Persil Premium 910 m 13 Yıkama

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Persil Premium 910 m 13 Yıkama

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Parlatıcı ve leke çıkarıcı içeren Persil Premium Jel Sıvı Çamaşır Deterjanı kıyafetlerinizin her yıkamadan tertemiz çıkmasını sağlamakla kalmaz, renklerinin daha canlı ve parlak görünmesine de yardımcı olur.
  • En zorlu lekeleri tek yıkamada çıkarır, çamaşırlarda kalıntı bırakmadan kusursuz hijyen sağlar.
  • Bu ürün sayesinde çamaşırlarınızdaki temizlik ve ferahlık hem görülebilir hem de koklanabilir bir forma kavuşuyor. Üstelik sıvı deterjan formunda olması sebebiyle çamaşırlarınızda herhangi bir deterjan lekesi kalmasına yol açmıyor. Leke çıkarıcı ve parlatıcı içeren bir formülle tasarlanan bu ürün çamaşırlarınızda fark yaratan bir temizlik sağlıyor. Jel deterjanınızı yıkama haznesine doğrudan koyarak kullanabilirsiniz. Lekelerinizin zorlu olduğunu düşünüyorsanız deterjanı leke üzerine sürmek de daha etkili sonuçlar almanıza yardımcı olur. Düşük sıcaklıklarda dahi deterjanın başarılı sonuçlarını görebilir ve hem zamandan hem de enerjiden tasarruf etmiş olursunuz.
Geri Bildirim Ver