Perrier Doğal Mineralli Su 750 Ml X 12 Adet Şişe

730,76 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Perrier Doğal Mineralli Su 750 Ml X 12 Adet Şişe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kahve Ambarı Satıcı Ünvanı: RASYONEL İTHALAT İHRACAT GIDA TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734066904400014 Vergi Kimlik Numarası: 7340669044
    Bu ürün Kahve Ambarı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Perrier Doğal Minerali Su 750 ml x 12 Adet Şişe 1863'den günümüze uzanan İkonik bir Fransız markası. İngiltere'nin Fransayı işgalinden 60 yıl kadar önce, zengin ve başarılı gazeteci Sir John Harmsworth, Fransızca eğitimi için bulunduğu Les Bouillens yakınlarında iken Dr. Perrier ile tanışır. Çok beğendiği bu su kaynağını satın alır ve saygı olarak Perrier ismi ile kendine özgü yeşil şişelerinde suyu şişelemeye başlar. Fransa'nın güneyinden gelen bu su, kısa sürede tüm İngiltereyi büyüler ve şaşırtıcı bir şekilde Kraliyet ailesi ve mensuplarına kadar ulaşır. Perrier'in sıradışı tadı ve Klas Şişe görseli ile birlikte, "Sofra Sularının Şampanyası" unvanını elde etmiştir. Perrier bu gün Fransa'da, kutlama, zerafet ve neşe ile eş anlama gelmiş ikonik bir markadır.
Geri Bildirim Ver

Perrier Doğal Mineralli Su 750 ml x 12 Adet Şişe

Tüketilen besinler, insan vücudu için önemli bir yer tutan mineral ve vitaminler konusunda zaman zaman yetersiz kalabilir. Bu eksik besin ve minerallerin karşılanmasında doğal mineralli sular büyük önem taşır. Perrier mineralli su, vücudun günlük ihtiyaç duyduğu minerallerin karşılanmasında oldukça etkili bir üründür. Güney Fransa'da Vergéze kasabasındaki maden suyu kaynağından çıkarılır. Katkısız oluşu ile dikkatleri üzerine çeker. %100 doğal olan bu ürün, zengin mineralleri ile dünyaca ünlü bir lezzettir. İçeriğindeki zengin minerallerin yanı sıra katkısız bir ürün olmasıyla da sevilerek tüketilir. Aynı zamanda düşük tuz ve sodyum oranına sahiptir. Bu sayede vücutta ödem oluşturmaz. Ürün, şekersiz ve kalorisiz özelliğiyle de oldukça cezbedicidir. Ayrıca farklı tatlar ile bir araya getirerek lezzetli kokteyler hazırlayabileceğiniz doğal kaynağı güvenle tüketebilirsiniz.

  • %100 doğal kaynak
  • Şekersiz
  • Kalorisiz

Perrier Doğal Mineralli Su 750 ml x 12 Adet Şişe Özellikleri

Perrier Doğal Mineralli Su 750 ml x 12 Adet Şişe Özellikleri

Doğal kaynaklar, sağlığa çok faydalı olan doğal ürünlerdir. Yerin derin katmanları arasından çıkarılan bu doğal su, çözünmüş mineralleri içerir. Aynı zamanda gaz ve elementleri de bünyesinde barındıran kıymetli bir doğal kaynaktır. Kan basıncının dengelenmesinde önemli bir yeri olan mineralli su, mide asitlerin dengeler. Bu sayede birçok kişinin muzdarip olduğu mide yanması sorunu çözmede yardımcıdır. Ayrıca kemik ve diş gelişimi için de oldukça faydalı olabilir. Perrier doğal mineralli su 750 ml x 12 adet şişe, kalabalık aileler için oldukça uygundur. Avantajlı paketi ile tek seferde uzun süreli tüketim imkanı sunar. Kendine özgü yeşil şişesi içerisinde sunulan ürün, eşsiz lezzeti ile sevilerek tüketilir. Perrier doğal mineralli suyu gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz. Bu lezzetli şişeden günde birkaç adet tüketerek günlük ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Perrier Doğal Mineralli Su 750 ml X 12 Adet Şişe Fiyatı

Perrier Doğal Mineralli Su 750 ml X 12 Adet Şişe Fiyatı

Hayatın vazgeçilmez ürünleri arasında yerini alan mineralli sular, içeriklerindeki doğal mineral ve besinlerle oldukça faydalı ürünlerdir. Sıra dışı tadı ve klas görseli ile markanın doğal mineralli şişesi, büyük beğeni toplar. Perrier doğal mineralli su 750 ml x 12 adet şişe fiyatı ile son derece bütçe dostu bir üründür. Tek pakette sunulan 12 adet şişesiyle de oldukça avantajlı olan bu ürün, size kazançlı bir alışveriş deneyimi yaşatır. Çeşitli avantajlara sahip olan 12 adet şişe, %100 doğal ve katkısız olmasından dolayı sevilerek tüketilir. Aynı zamanda vücuttaki kan basıncının dengelenmesinde ve korunmasında etkilidir. Tokluk hissi veren Perrier 750 ml, hem lezzetli hem de sağlıklı bir içecektir. Spor yaparken yanınızda bulundurabileceğiniz bir lezzettir. Sağlığa dost olan bu ürünü siz de güvenle tüketebilirsiniz.

Perrier Doğal Mineralli Su 750 ml x 12 Adet Şişe Yorumları

Perrier Doğal Mineralli Su 750 ml x 12 Adet Şişe Yorumları

Bir Fransız markası olan dünyaca ünlü Perrier doğal mineralli su 750 ml x 12 adet şişe yorumları ile de dikkatleri üzerine çeker. Ürün, markayla özdeşleşen tasarımlı şişesi ve sıra dışı lezzeti ile oldukça cezbedicidir. Hiçbir şekilde koruyucu madde içermeyen %100 doğal bir üründür. Fransız eşsiz doğasından çıkarılan kaynaklardan elde edilen mineralli su, içeriğindeki zengin mineralleri ile sağlığınıza dost bir üründür. Şekersiz ve kalorisiz yapısıyla sağlığına düşkün olanlar için uygun bir mineralli içecektir. Aynı zamanda kendine has karakteristik tadıyla damaklara keyif ve ferahlık katar. Farklı içecek çeşitleri ile karıştırılıp şahane kokteyler hazırlayabileceğiniz harika bir üründür. Ayrıca düşük tuz ve sodyum oranına sahip olması sayesinde şişkinlik ve ödem yapmaz. Çok sevilen ve tüketilen bu ürünü Trendyol’da bulabilir ve kolayca sipariş edebilirsiniz.