Perotti - Sefa Perotti Cam Demlik 1250ml

269 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
266 TL260 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
195 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Perotti - Sefa Perotti Cam Demlik 1250ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EnnHesaplısı Satıcı Ünvanı: MUSTAFA DİNÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4529856421600017 Vergi Kimlik Numarası: 2980426330
    Bu ürün EnnHesaplısı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çay ve kahve makinalarında kullanmaya uygundur.
  • Gazlı ve elektirikli ocaklarda kullanıma uygun değildir.
  • 1250 ml kapasite çay makinesinin cam demliği hangi kapasite uyuduğunu üreticinin sitesine bakınız.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Perotti - Sefa Cam Demlik 1,25 litre Çelik Süzgeçli

Sık tüketilen içecekler arasında yer alan çay ve çay türlerini demlemek için ihtiyaç duyulan belli başlı malzemeler vardır. Perotti - Sefa cam demlik 1,25 litre çelik süzgeçli CB-Sefa-Dem-1250-SYH müşterilerin beğendiği ve sıklıkla tercih ettiği ürünler arasında yer alır. Çay yapan makineler halk arasında çaycı olarak adlandırılır. Çaycıların üst kısımlarına yerleştirilen demlikler zaman içerisinde deforme olur. Bu modellere sahip olarak siz de taze ve lezzetli çayın tadını çıkarabilirsiniz. Süzgeç kısmı çayın istenmeyen tortusunun bardağa akmasını engeller. Perotti Sefa cam demlik ile kararan eski demliğinizi yenileyebilirsiniz. Tek olarak kullanabileceğiniz gibi takım yaparak da tercih edebileceğiniz bir üründür. Uygun fiyatla satışa sunulan Perotti cam demlik modeline sahip olabilirsiniz. Süzgeç ile birlikte saf çaya ulaşabilirsiniz.

  • Zarif cam tasarım
  • Süzgeç avantajı
  • Şık dizayn

Süzgeç Özelliği ile Perotti Cam Demlik

Süzgeç Özelliği ile Perotti Cam Demlik

Çay tortusunu engellemek için kullanılan süzgeçlerin kullanıma bağlı olarak demirleri gevşer ve paslanır. Çay tortularını bardağında görmek istemeyen müşteriler süzgeçleri yenileyerek kullanır. Bu sürekli devam eden yenileme işleminden kurtulmak için Perotti süzgeçli cam demlik satın alabilirsiniz. İçerisinde hazır olarak bulunan süzgeç ile birlikte devamlı kullanım sağlayabilirsiniz. Özel tasarımı ile birlikte misafirleriniz ya da kendiniz için hazırladığınız şık sunumlarınızda bu ürüne yer verebilirsiniz. Cam demlik görünümü sayesinde çayın demlenme derecesini görebilir, renk geçişine göre karar verebilirsiniz. Ürün sayesinde istediğiniz renk ve kıvama sahip çay içebilirsiniz. Perotti - Sefa cam demlik 1,25 litre çelik süzgeçli yorumları bölümünü inceleyebilir, tecrübeli müşteri yorumlarından faydalanabilirsiniz. Ürünün yapımında kaliteli malzeme kullanıldığı için kararma, renk geçişi ya da paslanma görülmez. Uzun süre kullanıma uygun olarak tasarlanan gereci tercih edebilir, ürünün avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Bitki Çayları Hazırlayan Sefa Cam Demlik

Bitki Çayları Hazırlayan Sefa Cam Demlik

Perotti - Sefa cam demlik 1,25 litre çelik süzgeçli olması ile müşterilere avantaj yaratır. Ürün ile birlikte günlük çay demleyebilir, farklı bitki çaylarını deneyimleyebilirsiniz. Sakinleşmek ya da rahat bir uyku için süzgeç kısmına papatya ya da melisa bitkisi ekleyebilir, lezzetli bir deneyim yaşayabilirsiniz. Bitki çaylarının farklı demlenme süreleri olduğu için cam görünüm ile içeceği kontrol edebilirsiniz. Perotti - Sefa cam demlik 1,25 litre çelik süzgeçli kullananlar memnuniyetlerini aktarır. Farklı müşterilerin yorumlarını inceleyebilir, zarif görünümlü demlik hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Müşteriler paslanma gibi bir sorun ile karşılaşmadıklarını belirtir. Ürün, fiyat aralığı olarak müşterileri memnun eder. Çoğu çaycı ile uyum sağlayabilen bir yapıda üretilir. Cam görünümü ile birlikte çayın durumunu ve demlenme şeklini inceleyebilirsiniz. Uzun süre kullanım vadeden ürün ile tasarruf sağlayabilirsiniz.

Etkileyici Fiyat Aralığı ile Perotti Sefa Cam Demlik

Etkileyici Fiyat Aralığı ile Perotti Sefa Cam Demlik

Ürün fiyatları belirlenirken farklı özellikler göz önünde bulundurulur. Kullanılan malzemelerin kaliteleri, sunduğu avantajlar, kullanım süresi gibi faktörler önem kazanır. Perotti cam demlik çeşitli avantajlar ile müşterilere sunulur. Bu ürün zarif tasarım, geniş iç hacim ve farklı çay makinelerine uyum gösterme gibi etkileyici özelliklere sahiptir. Perotti - Sefa cam demlik 1,25 litre çelik süzgeçli fiyatları müşterilerin beğenisini kazanır. Uygun fiyat aralığı ile her bütçeye hitap eder. Demliğin iç kısmında hazır halde bulunan süzgeç ile birlikte kolay kullanım imkanı sunar. Çay tortusunun bardağa aktarılmasını engeller. Farklı bitki çayları demlemenize yardımcı olur. İstediğiniz bitki çaylarını süzgeç kısmına ekleyebilir, yeterli su ile demleyebilirsiniz. Kolay çıkarılabilen süzgeç ile birlikte hijyenik içecekler hazırlayabilirsiniz. Geniş ürün yelpazesine sahip olan Trendyol’dan ürüne ulaşabilir, uygun fiyatlı demliği satın alabilirsiniz.