium ütü masası sahip olduğu pek çok özelliği ve kolay kullanımı sebebiyle tercih edilen bir üründür. Pratik kullanımı ve ısıya dayanıklı kumaşı sayesinde müşterilerin tercih ettiği bu masa her bütçeye uygundur. Tüm kıyafetlerinize uyacak boyutları sayesinde müşterilerin memnuniyetini kazanır. Kaliteli kumaşı ve göz alıcı rengi sayesinde pek çok müşteri tarafından tercih edilen Perilla pembe ütü masası taşınabilir özelliktedir. Yüksekliğini istediğiniz gibi ayarlayabileceğiniz bu ütü masasını istediğiniz yerde rahatlıkla konumlandırabilirsiniz. Ütünün hareketini kolaylaştıran ürün, ütü yapma süresini kısaltarak da size avantaj sağlar. Tüm bunlarla beraber bulunduğu zeminin de zarar görmesini engelleyen yapıya sahiptir. Oldukça kaliteli olması, her bütçeye hitap etmesi ve pek çok yenilik içermesi sebebiyle son derece avantajlı bir üründür.

  • Isıya dayanıklı kumaş
  • Yanmaz silikon tabla
  • Elektrostatik toz boya

Perilla Pembe Premium Ütü Masası Özellikleri

Perilla Pembe Premium Ütü Masası Özellikleri

Perilla ütü masası premium yenilikçi özellikleriyle birlikte pek çok müşterinin beğenisini kazanır. 80-94 cm yükseklik aralığına sahip farklı isteklere göre ayarlanabilir. Metal malzemeden üretilen ürün oldukça kaliteli bir kumaşa ve göz alıcı bir renge sahiptir. Yüzey uzunluğu 152 cm ve genişliği 44 cm olan Perilla pembe premium ütü masası, tüm kıyafetlerinizi kolaylıkla ütüleyebileceğiniz boyutlardadır. Üründe bulunan elektrostatik toz boya, paslanmayı önler ve uzun yıllar kullanmanızı sağlar. Yanmaz silikon tabla sayesinde ise zeminde kaymanın önüne geçilir ve zeminin zarar görmesi engellenir. Ayrıca ürünün sahip olduğu buhar geçirici özelliğiyle çıkan buhar ütülenen giysiden geçer, masanın kumaşından geri dönerek giysinin altındaki kırışıklıkları da düzleştirir. Rahat kullanımı ve ısıya dayanıklı kumaşı sayesinde oldukça ilgi gören bir üründür. Kullanışlı tasarımı ile ihtiyacınız olan özelliklere sahiptir.

Perilla Premium Ütü Masası Avantajları

Perilla Premium Ütü Masası Avantajları

Bulundurduğu birçok avantaj sebebiyle çokça tercih edilen ürün olan Perilla premium ütü masası pembe rahat kullanıma ve ergonomik tasarıma sahiptir. Hafif ve kolay taşınabilir olması sağladığı pek çok avantajdan sadece bir kaçıdır. Ütünün kumaş üzerinde kolay hareketini sağlayan ve buhar yansıtıcı özelliğine sahip olan ürün, ütü yapma sürenizi azaltarak zamandan tasarruf etmenize yardımcı olur. Sağ ve sol el kullanımına uygun olmasının yanında yatay ve dikey darbelere dayanıklı ayak sistemlerine sahiptir. Tüm bunların yanında ütü koyma tablasının üzerinde tabanını koruyan yanmaz silikon tıpalar bulundurur. Bu sayede ütünüzün de zarar görmesi önlenmiş olur. Hem ergonomik hem de şık tasarımıyla müşterilerin tercih ettiği ürünlerdendir. Göz alıcı rengi ve kaliteli kumaşı sayesinde tüm kıyafetlerinizi rahatlıkla ütüleyebilir ve yüksek performansta ütülenmiş giysilere sahip olabilirsiniz.

Perilla Premium Ütü Masası Müşteri Yorumları ve Fiyatları

Perilla Premium Ütü Masası Müşteri Yorumları ve Fiyatları

İnternetten yapılan alışverişlerde karşınıza çıkan ürün bolluğu sebebiyle kararsızlık yaşayabilirsiniz. Perilla pembe premium ütü masası yorum kısmında müşterilerin deneyimlerinden faydalanarak ürün hakkına bilgi sahibi olabilirsiniz. Satın alan müşteriler tarafından değerlendirmeler, puanlamalar ve yorumlar son derece önemli olup sizin güvenilir ve doğru alışveriş yapmanıza imkan tanır. Yapılan yorumlar sayesinde ürünün eksik ve fazla yönleri hakkında bilgi edinebilirsiniz. Bu sayede alışveriş yaparken tüm yönlerini göz önünde bulundurarak doğru bir deneyim yaşayabilirsiniz. Kullanışlı özelliklerinin yanı sıra göz alıcı tasarıma sahip olan Perilla ütü masası fiyatları belirli bir aralıkta değişmekle birlikte her bütçeye uygun olmasıyla dikkat çeker. Perilla pembe premium ütü masası fiyatlarının oldukça uygun olması müşteriler tarafından ilgi görmesini sağlar. Siz de uygun fiyatlı Perilla premium masalarına Trendyol aracılığıyla kolaylıkla ulaşabilirsiniz.