Peros Beyazlar 7 Kg

260 TL
(5,10 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,90 TL
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Peros Beyazlar 7 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GOLD KOZMETİK & TEMİZLİK Satıcı Ünvanı: ABDURRAHİM KASAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3817329227400001 Vergi Kimlik Numarası: 5270647288
    Bu ürün GOLD KOZMETİK & TEMİZLİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Peros Beyazlar 7 Kg
Geri Bildirim Ver

Peros Matik Çamaşır Deterjanı ile Göz Alıcı Beyazlar Sizlerle

Çamaşır deterjanları her evde kullanılan, giyilen kıyafetlerini temizlemek isteyen kullanıcılar için özel olarak üretilen temizlik ürünleri arasındadır. Kumaşlar için özel olarak geliştirilen formülleriyle satışa sunulan çamaşır deterjanları beyazlar, renkliler ve siyahlar için farklı formüllere ve etkilere sahiptir. Aynı zamanda üretimleri yapılan kıyafetler için de özel olarak geliştirilen çamaşır deterjanları bulunabilmektedir. Kimi markalar pamuklular için özel çamaşır deterjanları üretirken kimi markalar polyester ve yünler için de özel olarak geliştirilen çamaşır deterjanlarına sahiptir. Peros 7 kg beyaz çamaşırlar için üretilmiştir. Marka tarafından yapılan üretimler kendi aralarında beyazlar, renkliler ve siyahlar olmak üzere üç farklı kategoride satışa çıkarılmaktadır. Peros Matik göz alıcı beyazlar 7 kg olması nedeniyle de uzun süreli kullanımlara uygundur. Fiyatlandırma konusunda da dikkat çeken Peros markası çokça tercih edilmektedir.

  • Beyazlara uygun
  • Uzun süreli kullanım
  • Özel formül

Peros Çamaşır Deterjanı

Peros markası Türkiye’de kurulan ve hizmet veren markalardan bir tanesidir. 2005 yılında Adana’da kurulan marka toz deterjan üretimi yaparak piyasada yer buldu. Makineler ve elde yıkanan giyim malzemeleri için özel olarak geliştirilen formüle sahip çamaşır deterjanları üretimi yapan marka kısa sürede Türkiye’nin önde gelen deterjan üreticilerinden birisi haline gelmiştir. Toz deterjana ek olarak devam eden süreçlerde sıvı deterjan üretimine de başlayan Peros markası yumuşatıcılar, kireç önleyiciler, sıvı deterjan, çamaşır suyu ve bunlara benzer pek çok temizlik ürününün üretimini üstlenmiştir. Peros Matik çamaşır deterjanı göz alıcı beyazlar 7 kg beyaz çamaşırların renklerinin ve dokularının korunabilmesi için özel olarak geliştirilmiştir. Çamaşır makinelerinde giyim ürünlerini temizlemek isteyen kullanıcılar tarafından kullanılan çamaşır deterjanları kullanıcıların isteklerine göre farklı kokularda da üretilebilmektedir.

Peros Matik Çamaşır Deterjanı 7 Kg İçeriği ve Kullanımı

Peros Matik çamaşır deterjanı göz alıcı beyazlar 7 kg içeriği siyahlar için farklı olurken renkliler için değişiklik göstermektedir. Kullanım amacına göre farklı özellikleri ve formülleri bulunan ürünler arasında yer alan beyazlar için üretilen çamaşır deterjanları leke çıkarma konusunda üstün performans gösterirken beyazların beyaz kalabilmesi için de ekstra koruma sağlamaktadır. Ayrıca renkliler için renk koruma özelliklerine sahip formüller kullanılırken siyahlar için renk atmalarını engelleyecek özel pigmentli formüller kullanılmaktadır. Ürünün 7 kilogramlık paketi uzun süreli kullanımlar için son derece ideal olurken 51 yıkamaya kadar yeterli gelecektir. Peros Matik çamaşır deterjanı göz alıcı beyazlar 7 kg kullanımı çamaşır makinesinin ne kadar çamaşırı yıkayabildiği ve ürünlerin kir durumlarıyla doğru orantılıdır. Çok kirli olmayan ürünler için bir ölçek yeterli olurken kirli beyazlar için 2 ölçek tavsiye edilmektedir.

Peros Matik Çamaşır Deterjanı 7 Kg Yorumları ve Fiyatı

Peros Matik çamaşır deterjanı göz alıcı beyazlar 7 kg yorumları Trendyol üzerinden bulunabilmektedir. PB725252 kodlu ürün her evde kullanılan ürünlerden olması nedeniyle çok sayıda yorum ve değerlendirmeye sahiptir. Yorumlar arasında yıkama sonrasındaki ferah koku ve çamaşırların dokuları yorumlar alırken Peros Matik çamaşır deterjanı göz alıcı beyazlar 7 kg kullananlar tarafından yüksek değerlendirme puanlarına sahiptir. Fiyatları ile ilgili de çok sayıda yorum alan Peros çamaşır deterjanı 7 kilogram seçenekleri uygun fiyatları ve kalitesi ile tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Farklı gramajlarda satılabilen modelleri de bulunan Peros beyazlar için çamaşır deterjanı kullanıcıların isteklerine ve ihtiyaçlarına göre tercih edilebilmektedir.