Peros Matik 10 Kg Renkliler

429 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Peros Matik 10 Kg Renkliler

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜZİDE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Satıcı Ünvanı: SÜLEYMAN KATIRCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5280623300
    Bu ürün GÜZİDE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Peros Matik 10 kg Çamaşır Makinesi Deterjanı Renkliler İçin

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
Geri Bildirim Ver

Peros PerosR10 10 kg Matik

Peros Matik 10 kg peros r10 canlı renkler 72 yıkama kıyafetlerinizin ilk günkü kalitesini ve rengini korur. İçerdiği yeni nesil bileşenler sayesinde üst üste yıkamalarda bile yıkanılan eşyanın dokusuna zarar vermez ve yıpratmaz. Siz de renkli eşyalarınızın renklerini kaybettiğini ve günden güne solarak eski enerjisini yitirdiğini düşünüyorsanız, Peros Matik 10 kg peros r10 canlı renkler kullanmaya başlayabilir ve diğer kıyafetlerinizin raf ömrünü uzatabilirsiniz. Capcanlı renklere geri dönmek ve dolabınızın karanlık ve sisli görünümünü ortadan kaldırmak istiyorsanız Peros’un geliştirdiği yeni nesil coenzim teknolojisiyle tanışabilirsiniz. Bir ölçüsüyle 6 kilogramlık çamaşır yıkayabilir, etkili ve yoğun bileşenleri sayesinde su ve elektrik tasarrufu sağlayabilirsiniz.

  • 72 yıkamaya kadar etkili
  • 1 ölçüde 6 kilogramlık çamaşır yıkama kapasitesi
  • Coenzim teknolojisiyle solmayan renkler

Peros Matik 10 kg R10 Canlı Renklerin Özellikleri Nelerdir?

Peros Matik 10 kg R10 Canlı Renklerin Özellikleri Nelerdir?

Peros Matik 10 kg peros r10 canlı renkler 72 yıkamaya kadar etkilidir. Tek ölçü 6 kilogramlık çamaşır yıkama kapasitesine sahiptir. Yeni nesil teknolojisi sayesinde tüm yıkama türleri için uygundur. Nazik yıkama, yoğun yıkama ya da pratik yıkama gibi ihtiyaçlarınızın hepsini karşılar. Tüm renkli kıyafetlerinizle Peros Matik 10 kg peros r10 canlı renkleri kullanabilirsiniz. Capcanlı renklere kavuşabilir ve bu renkleri üzerinizde taşıyabilirsiniz. Her kıyafetinizi ilk günkü tazeliğiyle kullanabilir ve girdiğiniz her ortamı enerjinizle de tazeleyebilirsiniz. Hoş kokusuyla da elbiselerinizi sararak varlığını her zaman üzerinizde hissettiren Peros, size bugüne kadar deneyimlemediğiniz bir çamaşır serüveni sunar. Peros Matik Color canlı renkler 10 kg etkili yapısı sayesinde kıyafetlerinizi aşındırmaz. Kıyafetlerinizin hem dokusunu hem de rengini koruma altına alır.

Peros Matik 72 Yıkama Canlı Renklerin Avantajları Nelerdir?

Peros Matik 10 kg peros r10 canlı renkler oldukça avantajlıdır. Ürünü renk fark etmeksizin tüm renkli kıyafetlerinizi yıkamak için kullanabilirsiniz. Tek ölçü kullanımla bile çok etkili sonuçlar elde edebilirsiniz. Kıyafetlerinizin rengini koruyabilir ve ilk günkü kalitesiyle kullanabilirsiniz. Kıyafetlerinizi aşındırmayan ve hasar vermeyen yapısı sayesinde yeniden kıyafet almanıza gerek kalmaz. Ürün promosyon içerir. Normalde göre gramajı daha fazladır. Uygun fiyatla daha fazla Peros’a sahip olabilirsiniz. Tek yıkamada etkili sonuçlar gösteren Peros sayesinde elektrik ve su tasarrufu da yapabilirsiniz. Peros Matik 10 kg peros r10 canlı renkler kıyafetlerinizde herhangi bir renk karışması meydana gelmez. İstediğiniz her ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Parıldayan ve kendini ortaya çıkaran capcanlu renklerle yeni kombinler yapabilirsiniz. Kıyafetlerinizin yıkandıkça yenilendiğini gördükçe bu üründen asla vazgeçemeyeceksiniz.

Peros Matik Color Canlı Renklerin Etkisi Nasıldır?

Peros Matik 10 kg peros r10 canlı renkler coenzim teknolojisi sayesinde kıyafetlerinizin rengini soldurmaz. Uzun yıkamalarda bile kıyafetlerinizin yapısına hasar vermeden eşya yapısını korur. Yumuşaklığını bozmadan sadece daha canlı renklerle kıyafetlerinizi giyebilirsiniz. Peros Matik 10 kg peros r10 canlı renkler yıkama sonrası en çok solma belirtileri taşıyan kırmızı kıyafetlerinizi dahi ilk günkü capcanlı haliyle senelerce kullanabilirsiniz. Kullanıcılar da ürünü kullanıp kıyafetlerini ilk günkü kalitelerini koruyarak giydikten sonra Peros Matik 72 yıkamanın gücünü kendi gözleriyle görürler. Peros Matik 10 kg peros r10 canlı renkler yorumlarını siz de inceleyebilir ve ürünün gerçek hayattaki gücüne tanık olabilirsiniz. Peros Matik 10 kg peros r10 canlı renkler fiyatı da 72 yıkama kapasitesine göre oldukça uygundur. Siz de kıyafetlerinizi canlandırmak ve kıyafetlerinizin eski renklerini hiç kaybetmeden kullanmak istiyorsanız, bu ürünü Trendyol üzerinden hızlıca satın alabilirsiniz.