Pet Love Eco Orman Meyve Kokulu Kedi Ve Köpek Şampuanı 250ml

59,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
49,99 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
74,99 TL
Kurumsal Fatura
84,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pet Love Eco Orman Meyve Kokulu Kedi Ve Köpek Şampuanı 250ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: elitgross Satıcı Ünvanı: ELİTLER UNLU MAMÜLLER VE TOPTAN GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0332041971700043 Vergi Kimlik Numarası: 3320419717
    Bu ürün elitgross tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pet Love Orman Meyveli Kedi Köpek Şampuanı 250 Ml. Farmakolojik olarak sadece kedi ve köpeklerde kullanılmaya mahsustur. Temizlenmelerinin yanında tüylerinin rahat taranmasını sağlayan, kozmetik pet ürünlerinde bulunan Dimethicone ve Argan yağı ile desteklenmiş bir üründür. İçeriğindeki Argan yağı doğallığı, tülerinin bakımlı, parlak ve canlı durmasını sağlar. Su bazlı olan ürün önce suyla tamamen ıslatılan tüylere eşit dağılır ve oluşmuş kirlerden arındırılır. Kötü kokulara neden olan etkenleri elimine eder. Doğal aroma özleri sayesinde kedi ve köpeğinizin kalıcı hoş bir kokuda olmasını sağlar. Orman Meyvesi kokulu bu şampuan sevimli dostlarınız ve sizin için vazgeçilmez bir ürün olacaktır. Ölçüsü: Miktar: 250 ml Renk: Mor Genel Uyarılar: Kullanma talimatını mutlaka okuyunuz. Çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutunuz. Sadece evcil hayvan temizliğinde kullanılır. Ürünün gözle temasından kaçının. Ürünün göz ile teması halinde bol suyla yıkanız. Ürünü diğer pet ürünleriyle karıştırmayınız. Genel Klinik Bilgiler ve Hedef Tüyler İçin Uyarılar: 6 haftalıktan küçük kedi ve köpek yavrularında kullanılmamalıdır. Ürün gözün içine, kulağın içine, varsa açık yaralara temas etmeden uygulanmalıdır. Uygulama Şekli ve Dozu: Hekim tarafından başka şekilde tavsiye edilmediği taktirde gözlere, kulaklara, varsa açık yaralara temas etmeyecek şekilde yıkanacak olan evcil hayvan önce tamamen duru su ile hiçbir yeri kuru kalmayacak şekilde ıslatılır. Şampuan tüm tüylerine tatbik edilir. Elle ve/veya yıkama eldiveni ile tüylerine yedirilip köpürmesi sağlanarak deri ve tüyleri masaj edilerek temizleme işlemi her yerine gerçekleştirilir. Oluşan köpüklerin, kirlerin uzaklaşması için ılık suyla durulama gerçekleştirilir. Durulama işlemi tekrarlanarak hiçbir yerde köpük ve kir kalmayacak şekilde tekrar edilir. Havlu ile genel kurulandıktan sonra kurutma işlemi, deri ve tüyleri tamamen kuru olacak şekilde yardımcı donanım ile tamamlanır. Veteriner hekiminizin önereceği temiz ve kuru bir tarak ile köpek ve kedinizi tarayınız. 21 ila 28 gün aralığında tatbik edilebilir.
Geri Bildirim Ver