Perwoll Sıvı Çamaşır Deterjanı Siyah Sihir 1 lt

97,90 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
500 TL Üzeri 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
119,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Perwoll Sıvı Çamaşır Deterjanı Siyah Sihir 1 lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: marketimol Satıcı Ünvanı: MUSTAFA OLGUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2985231189800017 Vergi Kimlik Numarası: 6410023066
    Bu ürün marketimol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sıvı Çamaşır Deterjanı Siyah Sihir 1 lt

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
Geri Bildirim Ver

Perwoll 38154 Siyah Sihir 1 l Sıvı Çamaşır Deterjanı

Perwoll siyah 1 lt çamaşır deterjanı ile temizliğe farklı bir boyut getirip, dikkatleri üzerine çekiyor. Kaliteli ve etkili malzemelerden imal edilen bir çamaşır deterjanı arayanlar bu markayla hayallerindeki temiz çamaşırlara ve güzel görünen kıyafetlere kavuşabilirler. Kıyafetlerinizin yeni gibi görünmesini sağlayan Perwoll sıvı çamaşır deterjanı siyah 1 lt zamanın neden olduğu hasarları da onarır. Giysilerinizin temizlenmesi dışında, uzun süren kalıcı ferahlık gibi hoş kokular vermektedir. Etkili performans veren bu ürünün malzemeleri çevresel uyumluluğu sağlamak için özenle seçilmektedir. Geri dönüşüm stratejileriyle doğayla barışık bir süreç izleyen bu ürünü Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.

  • Her türlü kumaşta kullanıma uygundur.
  • Giysilere uygun bakımı sağlayan malzemeler ekolojik ayak izine göre geliştirilmektedir.
  • İçerdiği polimerler sayesinde çamaşırların üstünde koruyucu bir tabaka oluşmaktadır.

Perwoll Siyah 1 Lt Sıvı Çamaşır Deterjanının Özellikleri Nelerdir?

Perwoll Siyah 1 Lt Sıvı Çamaşır Deterjanının Özellikleri Nelerdir?

Birinci sınıf kalitede deterjan arayan kişilere hitap eden Perwoll siyah 1 lt ağırlığındadır. Çamaşır deterjanları arasında kıyafetler üstündeki sıra dışı etkisi ve sağladığı zariflik ile dikkat çekicidir. Çamaşırlarının yeni gibi kalmasını isteyip, tasarruf yoluyla bunu yapmak isteyen bireylerin bir numaralı tercihi arasında yer almaktadır. Siyah ve koyu renkli kıyafetler için uygun olan bu ürün, oldukça etkili olup, bu etkiyi uzun süreye yaymaktadır. Günlük hayatta sıkça tercih edilen siyah veya koyu renkli kıyafetler sık yıkanmaya maruz kaldıkları için solarlar. Perwoll sıvı çamaşır deterjanı siyah&doku 1 lt ürünün sağladığı repair – complex içeriğiyle giysilere aktif olarak bakım yapılmakta, ilk yıkamadan itibaren giysiler yenilenmektedir. Onarıcı bakım formülü renkleri canlandırır, pürüzlü olan dokuları pürüzsüzleştirir ve hasarlı yapıları onararak dokuları güçlendirir.

Perwoll Siyah & Doku 1 Lt Çamaşır Deterjanın İçeriği Nasıldır?

Detaylı içeriğiyle, çamaşır deterjanları arasında öne çıkmasını sağlamaktadır. Doğal özlere önem veren bu ürün %90’dan fazla özden türetilerek bu konudaki ciddiyetini göstermektedir. Deterjanda oluşabilecek bakterilere önlem almak adına koruyucuları içerisinde barındıran Perwoll siyah 1 lt, bakteri ve mantarların oluşumunu önlemektedir. Korunan bu çamaşır deterjanıyla birlikte, giysilerin üzerindeki lekelerin ve kirlerin ana bileşenlerden biri olan yüzey aktif maddeler ile birlikte çıkması artık daha kolaydır. Çıkan lekelerin dışında kıyafetlerin güzel kokmasını da amaçlar. Perwoll siyah 1 lt yorum bölümünde belirtildiği üzere yüzeylerin pürüzsüzleşmesini sağlamak ve ipliklenmeyi önlemek amacıyla enzimlere başvurur. Bu başvurusu sonucunda, aşınma ve yıkama gibi mekanik stresin neden olduğu lifler giderilir. Çamaşırların yıkandıktan hemen sonra kirlenmesini önlemek için polimerler aracılığıyla koruyucu tabaka oluşturan Perwoll, her detayı düşünüp, içeriğinde bulundurmaktadır.

Perwoll Siyah 1 Lt Sıvı Çamaşır Deterjanı Nasıl Kullanılmalıdır?

Deterjanı doğru dozda kullanmak için birkaç nokta dikkate alınmalıdır. Çamaşırların miktarı ve kirlilik derecesi dışında suyun sertliği de deterjanın miktarını belirlemektedir. Perwoll siyah 1 lt çamaşır deterjanın üstündeki ambalajda dozlama önerileri mevcuttur. Bu miktarlar, kıyafetlerin kirlilik seviyesine göre ayırt edilmektedir. Çamaşırlar ne kadar kirliyse o kadar deterjan kullanmakta fayda vardır. 20 °C ile 60 °C arası sıcaklıkta yıkanması önerilir. Siyah ve koyu renkli kumaşlar dışında kot, sentetik, pamuklu ve karışık kumaşlar içinde kullanılabilir. Renklerin solmasını önlemek amacıyla az giyilen kıyafetler bu sayede sıkça giyilebilir. Doğal ve sentetik kokular kullanıp, kötü kokulara savaş açar ve uzun süreli hoş kokularla giysileri farklı boyutlara taşır. Perwoll siyah 1 lt fiyatı ve değerlendirmelerine bakıldığında kullanımın gayet anlaşılır olduğu görülmektedir. Güçlü ve hassas temizlik sağlayan bir deterjan arayanlar için en ideal seçeneklerin başında gelir.