Pet Love Koku Giderici Beyaz Sabun Kokulu 1 Adet 400 ml 8697407168413

93,40 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pet Love Koku Giderici Beyaz Sabun Kokulu 1 Adet 400 ml 8697407168413

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pet Mamacı Satıcı Ünvanı: ONUR ATAMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1017905623400001 Vergi Kimlik Numarası: 0970140206
    Bu ürün Pet Mamacı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ev içinde Kedi ve / veya Köpeğin yaşadığı ortamlarda, yattıkları, oturdukları ve paylaştıkları alanlardaki
  • Halı ve koltuk (İpek içerikli alanlar HARİÇ ) , ıslak zemin, parke gibi tüm yıkanabilir yüzeylere, özellikle Kedi kumlarınada uygulanır. Bu alanlara direkt püskürterek Kedi ve Köpeklerin yüzeyde ve ortamda oluşturduğu kötü kokuların kaynağını yok eder ve kapsülleyerek elimine eder. İçeriğindeki Lavanta özleri ile hijyen oluşturur ve ortamda bir Lavanta bahçesinde hissi yaratarak güzel kokmasını sağlar.
Geri Bildirim Ver

Pet Love Koku Giderici Beyaz Sabun Kokulu 400 ml

Koku giderici ürünler, hayvanseverlerin sıklıkla kullandıkları pratik ürünlerdir. Genellikle kedisi ya da köpeği olanlar, onlara tuvalet eğitimi verirken oluşan kötü kokuyu bu yöntemle maskeler. Ürün, yoğun kıvamı ve fresh özlere sahip formülü ile kaliteli bir temizlik hissini evinize taşır. Bu ürünü kullanarak kötü kokuların oluştuğu yerlerin havasını değiştirebilir, bu sayede hayvanlarınızın ev içerisine tuvaletini yapmasının önüne geçebilirsiniz. Ayrıca ürünü rahatsız edici koku moleküllerinin yoğun olduğu noktalara uygulayarak etkilerini gözlemleyebilirsiniz. Pet Love koku giderici beyaz sabun kokulu 400 ml, bu kirlilik hissi veren molekülleri absorbe ederek ortama ferah bir sabun esansının yayılmasını sağlar. Böylece sevdiğiniz hayvan dostlarınızla herhangi bir havalandırma problemi yaşamadan içinde bulunduğunuz ortamın keyfini çıkarabilirsiniz.

  • Beyaz sabun ve lavanta esansı
  • Kaliteli ve hijyenik yapı
  • Pratik kullanım imkanı

Hayvanseverler için Hijyenik Bir Tercih

Hayvanseverler için Hijyenik Bir Tercih

Pet Love koku giderici beyaz sabun kokulu 400 ml fiyat aralıkları, ürünün sahip olduğu özellikler ile paralellik gösterir. Hijyenik yapısı ve eşsiz lavanta özlerinin bir araya gelerek oluşturduğu formülü sayesinde onu evinizde dilediğiniz her noktaya gönül rahatlığıyla uygulayabilirsiniz. Özellikle halılar üzerine ya da hayvan dostlarınızın sıklıkla bulunduğu bir bölgeye bu ürünü uygun bir miktarda sıkabilirsiniz. Böylece istenmeyen koku moleküllerini bir çırpıda eliminine ederek daha hijyenik bir ortamın oluşmasını sağlayabilirsiniz. Ürün, 400 mililitrelik içeriğiyle profesyonel bir şekilde havayı tazeleyerek istediğiniz ferah bir ortamın oluşmasına katkıda bulunur. Onu kullanarak son derece pratik bir şekilde kötü kokuları giderebilir ve gelen misafirlerinizi hiçbir rahatsızlık hissetmeden içeriye davet edebilirsiniz. Bu sayede uzun süren havalandırma problemlerini ortadan kaldırarak hayvan dostlarınızla aradığınız sıcak bir ortama kavuşabilirsiniz.

Etkin Koku Molekülleri ile Yüksek Performans

Etkin Koku Molekülleri ile Yüksek Performans

Hayvan dostlarınızın uzandığı veya sıklıkla uyumak için kullandığı bölgede de üründen bir miktar kullanabilirsiniz. Kanepe, koltuk, örtü, halı, kilim gibi zeminlere veya kedi kumlarına ürünü rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Böylece sevimli dostlarınızın kullandığı alanlara hoş bir esans bırakarak onların aynı bölgeye tuvaletini yapmasının da önüne geçebilirsiniz. Pet Love koku giderici beyaz sabun sprey 400 ml geride bıraktığı hoş koku ile hayvanseverlerin beğenisini kazanır. Ortamlarda etkisi hemen hissedilen güzel kokulu formülü ile dikkat çekerek davet ettiğiniz misafirleri de esansı sayesinde cezbeder. Pet Love koku giderici formülün etkisini onu kullanırken gözlemleyebilirsiniz. Uzun süren kalıcı ferahlık ile ortamın havasının taze kalmasını sağlayabilirsiniz. Hijyeninden emin olduğunuz fresh bir mekanın tadını sevdiklerinizle ve hayvan dostlarınızla çıkarabilirsiniz. Ürünü inceleyerek içeriğindeki esansların etkisini ölçebilir ve onu pratik bir şekilde kullanabilirsiniz.

İndirimli Fiyatlarla Koku Giderici Fırsatı Trendyol’da!

İndirimli Fiyatlarla Koku Giderici Fırsatı Trendyol’da!

Pet Love koku giderici kullananlar ürünün ferahlık veren kalıcı kokusunun etkin moleküllerini beğenir. Bu moleküller kötü kokuların oluşmasına sebep olan zararlı gazların ortama yayılmasını engelleyerek onları içine hapseder. Ürünü yalnızca kokunun oluştuğunu düşündüğünüz zeminlere uygulayarak ortamın havasını değiştirebilirsiniz. Hayvanların ya da insanların üzerine sıkmadan direkt olarak evcil dostlarınızın yaşam alanı olan bölgelere uygulamanız gerekir. Deri yüzeyler, bu tür ürünlerden kolayca etkilenebildiğinden koku gidericiyi bu bölgelerde kullanmanız tavsiye edilmez. Ayrıca ürünü solunum rahatsızlıkları olanların veya hamilelerin bulunduğu ortamdan uzak bir noktada kullanmanız tavsiye edilir. Pet Love beyaz sabun kokulu koku giderici diğer temizlik malzemeleriyle bir arada kullanılmadan da etkilidir. Bu yüzden gerek hijyenik gerekse kimyasal açıdan oldukça yetkin olan bu ürünü değerlendirerek evinizde aradığınız temizlik ve ferahlık hissine sahip olabilirsiniz.