Perwoll Hassas Sıvı Çamaşır Deterjanı 1 lt

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
500 TL Üzeri 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
109,90 TL
Kargo Bedava

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Perwoll Hassas Sıvı Çamaşır Deterjanı 1 lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: marketimol Satıcı Ünvanı: MUSTAFA OLGUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2985231189800017 Vergi Kimlik Numarası: 6410023066
    Bu ürün marketimol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hassas Sıvı Çamaşır Deterjanı 1 lt

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
Geri Bildirim Ver

Perwoll Hassas Sıvı Çamaşır Deterjanı 1 lt

Çamaşırlarınızın kirlerden arınması ve mis gibi kokması için kullandığınız deterjanların üretimini yapan Perwoll son zamanlarda tasarladığı hassas sıvı deterjan çeşidi ile beğenileri toplar. İnatçı ve çıkması güç olan kirleri bile ortadan kaldıran Perwoll hassas sıvı çamaşır deterjanı 1 lt pamuklu, saten ya da ipek olan tüm kumaşların yapısını korur. Suda oldukça hızlı çözünen Perwoll hassas sıvı çamaşır deterjanı partikül bırakmayan içeriğe sahiptir. Bu da yıkadığınız her eşyanın ilk alındığı günkü gibi gözükmesine olanak tanır. Renkleri ve yapıları koruma konusunda üstün içerikler ile tasarlanan bu ürün, yıkadığınız her eşyanın uzun ömürlü olmasını sağlar. Siz de bu ürüne sahip olmak için ürünlere göz atarak alışverişe başlayabilirsiniz.

  • Renk koruyucu içerik
  • Her noktaya nüfuz eden partikül
  • Mis kokulara sebep olan aroma

Perwoll Hassas Sıvı Çamaşır Deterjanı Özellikleri

Perwoll Hassas Sıvı Çamaşır Deterjanı Özellikleri

Kıyafet, ev tekstili ürünleri ya da günlük hayatta kullandığınız eşyaların makinede yıkanabilmesine imkan tanıyan Perwoll tasarladığı hassas sıvı deterjan çeşidi sayesinde sizi memnun etmeyi başarır. Ardında kalıntı bırakmayan ve eşyaların yapısını koruyan Perwoll hassas çamaşır deterjanı güçlü sıvı formülüyle az miktarda kullanımı bile iş görür. Sıvı formu sayesinde suda hızla çözünerek tüm çamaşırların her alanına nüfuz eder. Özel bakım gerektiren kumaşlara sahip olan eşyalarınızın kirlerden arındırılmasını Perwoll hassas bakım sıvı çamaşır deterjanı sayesinde sağlayabilirsiniz. Tüylenme ya da yıpranma gibi sorunları ortaya çıkarmayan özellikleri kıyafetlerin rengini de korur. Kirleri çıkarma ve eşyaların yapısını koruma bakımından avantaj sağlayan bu ürün kokusu ile de beğeni kazanır. Bahar esintilerini adete tüm eve yayan bu ürün sayesinde giydiğiniz kıyafetler içerisinde rahatlık sağlayabilirsiniz.

Perwoll Hassas Sıvı Çamaşır Deterjanı Avantajları

Perwoll Hassas Sıvı Çamaşır Deterjanı Avantajları

Pamuk, ipek, yün, saten, kaşmir ya da viskoz gibi narin yapılara sahip olan kumaşların sağlıklı bir şekilde yıkanabilmesini Perwoll hassas sıvı deterjanla sağlayabilirsiniz. Renkli ya da beyaz olan tüm çamaşırı tek seferde temizleyebilen bu ürün sayesinde gün içerisinde bulaştığınız kirler sizi üzmez. Kapaklarından destek alarak az bir miktar ürünü makinenin deterjan bölmesine yerleştirdikten sonra çıkan sonuçla mutlu olabilirsiniz. Neredeyse her müşterisini memnun eden bu ürün hakkında yapılan yorumlara göz attığınızda sizi bekleyen avantajları görebilirsiniz. Perwoll hassas sıvı çamaşır deterjanı 1 lt kullananlar yıkadığı her eşyanın renk canlılığının, parlaklığının ve kalıcılığının korunduğunu dile getiren yorumlarda bulunabilir. Bu sayede Perwoll hassas sıvı çamaşır deterjanı 1 lt yorumları sizin ihtiyaçlarınıza yanıt bulabimenizi kolaylaştırır. Yorumlara ulaşarak ürün özellikleri ve avantajları hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Perwoll Hassas Sıvı Çamaşır Deterjanı 1 lt Uygun Fiyatlarla

Perwoll Hassas Sıvı Çamaşır Deterjanı 1 lt Uygun Fiyatlarla

Yumuşak ve hassas yapıları bulunan kumaşların kaliteli bir şekilde yıkanabilmesi adına Perwoll bunlara özel ürün geliştirme konusunda öncülük eder. Sıvı formaları sayesinde kullanımı kolay ve sağladığı etkiler bakımından oldukça sağlıklı olan hassas sıvı deterjanı Perwoll’un üretimleri sonucunda size ulaştırır. Çamaşır üzerindeki her kiri yüksek çözme gücü ile ortadan kaldıran bu ürün yenilenmeyi de sağlar. Renklerin canlılığını koruyarak yenilenmesini sağlayan bu ürün sayesinde makinenizden çıkardığınız her çamaşırı aldığınız ilk günkü gibi kullanmaya devam edebilirsiniz. Ayrıca kumaş yapılarını da yıpratmayan bu ürün sayesinde yıkanmasını istediğiniz her eşyanızı uzun süre boyunca kullanabilirsiniz. Sizi memnun etme konusunda oldukça başarılı olan bu ürünün fiyatı da avantajlı bir alışveriş süresi geçirmenizi sağlar. Trendyol üzerinden size sunulan Perwoll hassas sıvı çamaşır deterjanı 1 lt fiyatı sayesinde bütçenizden aşım yapmadan alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.