Perwoll Yenileme&onarım Renkli 2.97l (54 YIKAMA)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
3. Ürüne 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
199,90 TL197,50 TL
Kurumsal Fatura
199,90 TL197,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
287,90 TL
500 TL Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Perwoll Yenileme&onarım Renkli 2.97l (54 YIKAMA)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Henkel Consumer Brands Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Henkel Consumer Brands tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Perwoll Yenileme&Onarım Renkli 2.97L (54 Yıkama)

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 3 - 4,5 kg
  • Form Sıvı
  • Yıkama Sayısı 46 - 60 Yıkama
Geri Bildirim Ver

Perwoll Yenilenen 3D Renkli Etki 50 Yıkama 3 lt

Sıvı çamaşır deterjanlarına günlük hayatta çamaşır temizliği yaparken sıklıkla ihtiyaç duyulur. Yıkandıktan sonra kıyafetlerinizi yoğun ve yeni gibi parlak renkli hale getiren ve derinlemesine temizleyen Perwoll yenilenen 3D renkli etki 50 yıkama 3 lt büyük beğeni toplar ve sizi son derece memnun eder. Yıkama esnasında olabilecek renk değişimini yüksek oranda azaltan Perwoll yenilenen 3D renkli etki sıklıkla tercih edilir. Ayrıca bu ürün renk geçişini önemli ölçüde engeller ve derinlemesine temizlik yapar. Bu özelliği sayesinde kıyafetlerinizin ipliklerindeki yıpranmayı her yıkamada onarır ve renklerin birbirine karışmasını önlemiş olur. Ürün, yıkama esnasında kıyafetlerinizin renginde değişikliğe neden olmaz. Bu özelliği sayesinde kıyafetleriniz her yıkamadan sonra yeni gibi parlak renkte olur. Siz de bu ürünü deneyimleyebilir, ürünün etkili temizlik imkanından faydalanabilirsiniz.

  • Yoğun temizleme
  • Kalıcı hijyen
  • Parlak renkler

Perwoll Yenilenen 3D Renkli 50 Yıkama 3 lt Özellikleri

Perwoll Yenilenen 3D Renkli 50 Yıkama 3 L Özellikleri

Temizlik ürünlerinde kolay ölçeklendirilebilen ve temizlediğiniz eşyanızın kullanım ömrünü uzatan ürünler her zaman ön plana çıkar. Ölçülü kapağı ve kulplu şişesi sayesinde kullanım kolaylığı sağlayan Perwoll yenilenen 3D renkli etki 3 L, yıkanacak kıyafet miktarına göre tam ölçüde sıvı deterjan kullanabilmenizi sağlar. Bu özelliği sayesinde fazla miktarda sıvı deterjan kullanımını önlerken minimum miktarda sıvı deterjan ile maksimum düzeyde verim almanızı sağlar. Etkili bir temizlik için en az 60 ml yani yaklaşık yarım ölçek deterjanı makinenizin sıvı deterjan bölümüne eklemeniz gerekir. Belirtilen miktar, yumuşak veya orta derecede sertlikteki sularda yıkanan az miktarda kirli kıyafetler için uygundur ve 2-3 kg çamaşır için belirlenir. Ağır lekelerde ve sert sularda yıkamak için fazla sıvı deterjan gerekir. İstenilen sonucu almak için ürünün arkasındaki talimatların uygulanması gerekir.

Perwoll Yenilenen 3D Renkli 50 Yıkama 3 lt Avantajları

Perwoll Yenilenen 3D Renkli 50 Yıkama 3 L Avantajları

Perwoll 3D renkli etki, müşteri dostu bir üründür. Çamaşırlarınızın her yıkamada sert sulardan yıpranmasını önlerken renklerinin de birbirine geçmesine engel olur. Bu sayede kıyafetleriniz geç eskir ve oldukça uzun ömürlü olur. Ayrıca bu ürün sayesinde kıyafetlerinizin renkleri yeni alınmış gibi parlak kalır. Doku güçlendirme teknolojisi (fibrex tech) ile üretilen bu sıvı deterjan, yıpranmayı önlediği gibi kıyafetlerinizdeki yıpranmış dokuları da güçlendirir. Ayrıca etkili formülü sayesinde 3 litrelik miktarıyla yaklaşık 50 yıkama boyunca çamaşırlarınızı temizler, onarır, ve renklerini parlatır. Ürün renkli kıyafetleriniz göz önünde tutularak üretilir ve yıkama sonrası giydiğinizde kaşındırma, tahriş veya kızarıklık gibi alerjik reaksiyon yapmaz. Bu avantajlarından dolayı öne çıkar. Perwoll yenilenen 3D renkli etki 50 yıkama 3 lt yorumları oldukça olumludur ve ürün sıklıkla tercih edilir.

Uygun Perwoll Yenilenen 3D Renkli 50 Yıkama 3 lt Fiyatı

Uygun Perwoll Yenilenen 3D Renkli 50 Yıkama 3 L Fiyatı

Perwoll yenilenen 3D renkli etki 50 yıkama 3 lt fiyatı, ürünün üretiminde kullanılan teknoloji ve yüksek kalitedeki içeriği göz önünde bulundurularak belirlenir. Perwoll 3D renkli etki, yıkama sonrası kıyafetlerinizde ferah bir koku bırakır ve gün ışığı başta olmak üzere çeşitli nedenlerle rengi solmuş ürünlerinizi ilk günkü gibi canlı renklere kavuşturur. Ayrıca çok renkli elbiselerinizin de renklerini birbirine karıştırmaz. Sert sular ile yapılan yıkamalarda bile çamaşırınızın yıpranmasını engelleyen bu ürün, ölçekli kapağı sayesinde en az miktarda kullanımda dahi maksimum etkiyi gösterir. Bu ürünün üretiminde tüm alerjenler göz önünde bulundurulur. Bu özelliği sayesinde kaşındırma, kızarıklık veya tahriş gibi sorunlarla karşılaşmazsınız. Siz de doku güçlendirme teknolojisi ile üretilen, geliştirilmiş yenileme etkisi olan ve müşteri dostu özellikleriyle bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.